Kilodan bıktıysanız gelin beraber zayıflayalım

Slm bende 87 kilo 160 boy 1 yasinda oglum var bende sizin araniza katilmak istiyorum.birbirimizi motive ederek kurtulalim kilolardan.calisiyorum spor pek mumkun olmuyor ama az destekle baslarim heralde
Tabi ki hoşgeldiniz spor çok önemli değil oğlunuz olduğuna göre yoğun tempolu oluyordur o da spor sayılır umarım kilolarımızdan kurtulacağız

Tabi ki hoşgeldiniz spor çok önemli değil oğlunuz olduğuna göre yoğun tempolu oluyordur o da spor sayılır umarım kilolarımızdan kurtulacağız
Tesekkur ederim.yarin basliyorum insallah.sizlerle paylasacagim neler yaptigimi.yanlislarimi soylerseniz mutlu olurum.ayrica site de yeniyim kullanim konusunda zayifim.

Simdiye kadar 900 kalori almisim az kacirdim galiba.yinede calistigim icin yakmisimdir heralde.(oyle dusunmek istiyorum)aksam cok hafif yiyecegim .sizler neler yaptiniz

Arkadaslar edindigim bilgiye gore dans etmek mekikten bile cok kalori yaktiriyor

Bende 1200 kcalı geçmiyorum bu haftada 3 kg verirsem süper olacak

Simdiye kadar 900 kalori almisim az kacirdim galiba.yinede calistigim icin yakmisimdir heralde.(oyle dusunmek istiyorum)aksam cok hafif yiyecegim .sizler neler yaptiniz
Neler yediniz ayrıca 900 kalori fena değil önemli olan neler yediğiniz fazla karbonhidrat ve yağ almadığınız sürece sorun yok

Bugunde 900 kalori gecmedim sukur.ayrica gece yatarken tarcinli sut iciyorum gece ogluma kalktigimda midem kazinmasin diye.simdilik iyi gozukuyor sanirsam bu kez olcak

Neler yediniz ayrıca 900 kalori fena değil önemli olan neler yediğiniz fazla karbonhidrat ve yağ almadığınız sürece sorun yok
Tatlim ekmek az yiyorum yumurta az zeytin cay kahvalti yapiyorum.oglen tavuk but derisiz vede yogurt yedim ,aksam bisey yemesim yatarken tarcinli sut ictim.kalori hesaplamalarinida malum sitelerden yapiyorum

Tatlim ekmek az yiyorum yumurta az zeytin cay kahvalti yapiyorum.oglen tavuk but derisiz vede yogurt yedim ,aksam bisey yemesim yatarken tarcinli sut ictim.kalori hesaplamalarinida malum sitelerden yapiyorum
İyi Ozan'a problem yok ben bu ara biraz bıraktım bugün mola günü

Valla bende biktim kilodan :) cok bisey yok 65 kg cuk :)
İstikrarimi bozmadim 1.5 ay da 7 kg verdim :) sonnn gaz devam. . Hedef 50

Bugünkü menumu soyliyim

Sabah saat 7 'de 1 saat kosu yuruyus
Saat 9'da Maydonozlu limon suyu
1 dilim ekmek tost
1 bardak cay (sekersiz)

Oglen birsey yemedim
Spor yaptim 1 saat yuruyus ve egzersiz
1.5 lt su gun boyu

Ve kapanis:
Saat 5 'te Aksam izgara ve cacik
(Ekmek yok)

Simdide pilates ve karin egzersizleri yapicam 2 saat kadar

Not: gun icinde sadece 1 dilim (kepekli) ekmek yiyorum

Harikasın ben de molamdan dondum yürüyüşe diyete devam yemek alışverişine çıkacam tüm diyet yemeklerim bitmiş neyse 2 haftada 6 kg vermek de iyi

Harikasın ben de molamdan dondum yürüyüşe diyete devam yemek alışverişine çıkacam tüm diyet yemeklerim bitmiş neyse 2 haftada 6 kg vermek de iyi
Hedefim her ay 4 kg vermekti ama daha fazlasını verdim bakalim yaz gelmeden heralde 50 olucam ayni seyirde gidersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…