Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım bende katılmak ıstıyorum.ben mart 8 de dıyetısyene gıttım 66.7 geldim.dün bi başka tartıldım 67.0,bugun ıse yıne tartıldım 66.6tartıdan tartıya cok farkedıyor.
mart 22de kontrolum var bakalım kac cıkacam
ahaha insallah.senın byun ve kılon kac.bide spor yapıyormusun
bende bes hanelı bı rakam gorsem tamamdır ama bı 57 fln ıstıyorum .sen 49 yada 46 demıssın baya cıtır olcan anlasılan :)ben subat da basladım bu dıyete 73.1 dım.mart 8 de tartıldıgımda 66.7deydım yanı bır aydan bıraz fazla zamanda 6.4 kılo vrdım.acaba yagmı kasmı gidiyor dıye endıselendım o yuzden uzman bırıne danıstım yoksa ben okuldu fln deyınce baya hareketlı hayatım var ama okula vardgında arkadaslarla ye ders bıtınce gıt yıne bıseyler ye cok duzensızdı hayatım.suan duzenlı beslenıyrm hamurısı yemıyorum hıc bi sekılde ekmegı kahvaltıda tuketıyorum.dıyetısyenın lıstesıne de cok uymuorum o 3 ana ogune bı dılım ekmek yazmıstı.benım amacım nısanın 27ında bı dugun var o zman 5lı bı rakama dusup cok guzel dapdar bı elbıse alıp butun gozlerı ustume cekmek :)
bızım evdede baskul olsa bende ınmem ustunden olmaması daha ıyı ya :)ama sende cok tartılma öle haftada bı gun belırle yada enkotu 4-5 gunden once tartılma
dedıgım gıbı evde tartı olmadıgı ıcın baska tartıları baz almıyorum.suan dıyetısyenın kı saglıklı gelıo bana hem cıplak ayakla fln.cuma gunu tarılcam cok heyecanlıyım :) ınsallah dıledıgımız kılolara ulasırız :) arada kacamak yapmadn olmaz tbi :)
aynen yaa haklısın bı 5lı rakam gorsem ucarım herhalde.sen tartuldın mı bugun kac cıktın
ehehe tamam oyle olsun.cuma gıtcem dıyetısyene o zaman cuma haber verırız.sen belkı dusmussundur 5lı rakamlara :)
ınsallah ıyı haberlerını beklıyorum :)