Kilo vermek isteyenler soru ve sorunlarımızı paylaşalım..

canım once sorularımı yanıtlaman lazım bedenı tanımadan sır olurmu :) kılon boyun annenın kılosu kan degerlerın mesela kan sekerın troıdın varmı yaz bakalım once bunları .

Boy 1,65 kilo 80
Annemın boy 1,60 kilo 66

Kan degerlerim troıd falan hepsı normal bir sorun yok gecenlerde test yaptırdım
yalnız vucudumda cok ödem var bunu nasıl atıcam hıc bılmıyorum.Gecenlerde yag olcumu falan yaptırdıgımda adam 5 kılo odem var dedi :/
Göbek eritemıyorum fazla gobegım ve selulıtım var.
Yardımlarını rıca ediyorum..

canım sıgara ıcıyormusun bırde ayagına gıydıgın corap ust lastık yerı cok sıkıyormu bacagını ?

canım sıgara ıcıyormusun bırde ayagına gıydıgın corap ust lastık yerı cok sıkıyormu bacagını ?

Hayır sıgara kullanmıyorum
corap sıkmıyo cnm gayet rahat ama cok yuruyp yoruldugum zaman hemen ayaklarım şişiyo ve cok agrı yapıyo haftaya doktora gıdıcem gerci önceden gıttııgmde bana zorlamıssın demıstı baska da bırsey demedi her fazla yurudugumde falan sısecekse yandım ben

21 yaşındayım zayıflamayı cok ıstıyorum

Son düzenleme:
Ben de 21 yaşındayım. Boyum 160 cm, kilom 96 7 yaşımdan beri kiloluyum. Allah'tan etim sıkı, herkes 82 falan sanıyor. Annem 160 cm ve 65 kilo, 40 yaşında. Ben halalarıma çekmişim, hepsi kilolu. Hiçbir sağlık problemim yok, şeker, troid gibi. Çok az kansızlık var, hepsi bu. Bana ne önerirsin Meralbahar?

canım ya vucudun odem topluyorsa muhakkak bır sebebı vardır eger tuzu cok tuketıyorsan hemen kes bol bol odem atıcı ıhlamur cayı,maydanoz suyu lımon suyu ıc.ve bırde en onemlısı ayagına en kısa zamanda ortopedik bır ayakkabı al bu cok onemlı ve topuklu sakın gıyme canım tamamı .aynen dıyetımı uygula .opt canım

merhaba genetık degıl sanırım bırak halalarını sen :)) sen kendıne benzıyorsun canım valla dehset yag yakarsın sen bu yasata daha cok mınıksın yalnız canım cok kararlı olman lazım basladıgın dıyetı bozmaman lazım sabırlımısın bu konuda yapabılcekemısın yoksa bır bsal bır boz kendıne olan guvenın kalmaz sonra hıc baslayamazsın bırak 7 yasından berı kılolu oldugunu hıc onemlı degıl ama 7 yasından berı bedenın e yazık be guzelım canım ıdeal kılon 60ile 65 arası 70 sende hıc fena durmaz etın sıkı olduguna gore cok guzel sabahları kahvaltına bır adet haslama patetesıde ekle burada yazdıklarımı aynen uygula bu konu baslıgı altında yazdım yanı canım oku dıger yorumları onları not et aynen ugula ve en kısa zamanda basla sonucları heyecanla beklıyorum.opt

canım unuttum ya senın alerjılerın varsa eger her turlusunden oda tetıkler aklında bulunsun ödemi.

Teşekkür ederim ilgin için Meralbahar. :)
Bugün itibariyle başlıyorum, gelişmeleri aktaracağım.

