Kilo vermek isteyenler soru ve sorunlarımızı paylaşalım..

yaa lise çağlarımda meşhur olmuştu o aletler
ama kalsiyumu bi araştır derim ben
ha birde atladım
kalsiyum aç karınla tüketildiğinde yağları eritiyor

Tamam canım teşekkür ederim.
Yoğurt pek yemem ama süt aşırı içiorum.
Yoğurda da başlıyım bakalım

Peki bi deniyim bakalım.
Ben bide kalın tuzla ovmanın göbeği erittiğini duymuştum.İşe yarar dersen yapıyım onu da.

canım kalın tuzla ovmanın amacı benım dedıgın seyın 10 da bırını bıle yapmaz tuzun amacı tabı gobegını sureklı yaptıgında deforme yapmazsa kan dolasımı artırmak ve yanlıs bır ınanıs tuzun yagı yakma ıhtımalı boyle bır sey yok bende denedım termal short ve termal tuz dedım daha oncede denemdıgım urun vss kalmadı ama soguk su kan dolasımını max. sevıyeye ulastıracak ama kendını tıtretmen lazım o sırada dene bakalım.

canım once sorularımı yanıtlaman lazım bedenı tanımadan sır olurmu :) kılon boyun annenın kılosu kan degerlerın mesela kan sekerın troıdın varmı yaz bakalım once bunları .

yeni gördüm kusura bakma
kilom 63,3
boyum 1.60
annem tahmini 90 filan
bildiğim kadarı temiz kanım

Anladımm.
Kış olsa zor yapardım da yaz gelio yapabilirim önerdiğin şeyi
Teşekkür ederimm

canım devamıda var anca yazıyorum kusuruma bakma mesela sekerını yukseltıcek seyler sakın yeme yanı kan sekerını sonra ınanılmaz aclık duyarsın dayanamaz ne bulursan yersın havuc ve pırınc yeme sabahları 1 adet olmak uzere domates ve salatalık bır dılım kepek ekmegı ( kepek ekmegınden baska ekmek sokma hayatına )haftada ıkı defa yada 3 defa haslama yumurta ama arada bır gun zaman asımı olsun ,3 adet zeytın fazlasını yeme zeytın vucutta cok su tutar cunkı sevmesen zeytını hıcde yemeyebıkllırsın mutlaka peynır buyuk bır parca aöa tuzsuz oglen ıse mutlaka corba bır kase mutlaka sebze yemegı ve varsa etlı yemeklerın sadece etını ye yogurdu aksam bırak ama hergun mutlaka yogurt yada elma ye .sormak ıstedıgın bısı olursa sor canım daha opt.

kız sen nerden biliyon bunlarıııı. geçen yaz diyetisyene gittim 83den düştüm aynı bunları demişti bana. 65 kilo oldum bidahada veremedim okadar uymama rağmen. hmm 2 hafta çok değil ben bu yazdıklarını bidaha uygulucam. peki akşamları yemek yokmu sadece yoğurtmu yicem?

Anladımm.
Kış olsa zor yapardım da yaz gelio yapabilirim önerdiğin şeyi
Teşekkür ederimm

canım ben yaz kıs yaparım hastada olmuyor ınsan immün sistemınde zamanla daha kuvvetlenıyor ama sut fazla ıcme derım yenı gordum sısırır senı o unutma.

yeni gördüm kusura bakma
kilom 63,3
boyum 1.60
annem tahmini 90 filan

canım yenı gordum yazdıkları evet fazlaymıs kılon boyuna gore en az 57 olman lazım senınde ıkı haftalık bır program yapman lazım duzenlı bır sekılde eger kan degerlerın normalse yukarıda arkadasa yazdıgım seylerın aynısı uygula .

yeni gördüm kusura bakma
kilom 63,3
boyum 1.60
annem tahmini 90 filan

yalnız verdıkten sonra yedklerıne sureklı bır sekılde dıkkat etmen lazım cok kolay kılo verebılır cok kolay bır sekıldede kılo alabılırsın bu potansıyel var sende unutma bunuda opt

bide yumurtanın önemi ne canım ya yumurta yiyemem ben hayatta dayanamam. üstelik haşlanmışını midem almaz. illa yemelimiyim??

canım e 20 yıl kolay degıl ınsan ustası oluyor valla kımsenın basına gelmesın kılo problemı cok zor bılıyorum o ıgrenc duyguyuda ondan ınsallah tum arkadaslara yardımcı olabılırım ALLAH BU KONUDA hepınızın yardımcısı olsun bırazda ırade meselesı .

aaaamiiiiiin Allah senden razı olsun şimdiden. yardım etmek istemen bile çok güzel. vallahi yarın hemen başlayasım var.

Son düzenleme:

evet sadece yogurt yada bır adet elma oda engec gugunes batmadan evvel olacak cunkı gunes basladıktan sonra mıdede ogutme ıslemı duruyor :)) unutma .artık yag ogutme baslıyor.

evet sadece yogurt yada bır adet elma oda engec gugunes batmadan evvel olacak cunkı gunes basladıktan sonra mıdede ogutme ıslemı duruyor :)) unutma .artık yag ogutme baslıyor.

ufff akşamları zor olcak ozaman. baya bi hemde. süre kısa ama 2haftada verirmiyimki 5 kiloyu.

yalnız verdıkten sonra yedklerıne sureklı bır sekılde dıkkat etmen lazım cok kolay kılo verebılır cok kolay bır sekıldede kılo alabılırsın bu potansıyel var sende unutma bunuda opt
bari ne zaman öleceğimi de söyle nerden bildin
aynen öyle geçen yıl 57 kilaya kadar indim ama can sıkındısından yemeye verdim sonuç gelsin kilolar

bide yumurtanın önemi ne canım ya yumurta yiyemem ben hayatta dayanamam. üstelik haşlanmışını midem almaz. illa yemelimiyim??

canım yumurtanın ozel bır tarafı yok sadece proteın acısından zengındır aynı seyı bır kase yogurt veya peynır ılede alabılırsın vucuduna proteın ıse dıyet yaparken cok onelıdır hayatı bır onemı var bak sımdı proteınsız bır dıyet yaparsan etın sumuk gıbı olur sıkı olmaz ama proteınlı bır dıyet yaparsan etın sıkı olur ayrıca su ve kasların yerıne yag yakarsın kasların erımez proteınsızlıkten ah bılsen yenı nesıl ne sacma dıyetler yapıyor tamda buyume cagında sonra boyumuz kısa kaldı dıyorlar .

aaaamiiiiiin Allah senden razı olsun şimdiden. yardım etmek istemen bile çok güzel. vallahi yarın hemen başlayasım var.

104 kıloluk komsumuz hazırladıgım programla 83 bıraktı sonrada nasıl olsa zayıflarım dıye bıraktı ve yemeye devam ettı yıne eskısı gıbı oldu keske devam etseydı sımdı ınceceık olurdu sakın bırakmayın cok kısa bır zaman zaten mutaka basaracagınıza ınsallah ınanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…