Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

akşam yemeğimide yedim ve günüde tamamladım.....

akşam:

5 kaşık mecimek yemeği
1 kase yağsız makarna
salata

ara:
2 şekersiz çay
1avuç çerez
1 portakal ile günü tamamlıcam...

bugün 2.5 lt suyumu içtim...

günaydın günlüğüm:21:

bu sabah kahvaltım;
2 şekersiz çay
1/2 peynir
1/2 biber
1 domates
1 yeşil +1 siyah zeytin
2 dilim kepekli ekmek
1 yudum reçel

fazla geç olmadan kahvaltımı yapayım...:16:

güzel bir kahvaltıdan sonra;

ara öğün olarak:
1 yeşil elma yedim...
şu ana kadar da 1 lt suyumu içtim...henüz öğle yemeği yemedim...

öğlen de:
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği yemeyi düşünüyorum....şimdilik bu kadar...

bugün bardakla su içmeyi bıraktım...direk şişeyi dikiyorum:9:böylessi daha güzelmiş 5 bardakta 1 lt yerine 2 kere su içmede 1 lt daha iyiymiş...:46::9:bakalım bugün 2.5 - 3 lt yi tamamlayabilecekmiyim:24:

sevgiliği günlüğüm,bugün 3 lt su içtim:46:
akşam:
5 tane sulu köfte
salata +ayran
ara :
2 şekersiz çay
1/2 kase çerez
yedim ve bugünlük bukadar:16:

slm kızlar ben tam 104 kilo 100 gramdım.. 3 haftadır bi ürün kullanımyorum tam 9 kilo verdim. çok fazla gelicek size ama vicudumda şişkinlik vardı artık yok yüzük bile takamıyordum.. zayıflamaya devam

slm kızlar ben tam 104 kilo 100 gramdım.. 3 haftadır bi ürün kullanımyorum tam 9 kilo verdim. çok fazla gelicek size ama vicudumda şişkinlik vardı artık yok yüzük bile takamıyordum.. zayıflamaya devam
selam 9 kilo verirken neler yaptınız yazarmısınız bende 99 kiloyum

slm bi ürün kullanıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum ve bol su tabi spor yapamadım bebeklerim çok yaramaz 2 tane çocuğum olduğu için. ürüne gelince hablife kullanıyorum..
sagol canım hiç bir ürünün kalıcı kilo verdigine inanmadıgım için ürünsüz zayıfladın sandım

günaydın günlüğüm :16:bir süredir yazamadım ihmal ettim ama diyetime aynen devam:21:hedef kiloma ulaşıncaya kadar bırakmak yılmak yok....
hoşgelmişsiniz kızlar...tercih meselesidir ama en güzeli doğal ve kalıcı zayıflamak diye düşünüyorum ben ...benim formulüm bol su+bol su+3 ana +3 ara öğün.mümkün olduğunca az kalorili ama doyurucu beslenmek ve de hareket günde 30 dk yürüyüş bile yararlı hiç birşey yapamıyorsak inanın...başarılar hepimize:16:

günaydın sevgili günlüğüm:16:
uzun zaman oldu yazamadım...ama diyete ara vermeden devam...söz verdim kendime ....ideal kiloma ulaşmadan pes etmeyeceğim....
dün 1 yaş daha yaşlandım...ama hiçççte kendimi yaşlanmış hisetmiyorum:9::9::9:içimdeki çocuk ruhum hala benimle:16:
geçen sürede 65in altına düştüm nihayet....şu beşli rakamları görsem nisan başına kadar çok mutlu olucam doğrusu...
bu hafta benim için çok yoğundu.....bu sebeple spor hiç yapamadım...yeni haftada sporumu hiç aksatmam inşallah...yeni gelişmelerle görüşmek üzere günlüğüm....:21:

günlüğüm:16:güzel bir gün güzel bir haberle tekrardan merhaba:21:
bu hafta başındaki az da olsa kilo artışından dolayı biraz moralim bozulmuştu ,ancak bu günkü kilo kaybımla
:nazar: tekrardan motivasyonum tavan yaptı :nazar::21::9:mutluyum:9::21::nazar:....kilo almak ne kadar kolaysa vermek bir o kadar zor....ve yaş ilerledikçe daha da zorlaştığını görüyorum ne yazık ki...ama söz verdim kendime:21:ideal kiloma ulaşmadan bu yoldan dönmek yok.... kesin kararlıyım:16:güzel gelişmeleri tekrardan yazacağım günlüğüm:21::16::kkk::kkk::kkk::kkk:

öncelikle menülerimi okuduğun için tşklr canım.....malesef öyle cnm....bir çok aburcuburu....hatta şekeri bıraktım ama ona bir türlü çözüm bulamadım.....bazen bi kaç gün ara vermeye çalışıyorum ama markete gidince ilk aldığım şey kola oluyorrrrr.....kesinlikle bırakmam lazım ...farkındayımmmm

mrblar.bende kola hakkında okuduğumu paylaşmak isterdim müsadenizle;
pek çok gıda gibi kolada da bir böceğin boyasından faydalanılıyormuş.bu zararlı olsa kullanılmaz heralde.
kola ilk olarak doğum kontrol amaçlı üretilmiş.yani bebek isteyenlwer dikkat etsin.
kalorisi öyle abartılı değilmiş.zaten kola değil yanında yenilen yiyecekler kilo aldırırmış(yağlı,et yemekleri,hamburgerler,köfte,döner,v.b.)
ben hiç sevmem,aramam.eşim vede kızım çok içerler haftada 6*2,5lt içiyorlar.ikiside normalin altında kilolular.bense obezim :))

ha içilsin diye teşfik etmiyorum.öyle anlaşılmasın.sadece kendi gözlemlerim vede okuduklarım bunlar.

o halde bende varım çıtır çıtır bir genç kız olmaya....
yaptığım diyeti kk da bi topikten aldım hemen yazıyım...
fikir olur belki sizede...

kural sabah tabağında ne varsa o gün her öğün aynı şeyleri yicen...

pzt.= haşlanmış patates...bol su mümkün mertebe spor...30dk yeter diyolar...

salı= yağsız tuzsuz haşlanmış sebze, şekersiz çay, bitki çayı, bol su serbest...

çarş=haşlanmış et...

perş=meyve...

cuma=yumurta, süt, peynir,yoğurt...

hafta sonu serbest....

devam edicem bakalım hedef 70kilo...

başarılar .

ha birde kalorisepeti.com dan kaloritakibi yapılıyor.gün içinde yediklerimizin kalorisini hesaplıyor.hareketlerimizinkini düşüyor.günü kaç kalori ile kapattığımızı biliyoruz.ben orda yazıp kendi günlüğüme kopyala-yapıştır yapıyorum.tekrar yazmaya gerek kalmıyor sayfamızda.kısa bir bilgi işte.faydasını görürsünüz inş. :nazar::nazar::46::46:

mrblar.bende kola hakkında okuduğumu paylaşmak isterdim müsadenizle;
pek çok gıda gibi kolada da bir böceğin boyasından faydalanılıyormuş.bu zararlı olsa kullanılmaz heralde.
kola ilk olarak doğum kontrol amaçlı üretilmiş.yani bebek isteyenlwer dikkat etsin.
kalorisi öyle abartılı değilmiş.zaten kola değil yanında yenilen yiyecekler kilo aldırırmış(yağlı,et yemekleri,hamburgerler,köfte,döner,v.b.)
ben hiç sevmem,aramam.eşim vede kızım çok içerler haftada 6*2,5lt içiyorlar.ikiside normalin altında kilolular.bense obezim :))

ha içilsin diye teşfik etmiyorum.öyle anlaşılmasın.sadece kendi gözlemlerim vede okuduklarım bunlar.

başarılar .