Meraba arkadaşlar. Bende 64 kiloyum 1.67 boyundayım. Kilom var malasef. :S. Zayıflmak istiyorum. kilo almamın sebebi çikolata malesef. çikolatı çok seviyorum. vazgeçemiyorum. Sigara tiryaklği gibi bişey heralde.
Benim bir kaç önerim var. Eti lifalif öneririm. süt ile birlikte yiyorsunuz. hem tok tutuyor hem de bağırsakları çalıştırıyor. Ayrıca stres, üzüntü bağırsakların çalışmasını yavaşlatıyormuş. Pskoljide çok önemli.
Aslında gün boyu düşük kalorili yiycekler tüketip günde 1 saat yürüyüşle başarabiliriz. Sabah güzel bir kahvaltı sonra meyva sonra yogurtlu yemekler olabilir. Soğukluk cacığı, yoğurtlu karnıbahar naneli. lezzetli aslında:) ben seviyorum. akşama normal akşam yemeği ama çok az miktarda. Ve bol salata. pilav varsa sadece 1 veya 2 kaşık yiyebilrsiniz. lipton form plus çayı var çok etkılı ıcınde bırsuru bıtkı var o da bağırsak çalıştırıyor. ayrıca zencefil daha etkili bağırsak çalıştırmada. günde 2 kez birbuçuk çay kaşığı toz zencefil içebilirsinzi.ben lipton form çaya koyuyorum tadı bıraz acı oldugu ıcın lımon sıkıp acılıgını alıyorum 1 cay kasıgı da bal eklıyorum hemde enerjı versın dıye. zencefıl ıştahı kapatıyor. ben etkisini gördüm. Toz zencefil AKMAN marka var bildiğim. Marketlerde baharat bölümde satılıyor. Yeşil renk pakette. Kolay bulabilmeniz için söyliyim dedim :)

Son düzenleme:
Birbirimize moral vererek başaralım. Bi 5 kilo vermeyi hedefleyim. Sabah uyandığımıza aynaya bakmalıyız. Hoşlanmadığımız yönlerimizi gördüğümüzde gün içerisinde abur cuburdan çikolatadan uzak durmak aklımıza gelir. Ayrıca kesınlike aç kalarak zayıflanmaz. Çünkü sadece kas erimesi olur. Buyuzden gun boyu metebolızmamız çalısması ıcın bir seyler atıştırmalıyız. meyve. yoğurt, haşlanmış tavuk. salata, konfleks vb.
Ayrı bi öneri daha. gün içinde sabahtan berı ne kadar, ne yedıgınzı düşünün. gündüz fazla kaçıdıysanız akşam salata veya çorba içip günü kurtarabilirsinz. buda çok etkılı. aknıza hep bugün ne yedım , şu saate kadar ben ne yedim. diye düşünerek sizi abur cuburdan fazla yemeden uzaklaştırma yöntemidir.
Ben bu konuda çok araştırma yapıp okuduğum için bilgi sahibiyim. Ama yakın zamanda finallerim başlacağı için yürüyüşü bıraktım ders çalışmak için. Eğer yürüş yapmadıysanız en azında çaylarla ve az yiyerek kurtabilirsiniz günü. Zencefili mutlaka her gün tüketin. günde 2 bardak 1 buçuk çay kaşıyı kaynamış su ile tüketin. Çok etkili mutlaka yapın. Hem sağlık açısından da faydalı. afadersiniz ama, Yemeten sonra tuvalete çıkartır günde 2 kez. tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Zenceil biraz acı olabılır ama ben büyük bardakta içiyorum hem fazla su tüketmiş oluyorum.Ayrıca alıştığım için yarım limon sıkıp 1 yada 1 bucuk cay kasıgı zencefıl ıcıyorum. Ekşi oluyor biraz ama alıştım. Başlarda zencefili zor içerdim grip olduğumda ama alışıyo insan. Bazen karında şişkinlik oluyodu. oda geçiyor. Zenfil içeseniz bile lipton form plusta etkılı uzerınde gunde 2 bardak içmenız tavsıye edılır yazıyo. ama zencefıl daha etıkılı. eger zenfellı tuketıceksenız az koyun.

canım unuttum ya senın alerjılerın varsa eger her turlusunden oda tetıkler aklında bulunsun ödemi.

