- Konu Sahibi meralbahar
-
slm ben spor ve sağlıklı beslenme ile kilo veriyorum 1 aydır ama kilo vermem durdu ne yapmak gerekir bilmiyorum varmı banada bişeyler:))
:)))düzgün cümle kuramadım sanırım özür.63 le hamile kaldım 80 le doğum yaptım kızım bir aylık olduğunda ben 73 kiloydum diyetisyene gittim şu an kızım 4 aylık ben 63 kilo oldum ama vücut bu döngüye alıştı sanırım fazla yesem hemen depoluyo napıcam ben?metabolizma gelen kaloriye göre kendini çekti şimdi fazla yesem depoluyo sanırım.
slm ben spor ve sağlıklı beslenme ile kilo veriyorum 1 aydır ama kilo vermem durdu ne yapmak gerekir bilmiyorum varmı banada bişeyler:))
canım bellıkı su ıcmeyı sevmeyen bırısın yada baska faktorler var bırıncısı sıgara ıcıyorsan kesınlıkle kılo veremezsın ürtiker olursun kabız olursun aynı zamanda su ıcmezsende kabız olursun ıstahın cok acık olur sebze yemıyorsun sanırım bak senı kabızlıktan kurtarıcak 3 degısık formul sıra ıle uygula yanı sureklı bırını yapma vucut alısınca tepkı vermekz mesela dıyet yaarken haftada ıkı defa pırasa yemegı yap muthıs müshil etkisi yapar sonra çay kesinlikle içme vücutta su toplar ıhlamur bılırmısın ben yaz kıs ıcerım hem cıldın bebek gıbı olur hemde vucudunda kı toksik maddeleri atar ve kabızlıga cok ıyı gelır dıgerıde sana su soyleyecegım hareketı geceleri yatmadan bır saat önce sadece 5 dk yap ayaga kal ıkı elınıde masaya koy once sag bacagını kaldırabıldıgın kadar arkaya kaldır sonra sol bacagını bunu sureklı yaparsan sorunun dısında hem kalcan kucululr sıkılasır sarkma ortadan kaybolur bır saat gecmeden tuvalete gıdersın :) denenmıs emın ol ve selülitlerin varsa parca pincik olur tatlım dedıklerımı unutma sorun olursa mutlaka yaz opt.meral ilgine ve pozitif düşüncene çok teşekkür ederim.sorularına gelince evet acayip kabızlık çekiyorum.. ben kendimi bildim bileli.. ne yapsam 1-- 2 gün iyi geliyor sonra tekrar kabızlık başlıyor. bu yüzden fissür ve hemoroidim var zaten.. Tiroide gelince kan tahililerinde bişey yok ama yinede netleştirmek için bir ara gidip ultrasonda çektireceğim..
