- 26 Ekim 2018
- 239
- 234
- 23
Gelinimizde bir diyet tarifi var, aşiri zayiflatiyor. 90 kilodan 60 kiloya inmis. Benim zamanim yok, bir de aşiri istahliyim, yoksa ben de yapardim o diyeti.
Bende de kocaman gobek var, ben de dert ediyordum, şuan umurumda degil.
Kim ne derse desin takmayin. 60 kilo cok degil ...
O işin latifesi siz şuan kiloyu dert etmeyin verirsinizTamam bakarım ederim mutlaka ama bakmadan da ederiz dua yahuallah herşeyine en güzelini nasip etsin hepinize insallah. Cevaplariniz için tesekkurler
Diyet yapabilcegim bende sanmıyorum ztn. Zehir ettiriliyor8 kg için mi bu tantana? Üstelik daha bebeğiniz 6 aylık. Bu konular beni gittikçe kızdırıyor artık. İnsan millet ne diyecek diye düşünmekten bu güzel günlerini kendine zehir ediyor. Fazla kilonuz yok. Henüz emzikli annesiniz diyet yapamazsınız. Ağır spor da yapamazsınız. Tek yapacağınız bol bol su içip sağlıklı beslenmek ve yürüyüş yapmak. Belki birkaç basit ev egzersizi esneme hareketi falan. Kimseyi kafaya takmayin hele kocanız laf ederse ağzına terlikle iki tane çakın.
Takmamaya çalışıcam. Cevaplarini vericem. Moral oldu bana hepinizin yazdıkları. Teşekkür ederim kızlarGenelde doğum sonrası 1 yılda eski haline dönülüyor.daha altı ay olmuş.verirsin canım merak etme.zaten en son göbek toparlanıyor.ben 7. Ayımda eski kiloma döndüm ama göbek bir süre benle kaldı.şimdilik yemekten kısma ama evde spor yaparsan süreci hızlandırırsın.kimseyide takma.
Merhabalar bende katılmak istiyorum Nerden bulabilirim orayı acaba??KK de 18 kilo verdim. 3 ay ara verip uzerine aldim maalesef. Onumde hala bir 6-7 kilo var.
Takimda ben dahil kilo veren bir suru arkadasimiz var.
Yeni yarismamiz carsamba gunu basliyor.
Ip atlamanin faydasini gordunuz mu ? Ne kadar surede ?Valla ben ne yaptıysam kilo veremedim. En sonunda ip atladım ve onun verdiği sabırla az yedim . tabi şimdi yine 53 oldum. Spora tekrar başlamak gerek
Ayy hangi diyet o ?Annem de suan ayni diyeti yapiyo. 3 gundur diyete basladi, 3 gunde 3 kilo verdi.
Altı aylık oğlum var. Doğumdan once 52 kilo civarindaydim. Ayva gobegim vardı. Hamilelikte çok iyi beslendim. Sağlıklı beslendim. Oğlumun gelişimi hep önde gitti güzel gitti. 70 kilo ile doğum yaptım. Doğumdan sonra karnımı sarmadim. Şuan 60 kiloya yakınım. En sevdiklerim benimle dalga geçiyor. Kocam da dahil. Göbeğime baktığım kadar ogluma bakmiymormusum. Bakmadığım oğlum 6 aylık ama dokuz kilo. Tırnağına birşey olsa canım yanıyor. Çok dikkat ediyorum bakımına kıyafetine herşeyine... Zayıflamak istiyorum ama emziriyorum. Acikiyorum yiyorum. Aç mi kalmam gerek....
Hamileyken yaptım pilates aslında. Sanırım şimdide yapabilirimEmzirme döneminde olduğunuz için önünüze çıkan herhangi bir diyeti uygulamaya başlamamalısınız. Doktorunuzla konuşun bence bu konuyu. Onun dışında spor yaparak kilo verebilir ve sıkılaşabilirsiniz. Birçok anne hem spor yapıp formunu koruyor hem de çocuğunu emziriyor. Bu nedenle spor yapmanızı kesinlikle öneriyorum. Koşu olur, plates olur bir şekilde size uygun bir sporu kesin yapın ve diyet için de profesyonel birine danışın bence. İnanırsanız ve azimle devam ederseniz kesinlikle başarırsınız :)
Diyeti övdün övdün adını söylemeden kayboldun :)Annem de suan ayni diyeti yapiyo. 3 gundur diyete basladi, 3 gunde 3 kilo verdi.
Çok üzülüyorum toplum Doğum sonrası anneyi mahvediyor resmen mahvediyor .yok kilo yok bebek zayıf . Takılmayın Bunlara eşinize de gerekirse sert bir şekilde söyleyin bir canlıyı siz taşıdınız o değilAltı aylık oğlum var. Doğumdan once 52 kilo civarindaydim. Ayva gobegim vardı. Hamilelikte çok iyi beslendim. Sağlıklı beslendim. Oğlumun gelişimi hep önde gitti güzel gitti. 70 kilo ile doğum yaptım. Doğumdan sonra karnımı sarmadim. Şuan 60 kiloya yakınım. En sevdiklerim benimle dalga geçiyor. Kocam da dahil. Göbeğime baktığım kadar ogluma bakmiymormusum. Bakmadığım oğlum 6 aylık ama dokuz kilo. Tırnağına birşey olsa canım yanıyor. Çok dikkat ediyorum bakımına kıyafetine herşeyine... Zayıflamak istiyorum ama emziriyorum. Acikiyorum yiyorum. Aç mi kalmam gerek....
Hangi uygulamalar cnmAç kalarak değil doğru beslenip düzenli spor yaparak sağlıklı kilo verilir. Ben 10 kilo verdim. Eminim sende basarirsin. Öncelikle diyetisyene gitmelisin daha sonra da evde spor yapmaya baslarsin. Telefona yukleyebilecegin spor uygulamalari var çok işe yarıyor onları kullan. Azimli ol üstesinden gelirsin canım
O psikolojiyi bilenlerin konuşması daha da çok can sıkıyor ya. Bu bebek doymuyor mu lafını bile duydum.Çok üzülüyorum toplum Doğum sonrası anneyi mahvediyor resmen mahvediyor .yok kilo yok bebek zayıf . Takılmayın Bunlara eşinize de gerekirse sert bir şekilde söyleyin bir canlıyı siz taşıdınız o değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?