ha birde kalorisepeti.com dan kaloritakibi yapılıyor.gün içinde yediklerimizin kalorisini hesaplıyor.hareketlerimizinkini düşüyor.günü kaç kalori ile kapattığımızı biliyoruz.ben orda yazıp kendi günlüğüme kopyala-yapıştır yapıyorum.tekrar yazmaya gerek kalmıyor sayfamızda.kısa bir bilgi işte.faydasını görürsünüz inş. :nazar::nazar::46::46:

merhabalar canım...müsade ne demek çok memnun oldum yazdıkların için tşklr....bekarken bu kadar içmezdim aslında kolayı..evlendikten sonra alıştım....elimden geldiğince az içmeye çalışsamda frenliyemiyorum bazen....evet toplum olarak kola vede çikolataya çok tepki gösteriyoruz...özellikle bunları sevenlerde zor durumda kalabiliyor... benim gibi:17:tabiki faydalı olduğunu bende savunmuyorum....onun yerine ayran, meyve suyu içsem daha iyi olur ama ne yazık ki vazgeçilmezim....ben diyetimde kola ve çikolatanın zararını değil bana verdiği keyfi ve de kalorilerini hesaplayarak tüketiyorum... doğrusunu söylemek gerekirse tüketmeden gerilmektense:27:,tüketerek kilo vermek daha keyifli oluyor....:21:
bu kilo verme serüvenimizde hepimize bol şanslar ve de başarılar canım:16:

evet günlüğüm bahar iyiden iyiye yüzünü göstermeye başladı...bu da demek oluyor ki kilo verme serüvenimi biraz daha hızlandırmam gerekiyor...kısa bir süre önce fazlalıkları örten kabanları çıkarmaya 1-2 hafta kaldı diyordum ...ama artık o süre nerdeyse bitti...bugün hafta tatilini biraz cızlı geçirdim ....ama yarın yeni bir hafta ,yine kaldığım yerden yeni bir başlangıç beni bekliyor...şu tatil gününü biraz daha hafif geçirebilsem aslında herşey çok daha kolay olacak ama sağlık olsun .....yılmak yok....aynen hedefe tam gaz devam.....:16:

sevgili günlüğüm bu sabah haftalardır ertelediğim yürüyüşüme başladım nihayet....ohhh dünyalar varmış:9:biraz yoruldum ilk gün diye ama çok ta iyi geldi doğrusu...gelişmeleri yazacağım ilerleyen günlerde:16:

merhabalar günlüğüm:16:
az su içmenin vede sporu aksatmanın bedelini bu hafta 500 gr vermeyle ödedim...tesellim hiç yoktan iyidir olacak....bugün itibariyle hedef kiloma 8 kg kaldı...aslında genele bakarsak çok ta iyi bir başarı:nazar:özellikle kış aylarında kg verebilmek oldukça zordur....ortalamaya bakarsam eğer, hedef kiloma önümüzdeki 2 ayın sonunda ulaşmam lazım....ve bu da demek oluyor ki çok daha dikkat etmeliyim....şimdilik bu kadar günlüğüm.... daha iyi haberlerle görüşmek üzere:21:

merhabalar sevgili günlüğüm:16:
bol güneşli sıcacık güzel bir gün:21:malum hafta başı ve yine bu sabah az da olsa kilomda artı gördüm ....ama artık buna alıştım geçen haftalar gibi dibe vurmadım....dünü nasıl yiyip keyiflendiysen bugünüde yürüyerek o yediklerini vereceksin dedim kendime.....ve dışarı çıkıp bu güzel havada 45 dk tempolu yürüdüm ve sabahki fazlalık daha da
eksilerek geri döndüm:nazar:...olay bu kadar basit:21:...bu haftayı 1 yada 1 kilodan daha fazla eksiyle kapatmak istiyorum ve bunun için elimden geleni yapacağım inşallah.
güzel yeni gelişmelerle görüşmek üzere günlüğüm:16:

Back
X