cevap veriyorum : a) Metabolizma hızı
bir dietisyenden duymuştum:metabolizmayı arada bir şaşırtmak gerekiyormuş.yani hep aynı şeyleri yemek ve aynı saatlerde yemek kilo verimini azaltabiliyormuş.yediğimiz şeyleri ve yediğimiz saatleri arada bir değiştirmek gerekiyormuş(tabi abartmadan)bu iki günlük şok dietler de bu işe yarıyormuş.sonrasında normal diete (yani çok aç kalmadığımız) devam..
o zaman ben reglde oldum zati dehşet tatlı çekio canım bi dilim çuklatalı pastayla limonata içebilir miyim
regl döneminde vücut şişkinlik yapıyor ve odönemde tartı fazla gösteriyor bunları söyleyeyimde başta beni sorumlu tutma
bence abartmadan yiyebilirsin ama her zaman değil tabii ki
bir de ben okuduğum bir yazıya %100 katılıyorum kilo aldıran besinler değil onların miktarları kalorisi yüksek olanları tadımlık sağlıklı olanları ise doyumluk yemek gerekiyor
Merhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyordum fakat uye olmamisitim ama artik bende sizin ile faydalanicaginiz seyleri paylasmak istedim. Kisa zaman once kilolarimdan muzdarip sizler gibi ne yapabilicegimi arastirip duruyordum taa ki bu urunu buluncaya kadar.. Yaklasik 2 ayda 17 kilo verdim. urunun adini burada veremiyorum sanirim ama ilac degil kesinlikle bir baharat karisimi ve bir program ile yapiliyor porgramda hersey serbest 2 ogun bu baharat karisimini yiyorsunuz ve 1 ogunde istediginiz bir yemek.inanin hic aclik ve halsizlik cekmeden cok cok guzel bir sekilde zayifladim.Harika bir kocluk destegi zaten sahibi olan bayan cok disiplinli ve cok yardimci oluyor size kocluk anlaminda.
Canim ozelden yazdim sana.insallah isine yararNeymiş bu canım yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?