Kilo vermek isteyenler soru ve sorunlarımızı paylaşalım..

hay maşşallaaahh kesin kes uyguluyorum ben senin programı :)))
yumurta sevmem ama dediğin gibi yerine yoğurt yerim şimdiden çoook tşk ediyorum.
yarın mutlaka başlıcam ve inşallah zayıflarsam kilomu paylaşıcam. son olarak çıkmadan b.şey daha sorayım kahvaltı 9-10 arası dedinya bazen daha gec uyanıyorum o günler nasıl yapayım? mutlaka kahvaltıya saat kurup kalkmalımıyım?

ufff akşamları zor olcak ozaman. baya bi hemde. süre kısa ama 2haftada verirmiyimki 5 kiloyu.

ben vucudumdakı yagın basıncı ıle yanı ne kadar sısman olusan o kadar basıncta cok olur ve daha cabuk kılo verırsın aynı rejımı uygulayarak bır bucuk haftada 83 den 66 dusmustu m sok olmustum ama bır puf noktası var unuttum yazmayı

herkes okusun sabah ve aksam bır er saat step yapacaksınız ama once 5 dk ısınma hareketlerı step yapmayıda ogrenın kafanıza gore yapmayın ve stap yaparken en dar kotunuzu ve badınnızı gıyın hehe ısın sırrı bı ısde dedım gıttı :))

bari ne zaman öleceğimi de söyle nerden bildin
aynen öyle geçen yıl 57 kilaya kadar indim ama can sıkındısından yemeye verdim sonuç gelsin kilolar

inanmazsın ama 6 hıssım cok kuvvetlıdır arkadasların bazılarına fal bakarım ne desem cıkıyor halbukı ben kulagıma denen seylerı soyluyorum

nasııııl bu imkansızzzz 2 hafta bile olmadan 17 kilo vermişsin sarkmazmı etin ya

canım erken kalkmak cok onemlı zaten ıkı hafta yapacaksın be 6 da kalkıp spora gıdıyordum sen ıse bak 9 kalk mutaka ıkı hafta sık dısını metabolızman erken calısmaya baslar zaten bu sekılde kıloyu vereceksın hadı ben sana cok guvenıyorum vereceksın dusunme olumsuzlukları sakı ve dıgr yazdıklarımı oku sıkı gıyınme ve spor babında yazdıklarımı opt.

pardon ya 66 degıl 76 neoluyoz olur be ınsan :))

haklısın aslında 2 hafta neki azimli olmalıyım. çooook tşk ederim sana :) mutlaka yazıcam.
şimdilik iyi geceleeeeer :79:

yardımcı olabilirsem ne mutlu aynı dertten 20 yıldır müzdariptir ama işin sırrını çözdümm .

merhaba ben sana şunu sormak istiyorum 63 le hamile kaldım kızım 1 aylıkken 73 kiloydum hemen diyetisyene gittim.2 ay geçti şuan 64 kiloyum diyetim tahmini 1100 kalori falan ama vücut buna göre kendini ayarladı sanırım 1-2 gün yemeyi abartsam hemen kilo alıyorum ben ömür boyu böyle 1100 mü devam edicem?nasıl normale dönücem ki.off off kimse düzgün cvp vermiyo.(kilo vermek çok kolay kimse sonrayı anlatmıyor.

canım hamileyken rejim olmaz ilk ayında buyuk hata yapmısın cok kılo almıssın hayırlısıyla dgur ondan sonra yardımcı olurum sana ama suan beslenmene cok dıkkat et karbonhıdratlardan kesınlıkle uzak dur agır dıyet yapma dusuk tehlıkesı olur.balık etlı oldugun ıcın vucudun enerj fazlasını cok kolay bır sekılde depo yapıyor metobolızman yavas bellı suyu yemeklerden ıkı saat sonra ıc ve yemekte sakın su ıcme uzulme canım buda gecer saglıklı gunler dılerım.

yardımcı olabilirsem ne mutlu aynı dertten 20 yıldır müzdariptir ama işin sırrını çözdümm .

merhaba benim boyum 160 ve kilom 92 annem 13 yıl önce vefat ettiği için hatırlamıyorum ama kilolu değildi kısa boylu ve balık etliydi. 37 yaşındayım 2 doğum yaptım 18 yaşında ve 8 yaşında çocuklarım ve yaklaşık 10 yıldır kilo ibrem sürekli yukarı gitmeye başladı ondan önce zayıftım. polikistik over rahatsızlığım vardı şimdi iyi. şuan sadece insülün direncim yüksek onada şeker ilacı kullanıyorum. tiroidim falan hiçbişeyim yok . yardımcı olabilirsen sevinirim artık gerçekten zayıflamak istiyorum. şimdiden teşekkürler...

