Kilo verme işini anlamış değilim?

tulipbs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
378
2
96
İstanbul
yaklaşık 20 gündür yerimde sayıyorum ve artık sinir olmaya başlamıştım
ben düzenli beslenerek az ve sık + egzersizle kilo vermeye çalışıyorum
dün de tartı kımıldamayınca kilolarımı protesto ettim normalde yediklerime ek olarak 2,5 poaça 1 çikolatalı gofret 1 muz yarım dilim yağda kızarmış ekmek ve sayısını saymadığım sarmalar üstelik sabah sporunu yaptım fakat akşam sporumu da yapmadım
bu sabah korka korka tartıya çıktım sonuç ise şaşırtıcıydı 300 gram eksilme olmuş protestom işe yaramış! dediğim gibi ben bu kilo alma verme işini anlamış değilim
ama bugün yine eski sisteme devam etmeye başladım sonra tüm emeklerim boşa gitsin istemem
herkese sağlıklı zayıflamalar

kızlar o dikkat edipte kilo alan ama aman yeter be ne dikkat etcem adam gibi ye dediğimde kilo verenlerden biride benim ne yazıkki, ama geçen doktora gittim kollestrol yüksek çıktı direk beni diyetisyene yönlendirdi bende başladım çarşamba dan beri sonucu merak ediyorum ama bu sefer iş ciddi yaz geliyo ve ben mayo giymek istemiyorum kesinlikle bikini giymek istiyorum ve eski vücudumu geri istiyorum kızlar bırakmayın arada bi kaçamak ok de sakın bırakmyın özelliklede tulipbs sakkkkkkkkınnnn

aynısı bana da olmuştu bende 1 peynirli pide yiyince kilo vermiştim bu kiloların anladığı dil bu sanırsam:)))

Vallaaaa bugün ben de protesto ettim kiloları... Bakalım yarın sonuçlar neyi gösterecek..... Çatlayıncaya kadar yedim, hem de en kalorili şeylerden..... Oh afiyet olsun.... Eğer kilo verirsem çok gülerim valla....:Roflol::Roflol:

tulipbscim demek bugüne kadar yediklerin yanlış tercihlermiş sarmalar metabolizmanı hızlandırmış belkide sayıyı arttırsan b 500 gr daha vericen
işin şakası vermenin bir sebebide psikolojik olabilir. kilo vericem diye kendi kendini baskı altına alman bi yerde kitliyor seni ve veremiyorsun sabitleniyor. ama rahatladıkça kilolar önce gram sonra kg cinsinden gitmeye başlıyor. benim 2 ay duraklama dönemi olmuştu neyse şimdi hareketlendi

banada aynısı oldu yiyordum ama veriyordum

yiyerek

4,5 kilo verdim
sonra 1 kilosunu geri aldımm

fakat şimdi bende gr gr veriyorum.

inşl. bu hafta 1,5 kilodan az vermemeyi hedefliyorum.

inşl. olacak

zayıf zayıf günler bizimle olsun =P

akşam 3-4 dilim tam tahıl ekmeği yedim sabah bi baktım 200 g gitmiş :teytey::sm_cool:şaştım kaldımfisfisfis

gerçekten metabolizma ne yapsın bizler ya abartıyoruz deli gibi yiyoruz yada ağzımıza hiç bişey sürmüyoruz metabolizmayıda salak ediyoruz yani:Roflol:
oruç tutar gibi yapılan diyetlerle verilen kilolar daha sonra kıtlıkta kalmış gibi yemeğe başlayınca 1 ayda aynen alınıyo arasını tutturmak lazım az ama sık yiyip bunu ömür boyu yapmak a.s(ama arada kaçamak olabilir tabiyerimseniben )

bir dietisyenden duymuştum:metabolizmayı arada bir şaşırtmak gerekiyormuş.yani hep aynı şeyleri yemek ve aynı saatlerde yemek kilo verimini azaltabiliyormuş.yediğimiz şeyleri ve yediğimiz saatleri arada bir değiştirmek gerekiyormuş(tabi abartmadan)bu iki günlük şok dietler de bu işe yarıyormuş.sonrasında normal diete (yani çok aç kalmadığımız) devam..

bu bana gaz verdi zaten canım gidip dolaptaki çikolatalı kupu yemek istiyodu koşuyum yiyim bari bişi olmuyomuş olursa sis sorumlusunuz kıslar :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

mantıklı
mesela 10-15 gün sabahtan akşama kadar hep aynı işi yaptığımızı düşünelim bir süre sonra sıkılacağız verim düşecek ama bir gün farklı şeyler yaptığımızda gezip dolaştığımızda o monotonluk gidecek bir hareket canlılık gelecek ve daha iyi motive olup yolumuza devam edeceğiz

anladığım kadarıyla arkadaşın diyetisyeni bunu demek istemiş

katılıyorum fazla açılmamak lazım sonra boğuluruz. her şeyi kararında yapmak gerekir diyetide kaçamakları da

valla metabolizmamı öyle bir şaşırttım ki bu gün ne yapacağını bilememiştir garibim :Roflol:
"sağlıklı yiyecekler geliyordu az az miktarda.ula noluyo bu hamurlar, meyveler ,dondurmalar.... napıyo bu çatlak ...ben napcam şimdi" diye kara kara düşüne dursun yarın şok yapayım bide iyice şaşırsın :Roflol:

o zaman ben reglde oldum zati dehşet tatlı çekio canım bi dilim çuklatalı pastayla limonata içebilir miyim

regl döneminde vücut şişkinlik yapıyor ve odönemde tartı fazla gösteriyor bunları söyleyeyimde başta beni sorumlu tutma
bence abartmadan yiyebilirsin ama her zaman değil tabii ki

bir de ben okuduğum bir yazıya %100 katılıyorum kilo aldıran besinler değil onların miktarları kalorisi yüksek olanları tadımlık sağlıklı olanları ise doyumluk yemek gerekiyor

kesinlikle katılıyorum...zaten başıma ne geldiyse,doymak bilmeyen midem yüzünden geldi...pardon,midem doyuyor da gözüm doymuyor...kesinlikle sorun miktarlarda...pasta mı çekti canımız,bir iki çatal yemek zararlı olmaz,ama biz napıyoruz(en azından ben)bir dilim yetmiyor,ikinciyi alıyoruzklava: aahhh ben ahhh

Merhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyordum fakat uye olmamisitim ama artik bende sizin ile faydalanicaginiz seyleri paylasmak istedim. Kisa zaman once kilolarimdan muzdarip sizler gibi ne yapabilicegimi arastirip duruyordum taa ki bu urunu buluncaya kadar.. Yaklasik 2 ayda 17 kilo verdim. urunun adini burada veremiyorum sanirim ama ilac degil kesinlikle bir baharat karisimi ve bir program ile yapiliyor porgramda hersey serbest 2 ogun bu baharat karisimini yiyorsunuz ve 1 ogunde istediginiz bir yemek.inanin hic aclik ve halsizlik cekmeden cok cok guzel bir sekilde zayifladim.Harika bir kocluk destegi zaten sahibi olan bayan cok disiplinli ve cok yardimci oluyor size kocluk anlaminda.

Neymiş bu canım yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…