Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

merhabalar :) gecmıs olsun dıkkat et kendıne ,ohh mıs sahılınız var sızın ne guzel burada yagmur yagıs bol karbondıoksıtlı bı hava var:)
sporumu yapıyorum ama açık hava yormuş beni,grip te öyle 2 mil yaptım mola verdim birazdan devam 5 mile:)pes etmek yok......

merabalar :) aynen oyle oldu cıg kotfete yedım ama yarısını gercı o yarısınında yufkalarını kopardım:)bunu haketmıstım :)

şampiyon gelmişşşşş:21:hakkettin vallahi afiyetlet olsun da:26::27:dün sarma bugün çiğ köfte yaniiiiiiiiiiiiiii:24:aklıma düşürdün iyice...yarın belki bi çiğ köfte dürüm bende yerim:56::36::16:

afıyet bal seker olsun :)

teşekkürler canımmmm:16:

menün bence güzel canım ..eee temizlikte yakmıştır kalori:)) bizde şimdi eve geldik piknik yapmadık,sahile yemeğe gittik tavuk ızgara salata, peynir yedim içecek su bi de... karides yedim:)))

baya yoruldum ama bakalım sabah belli olacak canım....ohhh çok iyi yapmışsınız afiyet olsun.....

yarım saat yurudum otobuse bınmıorum durakların yanından gecıorum sırf yurumek ıcın :) lessıe 3 mıles yaptım
sabah:1 kk peynır,2 yesıl 2 sıyah zeytın bıraz yesıllk
ara:5 kuru kayısı
oglen:yarım cıg kofte(yarım) ve ayran
ara:---
aksam:sadece meyve (cılek yedım ama saymadım ontaneyı gecıtıgını dusunuorum,ufak bı dılımde armut)
ara:---
cıg kofteyı yıyınce aksam yemek ıstemedım cokmu abartıorum bılmıorum ama zmanım azalıo .gobek fln desen duruo hepsı :( neyse kısmet artık daha azda olsa zaman var :)

bu hafta hedef 2-2.5 kg kesin .....dedim bak....bu ne hız :nazar:kıskanmaya başlıcam artık haberin olsun:33::33::33::33::16:

sporumu yapıyorum ama açık hava yormuş beni,grip te öyle 2 mil yaptım mola verdim birazdan devam 5 mile:)pes etmek yok......

.:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

tesekkurler denız 1 kılodan fazla olur umarım bı 61yada 60ı goreyım artık baygınlık gecırcem :) bugun pazar dıe umrmmm kacamak yapmıyorsunuz :) ben aksm gıremem dıe yazaıyorum bugunu
sabah:klask kahvaltı
ara::yarım elma,1.5 yemek kasıgı yogurt :)
OGLEN:6 yemek kasıgı pırasa,salata
ara:yarım elma,1.5 yemek kasıgı yogurt:)
aksam:salata ve 1 kk peynır
dıyetısyen proteın onemlı demıstı aksamları tavuk yada et(30 gr) bulmazsan 1 kk peynır tuket demıstı.yoklugundan degıl ama acayp usengecım peynır daha kolay dılımle ve ye hemen :)
lessıe 5 mıles yurudum.
herkese mutlu huzurlu pazarlarrrrr :)))))))))

mutlu akşamlar kızlarrrrr:16:bugün tam anlamıyla temiz hava bol gıda oldu hadi hayırlısı....cezasıyla sevabıyla paylaşayım menümü :32::31:
kahvaltı:
1 dilim t.b. ekmeği+2 fincan şekersiz çay+1 haşlanmış yumurta beyazı+1
kk peynir+2 yeşil,2 siyah zeytin+1 tutam limonlu maydanoz+1 domates+1 yudum reçel
:nazar:yazarken yoruldum....ne çok yemişim:24:
ara:1 muz
öğle:
15:00->çiğ köfte dürüm+1 yaran
ara:
2 şekersiz çay+1 top çiko,1 top sütlü dondurma yedin de çiko sosu vede fındık tozu neyime ise:5:
akşam :da yedim:53:
1 kase çorba+1 porsiyon karnıyarık+1/2 kase yağsız makarna+havuç,turp salatası+1bardak
diet kola
ara:
25 gr cirps+1 barda
diet cola+1 kupa 5'i bir yerde çay

