kilo verme sürecim...

Bir haftadır kilo veremiyorum ya 73.1 yine
Kahvaltı 1 fincan rezene çayı
1.5 dilim köy ekmeği
5 yk tahin pekmez

Son düzenleme:
Akşam 150 gr istavrit tava
1 porsiyon Kıvırcık salatası
2.5 dilim köy ekmeği
0.5 yk fındık ezmesi

Azminizden dolayi sizi tebrik ediyorum valla.Bende bi ara dikkat ettim 8 kilo verdim ama suanda 3-4 kilosunu geri aldim. Insallah yeniden baslayacam ama ne zaman :))

Kilom 73.1 ya bir hafta oldu sinir oldum offf...
Kahvaltı 1 fincan ıhlamur
30 gr süzme peynir+ 0.5 k biber
35 gr domates+ 15 gr tere otu
85 gr yumurta haşlama+ 3 zeytin
0.5 dilim köy ekmeği

Carsambadan itibaren baslasak yarisa annemlere tatile geldim sali donuyorum annem kiziyo bana benim yanimda diyet miyet ugrasma evine gidince yap diyetini diyo benimde isime geliyo :))

Bak tatlım bende annemin dibinde oturuyorum hemde sürekli bizde yapıp yyiyoruz hatta bugün kısır yedim ama az yiyorum kalorimi sayıyorum sende çarşambaya kadar az yemeye çalış bunu bahane etme tatlım çarşamba günü tam başla rsın ok seni bekliyorum...

Öğle 1 fincan sütlü kahve
2 parça bitter

2 kepçe mercimek çorbası
12 yk kısır

Akşama pasta yaptım eşimle tanışma yıl dönümümuz onunla yicem...

Bak tatlım bende annemin dibinde oturuyorum hemde sürekli bizde yapıp yyiyoruz hatta bugün kısır yedim ama az yiyorum kalorimi sayıyorum sende çarşambaya kadar az yemeye çalış bunu bahane etme tatlım çarşamba günü tam başla rsın ok seni bekliyorum...

Canim annem bahane tatil sahane... valla memlekette kisamiyorum pek ben ozluyorum annemin yemeklerini ama carsamba gunu burada olacam. Bi kac sorum olcak sana yediklerinin kac gr oldugunu olcuyormusun 30 gr peynir 35 gr yumurta diye belirtmissin ya bide kalorisepetinden hesapliyordun galiba ben beceremedim onu bide sporlada destekliyomusun baya bo sordum :)))

Canim annem bahane tatil sahane... valla memlekette kisamiyorum pek ben ozluyorum annemin yemeklerini ama carsamba gunu burada olacam. Bi kac sorum olcak sana yediklerinin kac gr oldugunu olcuyormusun 30 gr peynir 35 gr yumurta diye belirtmissin ya bide kalorisepetinden hesapliyordun galiba ben beceremedim onu bide sporlada destekliyomusun baya bo sordum :)))

Tatlım netten araştırdım ne ne kadar ediyo vs ordan yazıyorum gr ları ve artık alıştım göz kararı... ksepetine üye oluyrsun önce canım ondan sonra hedef var en ustte hedifini vs kaydettikden sonra yine ustte kalorimetre yazıyo ordan yediklerini yazıyorsun ve kaç kalori alman gerekiyorsa ona göre yiyosun. Bu zamana kdr oğlumdan dolayı nerdeyse hiç spor yapamadim ama bu arlr 2 defa pilates yaptim 2 kerede yürüyüşe çıktım 1 haftadır işte burda annem ilgileniyo Oğlumla bende yapmaya çalışıyorum.

Tatlım netten araştırdım ne ne kadar ediyo vs ordan yazıyorum gr ları ve artık alıştım göz kararı... ksepetine üye oluyrsun önce canım ondan sonra hedef var en ustte hedifini vs kaydettikden sonra yine ustte kalorimetre yazıyo ordan yediklerini yazıyorsun ve kaç kalori alman gerekiyorsa ona göre yiyosun. Bu zamana kdr oğlumdan dolayı nerdeyse hiç spor yapamadim ama bu arlr 2 defa pilates yaptim 2 kerede yürüyüşe çıktım 1 haftadır işte burda annem ilgileniyo Oğlumla bende yapmaya çalışıyorum.

Anladim canim tesekkur ederim

Sonunda 300 gr vermisim kilom 72.8
Kahvalti 0.5 porsiyon Sucuklu yumurta
35 gr domates + 0.5 k biber
1 dilim köy ekmeği

Ne öğle yemeği ne ara öğün sabahtan beri temizlik yapıyorum sadece az önce 150 ml greyfurt suyu içtim.

Akşam 2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim köy ekmeği
1 porsiyon pirasa tava
3 yk keçi yoğurdu

Saat 5 ten sonra hiç bir şey yemedim. Bakalım yarın kaç kilo gelicem çok sıkıldım ya bu kilolardan gitseler bi an önce, diyetten sıkılmadim çünkü herşey den yiyebiliyorum sadece sıkıldığım nokta yavaş gitmesi kiloların...

günaydın canım. yavaş vermiyorsun bence. seni takip ediyorum. gr gr da olsa veriyorsun. çok ii ilerliyorsun . ben de buraya yazmasam da, kaç gr yediğimi hesaplamasam da ben de diyetteyim. 72 lerden 66 lara düştüm. 3 ay oldu başlayalı. aynı senin gb gr gr gidiyor. hatta takılıp kalıyorum bazen. canım sıkılıyo. ama sükür güzel gidiyor.
bugünkü kilonu merak ediyorum. hadi tartıl da yaz:))

günaydın canım. yavaş vermiyorsun bence. seni takip ediyorum. gr gr da olsa veriyorsun. çok ii ilerliyorsun . ben de buraya yazmasam da, kaç gr yediğimi hesaplamasam da ben de diyetteyim. 72 lerden 66 lara düştüm. 3 ay oldu başlayalı. aynı senin gb gr gr gidiyor. hatta takılıp kalıyorum bazen. canım sıkılıyo. ama sükür güzel gidiyor.
bugünkü kilonu merak ediyorum. hadi tartıl da yaz:))

Bugün eşim evdeydi sabah erkenden dışarı çıktım. Yediklerimi yazamadım ama en faxla 1300 kalori almisimdir. Sabahki kilomda 72.7 idi 100 gr daha gitmiş. Bu arada motivasyonun için tşk ederim takipte kal ki arada böyle motive et ;) senide tebrik ederkm devam...

Her sabah 100 gr gidiyo sinir bozucu ya 2 hafta oldu nerdeyse...
Kilo 72.6
Kepekli beyaz peynirli tost
0.5 salatalık+0.25 k biber+20 gr domates
20 gr tere otu
40 gr sucuk

Her sabah 100 gr gidiyo sinir bozucu ya 2 hafta oldu nerdeyse...
Kilo 72.6
Kepekli beyaz peynirli tost
0.5 salatalık+0.25 k biber+20 gr domates
20 gr tere otu
40 gr sucuk

Canim neden sinirin bozuluyo ne guzel iste hergun azda olsa gidiyo ki azda degil ayda 3 kg yapar buda gayet saglikli zaten

Back
X