şok diyetler işe yarasaydı gün boyu birşey yemeyince kişi zayıflardı. diyetisyene gitmeyi doğru bulmuyorum sadece onu yeme bunu ye diyor onları herkes biliyor zaten, yeme demek için para alıyor.
diyetisyen olmak ne kolay işt ya :) bence paranı diyetisyene değil de ,zayıflama ilaçlarına yatırsaydın daha çok kilo verirdin. biber hapı etkili imiş ben kullanmadım da yorumları iyi.
ben diyetisyene gitmiyorum 1kere gittim öyle uçuk bir fiyat ödemedim diyet listesi verdi boy-kilo ölçümü yaptı vucudumdaki yağ-kas-protein miktarını söyledi aslında bunun bile benim için faydası oldu orda anlatanlar iki farklı insan ben sadece kopyalayıp yapıştırdım belki birinin işine yarar diye zaten aç kalarak KİLO VERİLMEZ vucut bir süre sonra yediğin herşeyi depo edip yağa dönüştürürmüş ayrıca aç kalarak kaç gün diyet yapılabilirki,ancak az ve sık yiyerek diyet yapılır ama burada metebolizmanın durması söz konusu olunca 1-2gün açlığa dayanabilirim sonra normal diyete devam,ben ilaçları hapları çok zararlı buluyorum özellikle biber içeren hergün dr'lar bas bas bağırıyor kullanmayın diye,kalpte ritim bozukluğu yapıyor insanlar farkında bile olmuyor ilerde çok daha ciddi hastalıklara sebep oluyor,bazılarında ise özellikle rahatsızlıklarının farkında olmayan insanlarda çok daha ciddi sonuçları oluyor Allah korusun asla kullanmayı düşünmüyorum
arkadaşlar bu terleme eşofmanlarını giymem doğru mu sizce.??zararı falan varmıdır..kullanan varsa bilgi verebılırmı bana...
sabah uynır uyanmaz : ılık suya bir kaşık bal
3 adet kuru kayısı veya 1 adet kuru incir
kahvaltı : 1 dilim beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği veya kepekli ekmek
salatalık domates biber
ara 1 kase yoğurt
1 yemek kaşığı kepek
1 çay kaşığı tarçın
öğle : 1 tabak yeşil sebze yemeği
bol salata
1/2 dilim kepek ekmek
ara : 3 adet yulaflı ligt bisküvi
1 porsiyon meyve
akşam : 1 tabak yeşil sebze yemeği
bol salata
1/2 dilim kepekli ekmek
gece : 1 adet meyve
slm arkadaşım geçmiş günlerdeki yazılarını okudum aynı dertten muzdaribiz hamileyken 23 kilo aldım doguma girdigimde 83 kiloydum suan 65 kiloyum hedefim 60 ana olmuyor bir türlü zayıflama hapı almaya karar verdim yeni duydum adını 7 keto sen hiç duydun mu?almak istiyorum ama eşim duyarsa çok kızar...napıcam bilmiuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?