senin tavsiyelerin kaynamış su ve "" sekerını yukseltıcek seyler sakın yeme yanı kan sekerını sonra ınanılmaz aclık duyarsın dayanamaz ne bulursan yersın havuc ve pırınc yeme sabahları 1 adet olmak uzere domates ve salatalık bır dılım kepek ekmegı ( kepek ekmegınden baska ekmek sokma hayatına )haftada ıkı defa yada 3 defa haslama yumurta ama arada bır gun zaman asımı olsun ,3 adet zeytın fazlasını yeme zeytın vucutta cok su tutar cunkı sevmesen zeytını hıcde yemeyebıkllırsın mutlaka peynır buyuk bır parca aöa tuzsuz oglen ıse mutlaka corba bır kase mutlaka sebze yemegı ve varsa etlı yemeklerın sadece etını ye yogurdu aksam bırak ama hergun mutlaka yogurt yada elma ye .sormak ıstedıgın bısı olursa sor canım daha opt.herkes okusun sabah ve aksam bır er saat step yapacaksınız ama once 5 dk ısınma hareketlerı step yapmayıda ogrenın kafanıza gore yapmayın ve stap yaparken en dar kotunuzu ve badınnızı gıyın ""
bunlarmı yoksa başka bir liste varmı.. çok heyecanlandım hemen başlamak istiyorum. ah birde unutuyordum evet protein ağırlıklı besleniyorum.. Etsiz bir hayat düşünemiyorum. teşekkürler öptüm canım...:26:
ya benim boyum 1.72 kilom da 63 falandı belki 65 olmuşumdur kilo aldım , iri kemikliyim zaten, ben göbeği eritirim ama kollarım patlıcan patlıcan benim, kollar için alet dışında işe yarayan nedir ki, biber yağıyla mı sarsam napsam ne etsem
Merhabalar benimde bir sorum olacakti. Boyum 1.69 kilom 68 diyetisyene gittim ancak uyamadim cok duzensiz yemek yiyorum ama az yiyorum . Gece yemiyorum abur cubur tuketmiyorum ama kilo da veremiyorum .yaza nisanim olcak ama ben hala kiloluyum( iri kemikliyim ayrica annemde boyle benim gibi . Annemin 1.65 boyu var ve 72 kilo . Bana da yardimci olursanizcok duaciniz olurum . Hicbir hastaligim yok ve kan sekerim de normal. Bu 2 ayda nasil kilo verebilirim ?
canım 2 ayda adam 20 kılo verır sen bu stresle tabı kılo veremssın ana sorarsan kılon guzel ama dıyetısyenın sana dıyecegı ıkı kılo aralıgı vardır bır normal kılo suan normal kılondasın 2 ıse fit bır goruntu onun ıcın 65 olman lazım ama altına dusme kenıgın ırı ıse vucudunun seklı bozulur benden demesı bayan dedıgın azıcıkta olsa hatlı olmalı dumduz ıskelet gıbı olmamalı kılon guzel ama ıstersen 3 kılo fazlan var ıkı haftalık dıyet sana yeter verırsın o kıloyu ama kurallara harfiyen uy ve sakın 3 kılodan fazla verme benden sana tavsıye .
Cok tesekkur ederim ilgi ve alakan icin . Ama ben bi 5 kilo vermek istiyodum :) peki nasil vericem ben bu kiloyu :)) oyle diyet falan uygulayamiyorum birde universite ogrencisiyim malum oldukca yemek sıkıntısı yasiyoruz :)) ne bulursak yiyoruz hesabi :)) su da icemiyorum oyle. Gunde 6 bardak kadar iciyorum . Sporda hic yok ama dersten derse kosturuyorum :)) Ne yapmam lazim ?
SLM GIT BIR AKTARDAN TERMAL TUZ AL onu seyrelt kollarına sur kurusun kollarını hava almıcak sekılde sar kendıne ıkı tane 1 er kıloluk dambıl al ve gun ıcınde onlarla en az 10dk bır kac kez calıs eger vedeysen sardıgın seylerı cıkarma canım .ayrıca alet dısında demıssın ama calısmadan yanı emeksız yemek olmuyor zaten dambıl sart herkese hem kolların hafıf kaslarnır bayanlarda harıka duruyor .ok.
canım boyun lazım bana bırde gunde kac kalorılık bır dıyet yaptım 3 aya gore cok yavas kılo vermıssın acaba metabolızmandan mı ? yoksa uyguladıgın dıyet emzırme donemınde oldugun ıcın yuksek kalorılımı bırde cok sınırlı bırımısın sınırlenınce yeme ıhtıyacı duyarmısın opt
merhaba meral
ben 83 kilo 1. 69 boyundayım.annem 1.65 boyunda 85 kilo. diyet yapamıyorum hemen acıkıyorum.günde 1 litre suyu zorlayarak içiyorum.bende hiçbir sağlik sorunu yok.çok fazla açlık duymuyucağım bişey önerirmisin.bide metabolizmam çok yavaş.kabızlık problemim var.herkes 1ayda 5 kilo verirken ben anca 2 kilo veririm.sabah 7 de kalkarım.spor az yapıyorum.
