18 şubat 62.300
18 mart 60.800
18 nisan 59.700
18 mayıs 59.600
18 haziran 58.000
ve suan hala aynıyımm...sizce nasııı???(
Arkadaşlar, diyetisyenimin söylediği bir şeydi bu ve sizinle de paylaşmayı uygun gördüm. Kilosu fazla olan insanlar diyetle su gibi kilo verirler, ancak kilosu az olanlar aynı şekilde hızlı kilo veremezler ve sık sık kilo vermeleri durur. Bu gibi zamanlarda sadece 1 gün diyetlerini bozup normal yemek yeme ya da canlarının çektiği ve uzun süre yiyemedikleri bir şeyi yerlerse bu hem onlar için bir motivasyon olacak, hem de bünye de bundan çabuk etkilenecek demişti. Bir işe yararsa sizlerde çok sevinirim çünkü bana bunu yaptırıyordu. Ben de gidip bir koca dilim pasta yemiştim, ardında o hafta kilo vermedim gibi oldu ama hafta sonunda vermeye başladığımı gördüm yine, sevgilerimle...kaydirigubbakcemile2
pirinç lapası yapabılırsınız,gunde 3 kere yagsız tuzsuz 1 cay bardagı pirince 2 bardak su.yogurt ve baharatla yıyın 2 gun süper hızlandıryo
ben size bi sır wereyimmi.çok ünlü bi diyetisten söyledi kilon durduysa ertesi gün ne bulursan ye çok ye ozaman beyine tamam artık çalışabilirim çünkü çok enerjı geliyo depo yapmıcam yakıcam diye harekete geçiyomuş.haklıda cıktı walla.kilonuz durduysa en fazla 2 gün tıka basa yiyin..:teytey:
ben bu çözüme bayıldıım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?