kilo verme sürecim...

Öğle 3 tane hurma
0.5 bardak greyfurt suyu

Akşam 1 porsiyon sebzeli makarna
2 bardak ayran

30 dk yürüyüş

Sabah 2 bardak su +2 kuru kayısı
5 yk lifalif + 200 ml light süt

Ara 1 portakal + 4 hurma

Dun akşam eşimle sahilde yürüdük ve fitness aletlerine bindim. Ayrica 3 topda dondurma yedim.

Son düzenleme:
Ara 1 fincan yeşil çay
4 tane yulafli bisküvi

Akşam fırında pirasa 1 porsiyon
4 zeytin
0.5 çavdar ekmeği
1 fincan çay
0.5 domates
0.5 salatalık

2 bardak su ve 2 kayisi

Sabah 1 fincan kiraz saplı yeşil çay
1.5 yk labne peynir
1 yumurta tava
1 dilim buğday ekmeği0.5 yk kayısı reçeli

Ara sirkeli bal karışımı içtim
Şimdide yoğurt bir kase içine tarçın zencefil koydum zerdacal evde yoktu.
4 tane yulafli bisküvi

Akşam 10 yk bulgur pilavı sebzeli
1 porsiyon Kıvırcık salatası
1 bardak ayran

Ara 3 top dondurma

Ve sirkeli kürü içip yaticam.

Dün yoğurt kurunu bir kere yaptım ben bi kase yedim ama yok sirkeli suyumu da içtim tık yok 1 hft oldu yürüyüş te yapıyorum sinir oluyorum yine ya aglicam.

Sabah yoğurt kuru + 2 bardak su+ 2 kayısı

2 fincan çay
1.5 patatesli poğaça
4 zeytin
25 gr kayısı reçeli

Dondurma kalorisi en düşük tatlilardan birisidirki. Tiroidlerimde sorun olsa bugüne kadar veremezdim ki.

Aksam saat 16.00 da
9 yk kısır
1 porsiyon börek
2 fincan çay

Şimdide dondurma yicem 3 top.ayrica bugün sabah öğlen yoğurt kurunu ysptim bakalım.

Biliyorum dondurmanin en masum tatlilardan oldugunu ama cok sik yenmesi dogrumu bilmiyorum tabi sen bilirsin ben sadece soylemek istedim bide ben 6 kilo verdikten sonra hipotroidimin oldugunu ogrenmistim o yuzden baktirdinmi diye sordum yoksa bende biliyorun tiroidin metabolizmayi yavaslattigini kilo vermenin zor oldugunu

Son düzenleme:

Tşk ederim tatlım tabi soyluceksin yada başkaları yorum yapck boşuna buraya yazmıyorum ki. Ayrıca sans bilmiyorsun demedimki sadece bende yorumumu yaptim neden bu kdr gergin yaklastinki neyse gergin anina denk geldi heralde.

Sabah yogurt kuru daha sonra canım birşey istemedi gerçekten tok tutuyormus.
2 kuru kayısı ve 7 tane hurmayi öğleye kdr ancak yedim. Annemin yanina cikmistim oda tost yapmış kepekli ucundan aldım kücük parça.
Öğle 250 ml kefir içtim

Akşam 1 porsiyon patlıcan yemeği zeytinyağlı
0.5 porsiyon yaprak sarma
2 dilim ekmek

45 dk yürüyüş yaptım

Bugün doğru düzgün birşey yemedigim halde sütüm yedigime göre daha fazlaydı mas. Ya bu yoğurt kürü yada 7 hurma yaptı bu işi:)

1.5 fincan yeşil çay
7 tane yulafli bisküvi

Tşk ederim tatlım tabi soyluceksin yada başkaları yorum yapck boşuna buraya yazmıyorum ki. Ayrıca sans bilmiyorsun demedimki sadece bende yorumumu yaptim neden bu kdr gergin yaklastinki neyse gergin anina denk geldi heralde.

Yok canim ya gergin degildim aksine ben senin icin oyle dusunmustum belkide o yuzden savunmaya mi gectim bilmiyom kusura bakma yani kirici olmak istemem

Sabah yogurt kürü + 2 tane kuru kayısı
7 tane hurma +3 bardak kefir

Saat 3 te 1 porsiyon nohut yemeği
1 porsiyon pirinç pilavı
1 bardak kefir
1 porsiyon karışık salata
1.5 dilim çavdar ekmeği

Kilomu veremiyorum diye tika basa yedim sinirimden ya

2 gündür eşim evdeydi tabi bizde gezmelerdeydik. Bu yüzden saldim cayira yedimde yedim bu firsatla vücudu şaşırttım bakalım yarın diyete devam.

Sabah 3 hurma + 1 bardak kefir

Temizlik yaptım.

Öğle 2 yumurta haşlama
1 yk labne peynir
1 bardak greyfurt suyu
1.5 dilim etimek light

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…