Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam 9 kilo verirken neler yaptınız yazarmısınız bende 99 kiloyumslm kızlar ben tam 104 kilo 100 gramdım.. 3 haftadır bi ürün kullanımyorum tam 9 kilo verdim. çok fazla gelicek size ama vicudumda şişkinlik vardı artık yok yüzük bile takamıyordum.. zayıflamaya devam
selam 9 kilo verirken neler yaptınız yazarmısınız bende 99 kiloyum
sagol canım hiç bir ürünün kalıcı kilo verdigine inanmadıgım için ürünsüz zayıfladın sandımslm bi ürün kullanıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum ve bol su tabi spor yapamadım bebeklerim çok yaramaz 2 tane çocuğum olduğu için. ürüne gelince hablife kullanıyorum..
 bir süredir yazamadım ihmal ettim ama diyetime aynen devam
bir süredir yazamadım ihmal ettim ama diyetime aynen devam hedef kiloma ulaşıncaya kadar bırakmak yılmak yok....
hedef kiloma ulaşıncaya kadar bırakmak yılmak yok....

içimdeki çocuk ruhum hala benimle
içimdeki çocuk ruhum hala benimle

güzel bir gün güzel bir haberle tekrardan merhaba
güzel bir gün güzel bir haberle tekrardan merhaba
 tekrardan motivasyonum tavan yaptı
 tekrardan motivasyonum tavan yaptı 

mutluyum
mutluyum

....kilo almak ne kadar kolaysa vermek bir o kadar zor....ve yaş ilerledikçe daha da zorlaştığını görüyorum ne yazık ki...ama söz verdim kendime
....kilo almak ne kadar kolaysa vermek bir o kadar zor....ve yaş ilerledikçe daha da zorlaştığını görüyorum ne yazık ki...ama söz verdim kendime ideal kiloma ulaşmadan bu yoldan dönmek yok.... kesin kararlıyım
ideal kiloma ulaşmadan bu yoldan dönmek yok.... kesin kararlıyım güzel gelişmeleri tekrardan yazacağım günlüğüm
güzel gelişmeleri tekrardan yazacağım günlüğüm

öncelikle menülerimi okuduğun için tşklr canım.....malesef öyle cnm....bir çok aburcuburu....hatta şekeri bıraktım ama ona bir türlü çözüm bulamadım.....bazen bi kaç gün ara vermeye çalışıyorum ama markete gidince ilk aldığım şey kola oluyorrrrr.....kesinlikle bırakmam lazım ...farkındayımmmm
o halde bende varım çıtır çıtır bir genç kız olmaya....
yaptığım diyeti kk da bi topikten aldım hemen yazıyım...
fikir olur belki sizede...
kural sabah tabağında ne varsa o gün her öğün aynı şeyleri yicen...
pzt.= haşlanmış patates...bol su mümkün mertebe spor...30dk yeter diyolar...
salı= yağsız tuzsuz haşlanmış sebze, şekersiz çay, bitki çayı, bol su serbest...
çarş=haşlanmış et...
perş=meyve...
cuma=yumurta, süt, peynir,yoğurt...
hafta sonu serbest....
devam edicem bakalım hedef 70kilo...

tabiki faydalı olduğunu bende savunmuyorum....onun yerine ayran, meyve suyu içsem daha iyi olur ama ne yazık ki vazgeçilmezim....ben diyetimde kola ve çikolatanın zararını değil bana verdiği keyfi ve de kalorilerini hesaplayarak tüketiyorum... doğrusunu söylemek gerekirse tüketmeden gerilmektense
tabiki faydalı olduğunu bende savunmuyorum....onun yerine ayran, meyve suyu içsem daha iyi olur ama ne yazık ki vazgeçilmezim....ben diyetimde kola ve çikolatanın zararını değil bana verdiği keyfi ve de kalorilerini hesaplayarak tüketiyorum... doğrusunu söylemek gerekirse tüketmeden gerilmektense ,tüketerek kilo vermek daha keyifli oluyor....
,tüketerek kilo vermek daha keyifli oluyor....

özellikle kış aylarında kg verebilmek oldukça zordur....ortalamaya bakarsam eğer, hedef kiloma önümüzdeki 2 ayın sonunda ulaşmam lazım....ve bu da demek oluyor ki  çok daha dikkat etmeliyim....şimdilik bu kadar günlüğüm.... daha iyi haberlerle görüşmek üzere
özellikle kış aylarında kg verebilmek oldukça zordur....ortalamaya bakarsam eğer, hedef kiloma önümüzdeki 2 ayın sonunda ulaşmam lazım....ve bu da demek oluyor ki  çok daha dikkat etmeliyim....şimdilik bu kadar günlüğüm.... daha iyi haberlerle görüşmek üzere

malum hafta başı ve yine bu sabah az da olsa kilomda artı gördüm ....ama artık buna alıştım geçen haftalar gibi dibe vurmadım....dünü nasıl yiyip keyiflendiysen bugünüde yürüyerek o yediklerini vereceksin dedim kendime.....ve dışarı çıkıp bu güzel havada 45 dk tempolu yürüdüm ve sabahki fazlalık daha da
malum hafta başı ve yine bu sabah az da olsa kilomda artı gördüm ....ama artık buna alıştım geçen haftalar gibi dibe vurmadım....dünü nasıl yiyip keyiflendiysen bugünüde yürüyerek o yediklerini vereceksin dedim kendime.....ve dışarı çıkıp bu güzel havada 45 dk tempolu yürüdüm ve sabahki fazlalık daha da  ...olay bu kadar basit
...olay bu kadar basit ...bu haftayı 1 yada 1 kilodan daha fazla eksiyle kapatmak istiyorum ve bunun için elimden geleni yapacağım inşallah.
...bu haftayı 1 yada 1 kilodan daha fazla eksiyle kapatmak istiyorum ve bunun için elimden geleni yapacağım inşallah.