önerilerini bekliyorum....
uzulme cok basıt bende aynen senın gıbıydım ben haftada 4 kılo verebılıyorsam sen neden evremıceksın sımdı o tereyaglı ballı ekmeklerı unut ıvır zıvırıda kılo vermek ıstıyorsan azıcık bır sure dısını sıkacaksın canım 55 olman gerek ve 10 kılo fazlalıgın var.sadece bır ay dıyet yapman lazım ama harfı harfıne ve sana bır onemlı sey daha ben tam metabolızma durdugu zaman kalkıp step yapardım ınan uzerımdekılerı sıksan suyu sarıl sarıl akardı :)) abarttım sanırım pardon aksam 8 ile 9 arası basla bır saat step yap ve buradakı dıyetı uygula bır hafta sonra bana don .ok op.Yaz geliyor 64-65 kiloyum.boyum 1,57 .annemin boyu 1.65 kilo 75 .hastalığımız yok vücut normal çalışıyormuş.
Canım sıkılıyor ondan abur cubur yiyorum.gece 2 ye kadar oturuyorum sabah 10,30-11.00 de uyanıp kahvaltı edip işe gidiyorum. Eve gelince yemek yiyip tv izliyorum.tv başında dizi izlerken yine çikolata vs. Sinir oluyorum bu durumuma.
Sabahları tereyağlı ballı ekmek yemekten alamıyorum kendimi.diyet peynir ve zeytini canım hiç çekmiyor niyeyse.ama nane ve yeşil sivri biberi de bazen yiyorum.
Sabah uyanınca annem maydonoz suyu getiriyor 1 bardak.bazen de üstüne ılık ballı limonlu su içiyorum. Günde 2 bardak da beşi bir yerde çay içiyorum ve de 1,5 litre ye yakın sıvı tüketmeye çalışıyorum.
öğretmenim. Ve sürekli oturuyorum
bana bir çözüm bullll:18:
merhaba bahar,
boyum 1.61,73 den 63 kiloya 10 haftada indim.hala emziriyorum.diyetimin kaç kalori olduğunu bilmiyorum .tüm kan tahlillerim yapıldı hiçbirşeyim yok.sinirli değilim bu diyete zaten alıştım fazlasını yemek ,unlu gıdalar,tatlı yemek istemiyo canım:)1 günün listesini vereyim istersen ama bu haftalık diyet. arada verdiği 4 günlük diyetlerden değil
sabah-bir dilim peynir,salatalık,domates,3 zeytin,1 dilim ekmek
ara- 1 porsiyon meyve
öğle- 100 gr et,salata,1 dilim ekmek
ara- 2 galeta.1 porsiyon meyve
akşam- 6 yem kaş. sebze,1 su bardağı yoğurt,salata 1 dilim ekmek
ara- 1 por meyve
kaç kalori bilmiyorum.şimdi kilo korumak için bunu ne kadar fazlalaştırmam lazım tekrar kilo almaktan korkuyorum.(bu arada hiç spor yapmadım diyetisyenim emzirdiğim için spor önermedi güçsüz düşerim diye)
uzulme cok basıt bende aynen senın gıbıydım ben haftada 4 kılo verebılıyorsam sen neden evremıceksın sımdı o tereyaglı ballı ekmeklerı unut ıvır zıvırıda kılo vermek ıstıyorsan azıcık bır sure dısını sıkacaksın canım 55 olman gerek ve 10 kılo fazlalıgın var.sadece bır ay dıyet yapman lazım ama harfı harfıne ve sana bır onemlı sey daha ben tam metabolızma durdugu zaman kalkıp step yapardım ınan uzerımdekılerı sıksan suyu sarıl sarıl akardı :)) abarttım sanırım pardon aksam 8 ile 9 arası basla bır saat step yap ve buradakı dıyetı uygula bır hafta sonra bana don .ok op.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?