Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

haklısın ya takdırı ılahı hem daha uzun bı omur var rabbım gonlunuze gore verır ınsallah.baskul alcam ya artık bu hafta alabılırsem cuma bıldırım yaparım ama alamasamda en kotu cumartesı yaparım cumartesı tartısı olan bı eve davetlıyım ahaha,yemek yemeden once bakarım hemen :) ;)

bizim bebişimiz yok malesef:14:aldığım kilolarda bebiş sahibi olabilmek içindi....işi bırakma sebebimde çok yorucu bir süreç geçirdik bu sebeple...neyse taktiri ilahi.....allahım bizimde kaderimizi böyle yazmış.....

evet benim kilo verme aralığım cumadan cumaya.... geçen bir yerde de okudum.....en iyi sonuç cumaları alınıyormuş..sen hala baskül almayacakmısın....inşallah bakalım görsek artık şu 5 li rakamlarıda motivasyon biraz tavan yapsın....

merhaba minecim:21:çok teşekkür ederim cnm...zaman ayırıp okuduğun için de ayrıca teşekkür ederim:16:sanırım sende kilo veriyorsun kilo cetvelin var:34:arada yorumlarını bekleriz.....

rica ederim .yazımın, anlatımın çok samimi ve doğal geldi bana.sadece yorum değil belki size katılırım kimbilir.kilo veriyormuyum ?şüpheli ama vermeye çalışıyorum işte.bir ileri bir geri benim kilolar mehter takımı gibi:52:

haklısın ya takdırı ılahı hem daha uzun bı omur var rabbım gonlunuze gore verır ınsallah.baskul alcam ya artık bu hafta alabılırsem cuma bıldırım yaparım ama alamasamda en kotu cumartesı yaparım cumartesı tartısı olan bı eve davetlıyım ahaha,yemek yemeden once bakarım hemen :) ;)

amin busracım...
bence hemen al bi baskül artık.....cumadan cumaya kilo bildirelim ....daha çok hırslanırız hem böyle...bak sen de daha çok hırslanacaksın....

5lı rakamlara bi düseyim fotograf cekılcem.before after yapcam.sendende beklıorum denizz :)

bak çok merak ettim şimdi...bilmem ki ben o cesareti gösterebilirmiyim acaba....2 haftaya kalmaz görürüz inşallah şu 5li rakamları artık...

rica ederim .yazımın, anlatımın çok samimi ve doğal geldi bana.sadece yorum değil belki size katılırım kimbilir.kilo veriyormuyum ?şüpheli ama vermeye çalışıyorum işte.bir ileri bir geri benim kilolar mehter takımı gibi:52:
.:16:...sende çok kilolu değilsin tahminimce minecim...şu an busrala devam ediyoruz...vermemiz gereken 7-8 kg var...seninde öyle görünüyor...bize katılırsan çok seviniriz.....hem sana hem bize iyi motivasyon olur:46::118:......

denizcim ben günlüğü bıraktığını sanmıştım, walla bende burdayım, göbeğim o kadar büyük ki resmen nefes almakta zorlanıyorum:43::43:

denizcim ben günlüğü bıraktığını sanmıştım, walla bende burdayım, göbeğim o kadar büyük ki resmen nefes almakta zorlanıyorum:43::43:

bırakmadım ortican....ilk göz ağrım benim günlüğüm:9:az kahrımı çekmedi benim....:32: tabikide gel :29:extra motivasyon olur.....
son zamanlarda biraz boşladın zaten sen diyeti:32:....gözümden kaçmıyor hani:27:

amin busracım...
bence hemen al bi baskül artık.....cumadan cumaya kilo bildirelim ....daha çok hırslanırız hem böyle...bak sen de daha çok hırslanacaksın....

5lı rakamlara bi düseyim fotograf cekılcem.before after yapcam.sendende beklıorum denizz :)

bak çok merak ettim şimdi...bilmem ki ben o cesareti gösterebilirmiyim acaba....2 haftaya kalmaz görürüz inşallah şu 5li rakamları artık...

.:16:...sende çok kilolu değilsin tahminimce minecim...şu an busrala devam ediyoruz...vermemiz gereken 7-8 kg var...seninde öyle görünüyor...bize katılırsan çok seviniriz.....hem sana hem bize iyi motivasyon olur:46::118:......

merhaba zevkle katılırım canım .vermem gereken kilo çok değil ama vermem çok zor .sebeplerini yazarım uygun bir zamanda:))

dünden 300 gr fazla çıktım bu gün nedenini anlamadım herzamanki gibi nedensiz işte:(bu gün pirinç lapasına başladım bu gün ve yarın bitecek.bakalım etkisi olacakmı bana:))))

merhaba zevkle katılırım canım .vermem gereken kilo çok değil ama vermem çok zor .sebeplerini yazarım uygun bir zamanda:))[/QUOTE]

merhaba minecim.... çok sevindim aramıza katıldığın için...tamam canım....eğer bir sağlık sorunun yoksa başarılmayacak bir şey değil....birlikte vereceğiz bu fazla kilocukları....