1 lt su.....:ssz::27:

mutlu akşamlar kızlarrrrr:16:bugün tam anlamıyla temiz hava bol gıda oldu hadi hayırlısı....cezasıyla sevabıyla paylaşayım menümü :32::31:
kahvaltı:
1 dilim t.b. ekmeği+2 fincan şekersiz çay+1 haşlanmış yumurta beyazı+1
kk peynir+2 yeşil,2 siyah zeytin+1 tutam limonlu maydanoz+1 domates+1 yudum reçel
:nazar:yazarken yoruldum....ne çok yemişim:24:
ara:1 muz
öğle:
15:00->çiğ köfte dürüm+1 yaran
ara:
2 şekersiz çay+1 top çiko,1 top sütlü dondurma yedin de çiko sosu vede fındık tozu neyime ise:5:
akşam :da yedim:53:
1 kase çorba+1 porsiyon karnıyarık+1/2 kase yağsız makarna+havuç,turp salatası+1bardak
diet kola
ara:
25 gr cirps+1 barda
diet cola+1 kupa 5'i bir yerde çay

1 lt su.....:ssz::27:
günaydınnn:)denizcim gerçekten çok yemişsin:(ben dün sabah +300 gördüm baskülde canım sıkılmadı değil.dün 3 porsiyon lahana çorba,2 beşi biyerde,2 kayısılı form çay,1 sade duble türk kahvesi,bir sade nescafe,1 yeşil elma ,3 litre su ve leslie 3 mil yaptım.inanılmaz halsizdim dün.100 gram gitmiş buna rağmen ancak.bu gün biraz daha iyiyim bakalım bu gün ne olacak:)

denız goturmus cıg kofteyı valla ben yarısını vıcdanım sızlayarak zor yemıstım cumartesı gunu :) mıne abla acayıp sıvı tuketıyorsun,masallahn var.cumaya guzel rakamlar goruruz ınsallah :)

günaydınnnn kızlarrrrrr:16::21::16:
öncelikle sizi tebrik ediyorum diyeti bozmayıp yaptığınız sporlardan ötürü.....
gelelim bana dediğiniz gibi dün biraz fazlaca oldu ,ama malesef yapacak birşey yok...pazar günü bizim hafta tatilimiz ve genelde bu şekilde geçiyor:31:
bugün cuma günkü kilomdan + 500 gördüm ama hemen telafi ettim:46:
yazmayı unuttum dün akşam 500:8::8::8::8:çevirdim....bu sabahta 1 saat tempolu yürüdüm.....ve bu haftaya yine aynı kiloyla başlamış oldum:26::27::34:

günaydınnnn kızlarrrrrr:16::21::16:
öncelikle sizi tebrik ediyorum diyeti bozmayıp yaptığınız sporlardan ötürü.....
gelelim bana dediğiniz gibi dün biraz fazlaca oldu ,ama malesef yapacak birşey yok...pazar günü bizim hafta tatilimiz ve genelde bu şekilde geçiyor:31:
bugün cuma günkü kilomdan + 500 gördüm ama hemen telafi ettim:46:
yazmayı unuttum dün akşam 500:8::8::8::8:çevirdim....bu sabahta 1 saat tempolu yürüdüm.....ve bu haftaya yine aynı kiloyla başlamış oldum:26::27::34:

inşallah canım telafi etmiştir:)benim gelirken kolay giderken gitmiyo kilolar:(

inşallah canım telafi etmiştir:)benim gelirken kolay giderken gitmiyo kilolar:(

aynen canım benimde öyle kilo kilo geliyor gr gr gidiyor....bundan 5 yıl öncesi yürüyüşten gelince - 1.5 kg fark ederdim şimdi ,0.5 kg ancak fark ediyor....

