- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
- 198
- Konu Sahibi _-CaNiMSiN-_
-
merhaba kızlarr 14 şubatta topiğe diyete başladığımı yazmıştım 75 kilo olarak başladığım bu yolculukta gayet keyıfle hatta diyet yapmayarak zayfladım dikkat ettım yeme alışkanlıklarımı değiştrdım...abur bucuru aşırı azalttım we günde 2 -2 litre ılık su içtim...we mekiklerimi günde 100e çıkardım size işk yazıdıgmda daha az çekıyodm çektkçe wücut açılıyo daha çok çekıyo insansize daha önce yazdıklarımı aynen uyguluyorum yaşam biçimim halien geldii : D hatta size 75im yazdığım dönemde bi baktım 76 ya kadar çıkmışım iyki o ara diyete başladım yoksa 80 olmuştm çoktaaan.....şuanda 67 buçuk 68 kiloyum yaklaşık 8 kilo werdim : D umarım dahada wericem kafamıza takmayıp bikça alışkanlığımızı değiştirerek zayflayabiliriz ben başardım darısı sizlere....hedefim 63 : )) hepinize sewgiler
MasAllah size inş hedefinizede ulasirsinizben maleseg annemlerin oraya tasindiktan sonra öyle abartmasamda yinede eski yeme duzenim kalmadı ama ara ara çeki düzen veriyom kendime ams bugun kesin son artık. Birde dikkat ettiğim zamanlarda bile vermedim vücudum durdu resmen ya 2 aydır sadece 2 kilo verdim
Akşam pirinç pilavı 10 yk abarttimm
2 yk taze fasulye zeytinyağlı
4 yk yoğurt
Eşimle de çilekli kup yicem ya evde çileklerim vardı ziyan olmasın dedim.
canım geçmişe baktımda o şekılde yiyerek zayflaman zor daha azaltman lazım yediklerini...sen dedıklerımı yap bak nasıl eriyceksin : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?