Tabi ki hoşgeldiniz spor çok önemli değil oğlunuz olduğuna göre yoğun tempolu oluyordur o da spor sayılır umarım kilolarımızdan kurtulacağızSlm bende 87 kilo 160 boy 1 yasinda oglum var bende sizin araniza katilmak istiyorum.birbirimizi motive ederek kurtulalim kilolardan.calisiyorum spor pek mumkun olmuyor ama az destekle baslarim heralde
Tesekkur ederim.yarin basliyorum insallah.sizlerle paylasacagim neler yaptigimi.yanlislarimi soylerseniz mutlu olurum.ayrica site de yeniyim kullanim konusunda zayifim.Tabi ki hoşgeldiniz spor çok önemli değil oğlunuz olduğuna göre yoğun tempolu oluyordur o da spor sayılır umarım kilolarımızdan kurtulacağız
Bu grubu açtıktan sonra 6 kilo verdimToplam kac kilo verdin simdiye kadar
Neler yediniz ayrıca 900 kalori fena değil önemli olan neler yediğiniz fazla karbonhidrat ve yağ almadığınız sürece sorun yokSimdiye kadar 900 kalori almisim az kacirdim galiba.yinede calistigim icin yakmisimdir heralde.(oyle dusunmek istiyorum)aksam cok hafif yiyecegim .sizler neler yaptiniz
Tatlim ekmek az yiyorum yumurta az zeytin cay kahvalti yapiyorum.oglen tavuk but derisiz vede yogurt yedim ,aksam bisey yemesim yatarken tarcinli sut ictim.kalori hesaplamalarinida malum sitelerden yapiyorumNeler yediniz ayrıca 900 kalori fena değil önemli olan neler yediğiniz fazla karbonhidrat ve yağ almadığınız sürece sorun yok
İyi Ozan'a problem yok ben bu ara biraz bıraktım bugün mola günüTatlim ekmek az yiyorum yumurta az zeytin cay kahvalti yapiyorum.oglen tavuk but derisiz vede yogurt yedim ,aksam bisey yemesim yatarken tarcinli sut ictim.kalori hesaplamalarinida malum sitelerden yapiyorum
Ben mola yapmicam insallah yerkenki molalarima saycam hepsiniİyi Ozan'a problem yok ben bu ara biraz bıraktım bugün mola günü
Yilmamak lazim destek verelim birbirimizeValla bende biktim kilodan :) cok bisey yok 65 kg cuk :)
İstikrarimi bozmadim 1.5 ay da 7 kg verdim :) sonnn gaz devam. . Hedef 50
Harikasın ben de molamdan dondum yürüyüşe diyete devam yemek alışverişine çıkacam tüm diyet yemeklerim bitmiş neyse 2 haftada 6 kg vermek de iyiBugünkü menumu soyliyim
Sabah saat 7 'de 1 saat kosu yuruyus
Saat 9'da Maydonozlu limon suyu
1 dilim ekmek tost
1 bardak cay (sekersiz)
Oglen birsey yemedim
Spor yaptim 1 saat yuruyus ve egzersiz
1.5 lt su gun boyu
Ve kapanis:
Saat 5 'te Aksam izgara ve cacik
(Ekmek yok)
Simdide pilates ve karin egzersizleri yapicam 2 saat kadar
Not: gun icinde sadece 1 dilim (kepekli) ekmek yiyorum
Hedefim her ay 4 kg vermekti ama daha fazlasını verdim bakalim yaz gelmeden heralde 50 olucam ayni seyirde gidersemHarikasın ben de molamdan dondum yürüyüşe diyete devam yemek alışverişine çıkacam tüm diyet yemeklerim bitmiş neyse 2 haftada 6 kg vermek de iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?