Birbirimize moral vererek başaralım. Bi 5 kilo vermeyi hedefleyim. Sabah uyandığımıza aynaya bakmalıyız. Hoşlanmadığımız yönlerimizi gördüğümüzde gün içerisinde abur cuburdan çikolatadan

uzak durmak aklımıza gelir. Ayrıca kesınlike aç kalarak zayıflanmaz. Çünkü sadece kas erimesi olur. Buyuzden gun boyu metebolızmamız çalısması ıcın bir seyler atıştırmalıyız. meyve. yoğurt, haşlanmış tavuk. salata, konfleks vb.
Ayrı bi öneri daha. gün içinde sabahtan berı ne kadar, ne yedıgınzı düşünün. gündüz fazla kaçıdıysanız akşam salata veya çorba içip günü kurtarabilirsinz. buda çok etkılı. aknıza hep bugün ne yedım , şu saate kadar ben ne yedim. diye düşünerek sizi abur cuburdan fazla yemeden uzaklaştırma yöntemidir.
Ben bu konuda çok araştırma yapıp okuduğum için bilgi sahibiyim. Ama yakın zamanda finallerim başlacağı için yürüyüşü bıraktım ders çalışmak için. Eğer yürüş yapmadıysanız en azında çaylarla ve az yiyerek kurtabilirsiniz günü. Zencefili mutlaka her gün tüketin. günde 2 bardak 1 buçuk çay kaşıyı kaynamış su ile tüketin. Çok etkili mutlaka yapın. Hem sağlık açısından da faydalı. afadersiniz ama, Yemeten sonra tuvalete çıkartır günde 2 kez. tavsiye ederim.