denız goturmus cıg kofteyı valla ben yarısını vıcdanım sızlayarak zor yemıstım cumartesı gunu :) mıne abla acayıp sıvı tuketıyorsun,masallahn var.cumaya guzel rakamlar goruruz ınsallah :)

aynen götürdüm valla:125: üzerine birde:131:artık 1 hafta aç gezicem :47::47::47::47:

ohh ohh afıyet olsun.benım erkek arkadasm onumden alıyor sagolsun, yeme sen 38 beden olcaktın hani dıye.vıcdansız ya :(cumaya az kaldı bugunude saymazsak 3 gun var :)

oda güzel busracım....''ben seni her halinle seviyorum ,sen kilolu değilsin dese:9::9::9::9:''az da olsa diyet esnemezmi acaba diye düşünüyorum ben....:31:
şekil A' da görüldüğü gibi:127::111::60::60::60::60:.....tabi bu işin şakası.....öyle yada böyle gidecek bu kilolarrrrrrrrrrrrrrr:41::41::41::41:başka yolu yooookkkk.
:kkk::kkk::kkk::kkk:

evet bugünün nerdeyse yeme faslının sonuna geldik....haftada bir gün ödül günüm ya ,oda dün dü ya, ama ben bugünü iyi değerlendirdiğime inanıyorum çünkü çok spor yaptım :8::8::8::8::46::46::46::46:

1 saat tempolu yürüdüm sabah:46::46::46::46:
5 milde leslie yürüdümmmmmm :46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

neler yaptın bugün busracım kaçamak kesinlikle yoktur gerçide....spor yapabildinmi bugün.....bu hafta kaç kg hedefin.....kesin 1.5-2 kg.dir bence....:21::10::7:

arada dıyor zaten ıyısın sen boyledıe ama sonra bana salata sıparıs edılıyor hep :)neyse oncekı yedıklerıme sayıyorum artık :)
oda güzel busracım....''ben seni her halinle seviyorum ,sen kilolu değilsin dese:9::9::9::9:''az da olsa diyet esnemezmi acaba diye düşünüyorum ben....:31:
şekil A' da görüldüğü gibi:127::111::60::60::60::60:.....tabi bu işin şakası.....öyle yada böyle gidecek bu kilolarrrrrrrrrrrrrrr:41::41::41::41:başka yolu yooookkkk.
:kkk::kkk::kkk::kkk:

tebrık edıyorum senı asmıssın bugun kendını :))))
evet bugünün nerdeyse yeme faslının sonuna geldik....haftada bir gün ödül günüm ya ,oda dün dü ya, ama ben bugünü iyi değerlendirdiğime inanıyorum çünkü çok spor yaptım :8::8::8::8::46::46::46::46:

1 saat tempolu yürüdüm sabah:46::46::46::46:
5 milde leslie yürüdümmmmmm :46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sabah:1 salatalık,bir kk peynir
ara:special k (30 gr) + 40 gr yogurt,bi tane fıstık, bi tane findık ,bi tane ceviz,4 gun kurusu kayısı
öğlen:mantar sote(6 yemek kasıgı)
ara:bı adet elma
aksam:bi kase cacık,4 yemek kasıgı sebze yemegı
bı saat spor yaptım.300 mekık(gobegımden nefret edıorum:()bolca eksı goruruz ıns hepımız cuma gunu:)) :13: 3 lıtre su ve yesıl cayda ıcersem tamamdır.kacamak nısan sonuna kadar yok.kacamak olmadıgı gıbı ekmekte yok artık :)az once tartıldım 62.4 geldım tok karna ve 2 lıtreye yakın su ıcmıstım galıba ,cumayı sen dusun artık :)))))
neler yaptın bugün busracım kaçamak kesinlikle yoktur gerçide....spor yapabildinmi bugün.....bu hafta kaç kg hedefin.....kesin 1.5-2 kg.dir bence....:21::10::7:

Son düzenleme:
Back
X