Evde çocuk iş güç yemek ne kdr firsatim kalırsa yapmaya çalışıcam bir kaç hareket.Emzirirken kilo vermek daha kolay, maddi imkaniniz varsa diyetisyene danisin en guzeli.
Cevrenizi, ozellikle kocanizi cok kaba buldum.
Fiziksel olarak kendinizi hazir hissediyorsaniz spor da yapabilirsiniz. Ama cok zorlamayin.
Ağzı olan konuşuyor. Tatlı dille uyariyosun anlaşılmıyor. Kalp kırmak insanlara çok kolay. Ben bin kere düşünürüm söylersem kırılır mı diye.Diyetisyene gitmeyi düşünseniz? Kilo vermek için aç kalmaya gerek yok elbette. Ancak göbek bölgesinin toparlanması kiloyla değil, kasların sıkılaşmasıyla alakalı. Evde ufak ufak spor yapsanız taş gibi olursunuz, dert etmeyin. O eşin ve diğer laf edenlerin de ağızlarını kapatın ama... Oyun hamuru değil, insanız. Hop doğurduk, hop fit olduk hızıyla olmuyor bu işler. Zamanla toparlarsınız.
Bir insan sürekli kırılacağına, kırmayı göze almalı bence. Azıcık da onlar düşünceli olsun, değil mi? Göbeğinizle dalga geçen güruhta herkesin six pack'leri mi var ayrıca?Ağzı olan konuşuyor. Tatlı dille uyariyosun anlaşılmıyor. Kalp kırmak insanlara çok kolay. Ben bin kere düşünürüm söylersem kırılır mı diye.
Evde çocuk iş güç yemek ne kdr firsatim kalırsa yapmaya çalışıcam bir kaç hareket.
Kalçaları varBir insan sürekli kırılacağına, kırmayı göze almalı bence. Azıcık da onlar düşünceli olsun, değil mi? Göbeğinizle dalga geçen güruhta herkesin six pack'leri mi var ayrıca?
imkansız tabiki böyle birşey. Günümüz de var mı bilmiyorum böyle eşler.O laf eden kocaniz bebege bakacak ev isi yapacak, siz de aksamlari spor salonuna gideceksiniz.
Bakicam teşekkür ederim.Yani doğum yapmış kadına 8 kilo fazla için mi laf ediyorlar? Siz o çevrenizi mi değiştirseniz napsanız. Verirsiniz çok bir kilo değil burada yarışma grupları var çok faydalı oluyor. Beslenme düzeni oluşturun gerisi gelir. Spor da ekleyin. Evde spor için videolar var Leslie Sansone mesela ya da Slim in 6 videoları.
Rahmetli babaannem o koca dötlere değirmen taşı derdi. =)Kalçaları var
Tebrikler vallaValla ben ne yaptıysam kilo veremedim. En sonunda ip atladım ve onun verdiği sabırla az yedim . tabi şimdi yine 53 oldum. Spora tekrar başlamak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?