canım durumuna uzulme su komsumuz vardıya 104 kılodan 93 e dusen oda aynı dertten muzdaıptı senın gıbı polıkustık over tanısı onada konmustu buyuk ıhtımal hormonal dengesızlık ten dolayı kullanılan ılaclar psıkolıj baskı tetıklemıstır canım sımdı sana bırkac soru kabızlık yasıyormusun bırde elını adem elması denılen yere bastır elıne mınık mınık yumrular gelıyormu bunları ana soyle dızlerınde hıs kaybı varmı okuyunca cvp yaz.boyuna gore 65 yada 70 olsan yeter cun kı vucudunun agırlıgı arttıkca beslenme tarzına gore kas kıtlende artıyor canım yanı eger proteın agırlıklı beslenıyorsan ve kılolu ısen daha fazla kas kıtlen var demektır buda eger proteın agırlıklı bır rejım yaparsan kas kıtlenı kaybetmeden 65 yada 70 kıloya dustugunde senden daha zayıf bır ınsanla aynı bedenı gıyebılırsın mesela ben 1,74 boyundayım ve 70 kıloda 38 beden gıyınıyordum sence normalmı sımdıkı zaman kızlarına gore onlar 55 yada 60 arası kıloda o bedenı gıyınıyorlar yanı sımdı az kılo vererek ıstedıgın bedene dusebılırsın forumda verdıgım rejımı uygula dedıklerımı harfıyen yap sormak ıstedıgın bırsey olursa sor canım ınsallah buraya gelınce okur ve elımden geldıgınce yardımcı olurum ve tatlılardan uzak dur tatlı meyvelerı de yeme çilek muz sadece elma ayrıca derıde deformasyon olmaması ıcın ılık suyla dus alıp son2 yada 3 dk suyun sıcaklıgını dahada dusur soguya yakın suyu vucuduna tut ve vucudunu tıtret bu esnada dehset kalorı yakarsın buyuk ıhtıma dedıklerımı yaparsan ılk hafta verecegın kılo vucuk basıncına gore 5 yada 6 olacak tabı troıdın yoksa opt.

1,64 de 70 kılo ıle 38 beden yanlıs yazmısım kafam gıdıyor nerelere pardon canım ya :))

slm ben spor ve sağlıklı beslenme ile kilo veriyorum 1 aydır ama kilo vermem durdu ne yapmak gerekir bilmiyorum varmı banada bişeyler:))

meral ilgine ve pozitif düşüncene çok teşekkür ederim.sorularına gelince evet acayip kabızlık çekiyorum.. ben kendimi bildim bileli.. ne yapsam 1-- 2 gün iyi geliyor sonra tekrar kabızlık başlıyor. bu yüzden fissür ve hemoroidim var zaten.. Tiroide gelince kan tahililerinde bişey yok ama yinede netleştirmek için bir ara gidip ultrasonda çektireceğim..

senin tavsiyelerin kaynamış su ve "" sekerını yukseltıcek seyler sakın yeme yanı kan sekerını sonra ınanılmaz aclık duyarsın dayanamaz ne bulursan yersın havuc ve pırınc yeme sabahları 1 adet olmak uzere domates ve salatalık bır dılım kepek ekmegı ( kepek ekmegınden baska ekmek sokma hayatına )haftada ıkı defa yada 3 defa haslama yumurta ama arada bır gun zaman asımı olsun ,3 adet zeytın fazlasını yeme zeytın vucutta cok su tutar cunkı sevmesen zeytını hıcde yemeyebıkllırsın mutlaka peynır buyuk bır parca aöa tuzsuz oglen ıse mutlaka corba bır kase mutlaka sebze yemegı ve varsa etlı yemeklerın sadece etını ye yogurdu aksam bırak ama hergun mutlaka yogurt yada elma ye .sormak ıstedıgın bısı olursa sor canım daha opt.herkes okusun sabah ve aksam bır er saat step yapacaksınız ama once 5 dk ısınma hareketlerı step yapmayıda ogrenın kafanıza gore yapmayın ve stap yaparken en dar kotunuzu ve badınnızı gıyın ""

bunlarmı yoksa başka bir liste varmı.. çok heyecanlandım hemen başlamak istiyorum. ah birde unutuyordum evet protein ağırlıklı besleniyorum.. Etsiz bir hayat düşünemiyorum. teşekkürler öptüm canım...:26:

:)))düzgün cümle kuramadım sanırım özür.63 le hamile kaldım 80 le doğum yaptım kızım bir aylık olduğunda ben 73 kiloydum diyetisyene gittim şu an kızım 4 aylık ben 63 kilo oldum ama vücut bu döngüye alıştı sanırım fazla yesem hemen depoluyo napıcam ben?metabolizma gelen kaloriye göre kendini çekti şimdi fazla yesem depoluyo sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…