Eğer bu diyeti de uygularsan yaptığın sporla beraber bir ay içinde en az 6-7 kilo zayıflarsın tatlım, en az diyorum en çoğunu sen düşün artık.
Ben üç hafta düzenli sporla beraber uyguladım bu diyeti, ilk iki hafta yaptım sonra yine yediklerime çok dikkat ederek iki hafta ara verdim sonra bir hafta daha uyguladım diyeti. Toplamda 1.5 ayda 9-10 kilo verdim ne aç kaldım ne de herhangi bir sarkmam oldu. Yüzüm çökmedi, bacaklarım gözle görülür biçimde inceldi, eski kıyafetlerimi giyemediğim göbeğim zaten ilk 3 günde yok olmuştu.
Zayıflığıma gelince, benim vücudum kilo almaya müsait değil, çok hızlı bir metabolizmam var bu yüzden spor salonundan ayrıldım ben, işe ve okula yürüyerek gitmem bile yetip artıyor.
Bir de ben uzun süre vegan kaldım şuan lakto-ovo vejetaryanlığa geri dönüş yaptım. Çünkü her yiyeceğin alternatifini tüketiyordum, zaten kilo tutmayan bedenim olanlarıda veriyordu.
Şuan 40-41 arası gelip gidiyor, memnunum. Alışverişte ve ya herhangi bir ortamda gelen iltifatlar hoşuma gidiyor, arkadaşlarım beni görüp diyete başlıyor, güzel bi şey anlayacağın. Kilo vermeyi zaten üşünmüyorum ama almakta pek işime gelmiyor mutluyum böyle ^w^
Sana da başarılar kolay gelsin canım.