evet ya gecenlerde yaptırdım test ota agaca polene kedıge kopege herseye alerjım cıktı
Kulagım cok kasınıyo dıye gıtmıstım bu testı yaptırdılar sonuc ortada ıste ayrıca 2 haftadır da bogazlarım cok kötü öksürük var.Napcam bilmiyorum.Ödem bacaklarımda var dahiliyeye falan gitsem olur mu sence ?
Diyetisyene de gitmeyı dusunuyorum aslında bır faydası olur mu dersin

diyetısyenın faydasını goremedım verdgı lıste kılo vermek yerıne kılo aldırdı bana cevız fındık fıstık kayısı :)) buradakı lısteyı uygulucam bakalım sonuc ne olcak .)

canım zencefıl tarıfını hıc denemedım hayret :)) ama bırcok markanın muslısını denedım ve bende asırı derecede aclık yarattı kan sekerımı dusuruyordu sanırım bende bıraktım ama aynı etkıyı sabah kahvaltılarında yıyecegınız bır dılım kepek ekmegı ıle karsılayabılırsınız.

aslında fıt bır goruntu ıcın 62 olsan yeter yanı kılon gayet muntazam baska derdın olmasın bozo gorsen ıkı goz ıkı cesme aglarsın hadı hep beraber baslayalım barı :)))

diyetısyenın faydasını goremedım verdgı lıste kılo vermek yerıne kılo aldırdı bana cevız fındık fıstık kayısı :)) buradakı lısteyı uygulucam bakalım sonuc ne olcak .)

canım dıyetısyenın verdıgı lıstedekı seyler bır ıkı tane yenecek fazlası asla tabı kı kılo yapar.

eti lifalif yulaf beni çok tok tutuyor. kahvaltı zaten en çok tutan öğün. zencefil çok faydalı bişey bağırsak çalıştırdığı için içiyordum hep.

merhaba ben de sıkıldım artık fotoğraf çekilememekten kendimi görmek istemiyorum çünkü 1 yıl içinde 10 kilo aldım. boyum 1.70 1 yıl öncesine kadar 63-64 kiloydum şimdi 73! o kadar fazla gelio ki bana. zaten normalde de kilo veremezdim hemen şimdi de öyle gram oynamıyo.
çok fazla yemek yemiyorum uzun zamandır ekmek yemiyourm şeker fazla tüketmiyourm ama hala aynıyım geçen tiroid kontrolü falan yaptırdım bi sorun çıkmadı nolcak bilmiom valla

gerçekten merak ettim yönteminizi ve bir açıklama bekliyoruzz...:)ben ciddi kilo aldım bu kış yaz girince şoka girdim formula 7 aldım iki gündür içiyorum faydası olurmu bilmiyorum fırsat buldukça spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum fakat bir oynama yok bir aydır(sırrını bizedee annllaatt:))boyum 1.64 kilom 78 annem de 70 75 vardır:))

Selam bir süredir foruma girmemişsiniz ama ben yinede bilgilerimi vereyim belki tekrardan konuya uğrayıp yardımcı olmak istersiniz.
1,64 boyunda şu an 69 kg ve 31yaşındayım. annem 1,60 boylarında 74 kg 64 yaşında
Evlendiğimde 58 kg dım ve kiloma göre daha fit duruyordum evlendikten sonra 1 yıl içinde 65kg oldum (doğum kontrol hapları sanırım yaptı) sonrasında 72 kg la doğuma girdim 1 ay sonra 69 oldum geçen yaz sporla ancak 67 ye kadar düştüm.
Çok yemek yemem, tatlı çok sevmem, börek gibi şeleri seviyorum ama onuda çok abartmam, su çok içerim yalnız yemek sırasında da çok su içiyorum. kollarımın üstü ve baldırlarımda kendimi bildim bileli kalındır.
biraz uzun ve ayrıntılı yazdım inşallah sıkmamışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…