sağlık sorunum yokta günde üç antidepresan var kullanmak zorunda olduğum sanırım onlar yüzünden ödem ve kilo veremiyor oluşum:((((

önceki sayfalarında okumuştum ama unuttum canım pirinç lapası yaparken kahvaltıda dahilmi başka yediklerin oluyomu gün içinde?birde yulaflı bisküvi çok tüketiyorsun sanırım kalorisi az mı ?etkilemiyormu diyeti?

dünden 300 gr fazla çıktım bu gün nedenini anlamadım herzamanki gibi nedensiz işte:(bu gün pirinç lapasına başladım bu gün ve yarın bitecek.bakalım etkisi olacakmı bana:))))

bana göre bu gayet normal....ben 500 gr bile fark ediyorum....pazar günleri hafta tatilimiz....bu yüzden temiz hava bol gıda ben alıştım artık....bu fazlalığıda anca 1-2 günde toparlıyorum....pirinç lapasını 2 kez yaptım bende ...ilk denememde 1.9kg gitmişti....iyi moral olmuştu....bakalım sen de nasıl olacak sonuç....

bana göre bu gayet normal....ben 500 gr bile fark ediyorum....pazar günleri hafta tatilimiz....bu yüzden temiz hava bol gıda ben alıştım artık....bu fazlalığıda anca 1-2 günde toparlıyorum....pirinç lapasını 2 kez yaptım bende ...ilk denememde 1.9kg gitmişti....iyi moral olmuştu....bakalım sen de nasıl olacak sonuç....

benim çıkmam gerek hayatım eşim gelecek az sonra gece okurum yazdıklarını artık.....az kalorili bol neşeli bir akşam diliyorum sana.....

önceki sayfalarında okumuştum ama unuttum canım pirinç lapası yaparken kahvaltıda dahilmi başka yediklerin oluyomu gün içinde?birde yulaflı bisküvi çok tüketiyorsun sanırım kalorisi az mı ?etkilemiyormu diyeti?

normalde 3 öğünde de lapa yenmesi gerekiyormuş...ama ben normal kahvaltı yapıp 2 öğünde yemiştim....evet canım etinin yulaflı bisküvisi ....4 tanesi 96 cl yapıyor....gayette tok tutuyor.....tavsiye ederim....

tamamdr ılk fırsatta alıyorum tartı.aksama dogru anneannemgıle gıtmıstım orada tartı vardı bı cıktım 64.0 :) gunden gune erıyormuyum ne :))))500 gram gıtmıs 3 gunde baya mutlu oldumm.5lı rakamlara dusunce gormek ısterm senıı .evett nelerr yaptın bugun spr menu kacamak varmı ??

tamamdr ılk fırsatta alıyorum tartı.aksama dogru anneannemgıle gıtmıstım orada tartı vardı bı cıktım 64.0 :) gunden gune erıyormuyum ne :))))500 gram gıtmıs 3 gunde baya mutlu oldumm.5lı rakamlara dusunce gormek ısterm senıı .evett nelerr yaptın bugun spr menu kacamak varmı ??

wauwwwwwww çok iyi haber bu...:46::46::46:

bu günkü yediklerim;
sabah:1.5 saat yürüyüş+1 lt su
kahvaltı:1 dilim t.b. ekmeği+1domates+2fincan şekersiz çay+1
kk peynir+1yeşil+1siyah zeytin+1 yudum reçel
ara:2 kuru incir
öğle :1 tabak kısır+1 fincan şekersiz çay
ara:1 tadelle+1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam:1 kase çorba+tavuk sote+az pilav+salata
ara:meyve+2 şekersiz çay

2 lt su ,3 lt ye tamamlarmıyım bilmiyorum....bugünde yeme faslını böylece kapatırım....
weight.png

sen neler yaptın peki....bu -500 gr ın varmı bir sırrı:52::34:

ben yazayım hemen bugun neler yaptıgımı; her yemege baslamadan once aksam buraya yazcagımı bıldıgım ıcın daha bılınclı yıyorum onceden porsıyon hesabı yapıyordum sımdı kasık ve adet. esasında senınle bırlıkte daha da dıkattlı oldum ıyı kı varsın kı denız :)
sabah uyanır uyanmaz yarım lıtre su ıctım,bi kk peynır bı yesıl bı sıyah zeytın,bır dılım t.b.ekmegı,uc yemek kasıgı yumurtalı ıspanak
ara:3 adet kuru kayısı,3adet hurma
oglen:5 yemek kasıgı sebze yemegı, 3 yemek kaşığı yoğurt,bı porsıyon salata
ara:15 adet kuru uzum
aksam:1 kepce corba,bı yemek kasıgı bulgur pılavı,3 yemek kasıgı salata(cok yıcektım salata ama yagını tuzunu fln koymuslar az yedım bende)
ara-------
3 lıtre suyumu ıctım bırazdan ıkı kupada yesıl cay ıcerım tamamdır.bı saatten fazla spr yaptım baya ter attım.aferın bugün bana :)))))))

Back
X