Kilo vermek istiyorum.Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir ?

melxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
78
1
48
İstanbul
Kızlar ben 21 yaşındayım 162 boyum ve 62 kiloyum :/ kilo veremiyorum öyle abur cubur yemem hergün okula gitmek için zaten en az 1 saat yürüyorum ama olmuyor :( yazın tatile böyle gidemem yardım edin bana neler yapalıyımm yaza kadar en az 55 olmalıyım :(

ya canim ayni benim gibi benimde boyum 162 kilo 62 ve ya$im 22 bende hiç veremiyorum oysa çokta spor yapiyorumm

bu arada eylulu 1.66 boya 40kg a$iri zayifsin bence :S o diyetin sayesindemi verdin? peki hala devam ediyomusun?

Eğer bu diyeti de uygularsan yaptığın sporla beraber bir ay içinde en az 6-7 kilo zayıflarsın tatlım, en az diyorum en çoğunu sen düşün artık.

Ben üç hafta düzenli sporla beraber uyguladım bu diyeti, ilk iki hafta yaptım sonra yine yediklerime çok dikkat ederek iki hafta ara verdim sonra bir hafta daha uyguladım diyeti. Toplamda 1.5 ayda 9-10 kilo verdim ne aç kaldım ne de herhangi bir sarkmam oldu. Yüzüm çökmedi, bacaklarım gözle görülür biçimde inceldi, eski kıyafetlerimi giyemediğim göbeğim zaten ilk 3 günde yok olmuştu.

Zayıflığıma gelince, benim vücudum kilo almaya müsait değil, çok hızlı bir metabolizmam var bu yüzden spor salonundan ayrıldım ben, işe ve okula yürüyerek gitmem bile yetip artıyor.
Bir de ben uzun süre vegan kaldım şuan lakto-ovo vejetaryanlığa geri dönüş yaptım. Çünkü her yiyeceğin alternatifini tüketiyordum, zaten kilo tutmayan bedenim olanlarıda veriyordu.

Şuan 40-41 arası gelip gidiyor, memnunum. Alışverişte ve ya herhangi bir ortamda gelen iltifatlar hoşuma gidiyor, arkadaşlarım beni görüp diyete başlıyor, güzel bi şey anlayacağın. Kilo vermeyi zaten üşünmüyorum ama almakta pek işime gelmiyor mutluyum böyle ^w^

Sana da başarılar kolay gelsin canım.

canım gerçi kilon fazla değil ama ben ıkı haftadır şunu uyguluyorum eger sende benım gıbı normalde 3-4 bardak sudan fazla su içmeyen bırıysen öncelıkle su içmeye basla derim . gunde 2-3 lt kadar su iç . inan bunun faydası oluyo. birde yemek yeme hızını bılmıyorum ama yemeği yavas yavas ye. ben mesela aksam yemegini saat 6 dan sonrasına bırakmıyorum kesınlıkle. böylece mıdeye de yuklenmemıs oluyorum. bir de yemek miktarını yediğim çeşitleri hiç kesmedim. yanı yağlısından tuzlusundan hamurundan hepsınden yıyorum. yavas yavas cıgnedıgım ıcınde doydugumda bırakıyorum yemeği.

kısacası tavsıyem şu :

* sabah güzelce kahvaltını yap.
* aksam yemegını ımkanın varsa en geç 6 ' da yap. saat 6 dan sonrasına bırakma.
* günde 2 ila 3 lt kadar su iç .

ben bunu uygulayarak iki haftada 3 kg verdim. :16::16::16::16::27:

Son düzenleme:
çokk teşekkür ederim kızlarr tavsiyeleriniz içinn yapamaya çalışacağım bir gelişme olursa sizlerle paylaşırmm :/

kızlar bnde dün başladım diyet ypmaya .sabah normal khvaltımı yapıyorm ama kepek ekmegiyle kesnlkle beyaz ekmek yok günde 3 ltre su işe yarar diye düşüyorum.her akşam 5 gibi 1 saat yürüyüşe cıkıyorum ve hftada 2 gün de ftness ypmaya basladmm. inşallah 2 ayda 10 kilo veriirmm cünkü yaz gelıyorrrrr:5:

Back
X