Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

selamlar canlarım:16:.....görüşmeyeli iyisinizdir inşallah....yarın büyük gün bakalım ne süprüzler bizi bekliyor.....
minecim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine....
busracım baskülü aldınmı:9:
bugün nasıl geçti sporlarımızı yapabildikmi...
minecim ilk defa bugün 5 mil yürüdüm canım 3 milden az yorucu ama çok daha zevkliymiş......

evet kesinlikle zevkli o yüzden yaparken değil bittikten sonra yorduğunu hissediyor insan:yarını sabırsızlıkla bekliyorum canım,bakalım büyük süprizi hangimiz yapacak:):62::62:

tüm gün 4 porsiyon lahana çorba yedim akşamada var,5 porsiyon olacak.2 duble sade türk kahvesi,2beşli çay,2kayısılı form çay,1 yeşil ekşi elma,1 avuç çerez,4 siyah zeytin,2 form limonlu bisküvi.biraz çok olmuş bu gün atıştırmalar:52::52

evet kesinlikle zevkli o yüzden yaparken değil bittikten sonra yorduğunu hissediyor insan:yarını sabırsızlıkla bekliyorum canım,bakalım büyük süprizi hangimiz yapacak:):62::62:

sigara kullandığım için teredüt ettim koşmaları yaparmıyım diye ama,çok hoşuma gitti bu 5 mil...3 milin de çok faydasını gördüm hakkını yemiyeyim ama bu zamana kadar niye yapmadım diye de hayıflanmadım desem yalan olur:9:kahve keyfimi yaptım az önce spor sonrası iyi geldi çok hafif bi rehavet var üzerimde yalnızca....onada yaşlılık diyeyim bari:9::9::9::32:

tüm gün 4 porsiyon lahana çorba yedim akşamada var,5 porsiyon olacak.2 duble sade türk kahvesi,2beşli çay,2kayısılı form çay,1 yeşil ekşi elma,1 avuç çerez,4 siyah zeytin,2 form limonlu bisküvi.biraz çok olmuş bu gün atıştırmalar:52::52

tam anlamıyla yapmışsın lahana çorbası diyetini helal olsun diyorum.....ben sabah kalvaltısını yapmadan edemiyorum...sen onuda başarmışsın...ben de 1-2 gündür kısır diyeti yaptım:9::56::60::60:kısır dediğim de 50 gr ince bulur 2 öğün yağ vede salça yok ,bol baharat +yeşillik ve de ayran....bakalım yarın ne göreceğiz tartılarda....300 gr daha gitmiş bugün....bugünde 3-5 gitmiştir inşlh
-1 kg yi garantiledin gibi nedersin:7:

evet aldım sımdı haber vereyım dedım.baskul aldıysam bunun tek sebebı sensın:)guzel rakamlar gordum ama ogle yemegını yeyıp tartılmıstım yarın ac karna daha verımlı olcagıma ınanıyorum :13:
selamlar canlarım:16:.....görüşmeyeli iyisinizdir inşallah....yarın büyük gün bakalım ne süprüzler bizi bekliyor.....
minecim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine....
busracım baskülü aldınmı:9:
bugün nasıl geçti sporlarımızı yapabildikmi...
minecim ilk defa bugün 5 mil yürüdüm canım 3 milden az yorucu ama çok daha zevkliymiş......

yıne baya ıyıısnnnnn :)
gelelim bugünkü menüme;
sabah:1 lt su
kahvaltı:1 dilim t.b.ekmeği+1
kk peynir+1yeşil,1siyah zeytin+1 domates+2 şekersiz çay+1 yudum reçel
ara:1 çay b.
diet cola
öğlen:1 tabak kısır(yağ ve salça yok)+1 bardak ayran
ara:1 çay b.
diet cola
*****5 mil leslie yürüdüm:8::46::46:*****
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam: 1 kase çorba+bakla+yoğurt+salata+1 dilim t.b. ekmeği
ara:2 şekesiz çay+az çerez+meyve

şimdilik 2 lt su içtim 3 olur bugün....bugünde yeme faslım böylece biterrrr.....

evet aldım sımdı haber vereyım dedım.baskul aldıysam bunun tek sebebı sensın:)guzel rakamlar gordum ama ogle yemegını yeyıp tartılmıstım yarın ac karna daha verımlı olcagıma ınanıyorum :13:

güle güle kullan busracım....oooo maaşallah diyelim.... tok karınla bile mutlu olduysan yarın ne olacak kim bilir....en kısa zamanda istediğimiz kilolarıda görürüz inşallah o basküllerde.....

bende sabah yarım lıtre su içtim uyanır uyanmaz.
2kuru kayısı
sabah:bi kepce yesıl mercımek corbasi,ıkı zeytın,1 kk peynır
ara:3kayısı
oglen:bı kepce yesıl mercımek corbası,bıraz slaata
ara:5 yemek kasıgı yogurt
aksam:bırazdan da sadece salata yıcem .yarın tam bır kılo vermıs gormek ıstıorumm tartıdaa :)

sigara kullandığım için teredüt ettim koşmaları yaparmıyım diye ama,çok hoşuma gitti bu 5 mil...3 milin de çok faydasını gördüm hakkını yemiyeyim ama bu zamana kadar niye yapmadım diye de hayıflanmadım desem yalan olur:9:kahve keyfimi yaptım az önce spor sonrası iyi geldi çok hafif bi rehavet var üzerimde yalnızca....onada yaşlılık diyeyim bari:9::9::9::32:

sigara yüzünden sık sık nefes alıyoruz doğru ama 5 milide bitiriyoruz demi:))yaşlılıkmı anaaa ne kaaaa ayıp burda ben varken senden yaşlı:62::62:62:

tam anlamıyla yapmışsın lahana çorbası diyetini helal olsun diyorum.....ben sabah kalvaltısını yapmadan edemiyorum...sen onuda başarmışsın...ben de 1-2 gündür kısır diyeti yaptım:9::56::60::60:kısır dediğim de 50 gr ince bulur 2 öğün yağ vede salça yok ,bol baharat +yeşillik ve de ayran....bakalım yarın ne göreceğiz tartılarda....300 gr daha gitmiş bugün....bugünde 3-5 gitmiştir inşlh
-1 kg yi garantiledin gibi nedersin:7:

inşallah canım.bu gün oldukça halsizdim ama şu an enerji patlaması yaşıyorum resmen ,5 mil yapacağım birazdanve ilave 10dk bölgesel hareket:52:

güle güle kullan hep eksi gör baskülünde inşallah:)

yoo bence cok ıdeal,ben araada az yıyorum dugune cok az kaldı o yuzden su 5lı rakamları gormek ıcın hersey :)

yediklerimi görünce dünyaları yemişim gibi geliyorrrrrrrrr:32::31:

[/COLOR][/QUOTE]

Back
X