kilolar bu kadar önemli mi

İstenmeyen eski sevgili ve görücüyse bunlari söyleyen emin ol sorun yoktur fiziğinde...

Bazı yorumlara inanamadım. Kimse bile isteye "yiyip içip şişman"lamıyor. O zayıf arkadaşlar, kocam arzulamaz diyenler halt etmiş. İnsanız yahu strese gireriz, hormonumuz bozulur, troid sorunu yaşarız, hamile kalırız, deprosyana gireriz.... böyle uzar liste. Yani kilolu olmak o kadar da "yiyip içmek"le alakası yok. Bazıları daha yatkındır bazıları değil. En yakınım abim kendinden kilolu bir kadına kor kütük aşık eee ne var. Önemli olan insanın kafasının, kalbinin neyle dolu olduğu elbisesinin değil.

Seven her türlü sever lafı hikaye, ben kel erkek sevmem mesela, eşimin amca baba kel demek ki genetik, ha aldatır mıyım Hayır o karakterle ilgili birsey ama durumumuz var ektirelim derim ya da ben 20 kilo fazla olsam spora gitmem konusunda beni teşvik eder çünkü alemde kalp ve şeker var gebelik şekeri de çıktı doktor dikkat et demişti

başkası için değil kendin için kilo vermelisin bence bir 10 kilo ver kendini daha iyi hissedersin.

Aldatmak karşısındaki insanın boyu ve kilosuna göre değil kendi karakterine göre oluşur ya da oluşmaz. .Yani bir adam karaktersizse sen mükemmel vücut hatlarına sahip olsanda aldatilirsin. .

Tabiki tutup aldatmak gerekmiyor ama bu kendine bakmayıp sevse herturlu sever diyip sallamakta cidden yanlış. Hatta gerektiğinde ciftlerin birbirlerini düzgünce uyarmasını abes bulmuyorum. AAAAA nasıl böyle der diye .. Ama konu sahibinin sıkıntısı bu degil .o zaten kilolu ve zayif seven biri gelecek hali yoktur herhalde diye düşünüyorum zaten biri sekil vermeye geliyorsa onunla pek oyalanmamak gerek :)

fazlan var diyenleri anlamıyorum. neresi fazla? Bir kere bayanlarda kilo boya oranla 5 fazla veya 5 eksikse normaldir. yani 60 ila 70 arası 1.65 boy için normal olandır. Bunun dışındaki bir kilo riskli olabilir. Araştırabilirsiniz.
bence kafanıza takabilecek kadar kilonuz yok hayatı kendinize zehir etmeyin belinay24

Dert etme istersen Zayıflarsın istemezsen uğraşmazsın.

Cnm kusura bakma ama kilolusun nedenmi ben 1.70 boy 69 kilodayım ve kiloluyum
Bence en azından 60 kg olmalısın

Bence her şeyden önce sana nerden yazıyorlarsa onları engellemekle işe başla.. Telefondan rahatsız ediyorlarsa savcılığa şikayette bulun. İnan bir daha kimse sana tek bir mesaj atamaz korkudan. (Aynısını beni rahatsız eden bir kız arkadaşım için yaptım sayfalarca yazdı ve yüz kere özür diledi)
Birde diyorsan ben özgüvenimi kaybettim terapiye ihtiyacım var. My Mad Fat Diary diye güzel bir dizi var yeni final yaptı. 3 sezon sürüyor zaten şimdi izlemeye başlasan belki bugün bile biter. Sen o karakter gibi şişman değilsin tabiki ama insanın gerçekten özgüven kazanmasını sağlayan bir dizi. Tavsiye ederim
İnsanlar konuşur cool davranıp takmamak lazım

Balik etli olmak var birde fit bir balik etli olmak var...
fit bir balik etli hatun 34 bedene de bin basar....
kg verme sıkılas derim ...
Rihanna lar shakiralar hep boyle

kilo ile mi oluyomuş aldatma o zaman mankenleri aldatmıolardır... ben o sevgiliye derdim ki merak etme benim kocam beni aldatmaz ama seni aldatırlarsa bilemem düşüncesiz saygısız...

Arkadaş eski sevgili neden sana sarıyor anlamadım ki? Bunlar tanış manış çıkmasın sakın?? Engelle o adamı da o seni önceden isteyen asker bozuntusunu da. Ben de bir ara 162 boy 62 kiloydum ve ağlıyordum her gün. Dukan Diyeti yaptım 1 ayda 58e düştüm. Ha çok mu gerekli? Nope. Pilates filan biraz sıkılaştır kendini, bedeninin inceldiğini görünce kendini daha da iyi hissedersin :)

Kedi uzanamadigi ete mundar dermistakilma fazla bi kilon yok bence

Daha önce de kilolarınız ile alakalı bir konu açmıştınız. Evet konu sahibi, maalesef kilolusunuz. Ama bu dert edecek kadar çok büyük bir fazlalık değil ki. Millet 60-70 kilo veriyor neler başarıyorlar siz sürekli kendi 10 kilonuzu dert ediniyorsunuz kendinize. Belli ki memnun değilsiniz halinizden. 2-3 aylık bir mesele sizinki. Verin kilolarınızı kurtulun. Değmez ki kendini bu kadar yıpratmaya ve yıprattırmaya.

birincisi senin istemediğin görücü de senin eski sevgilinde bir şekil de kuyruk acısı olan insanlar onların söylediklerini çok takılma
ikincisi çok bir kilon yok bana göre zayıflayabilirsin
üçüncüsü ben bu aralar çok kilo aldım bir rahatsızlığım var o yüzden biliyorum insanlar artık güzelliğine çirkinliğine, tembelliğine kiloya göre karar verir oldu örneğin yüzü çok güzel ama kilolu birine güzel diyen birini bulmazsın
Afrika aç bedenine ne kadar yakınsan o kadar güzelsin insanlara göre

kendilerinde senle dalga geçme kırk tane nasihat verme iğneleme hakkını kendin de buluyorlar ama ben onlar için değil kendim için zayıflayacağım

dört eğer sevgilin kocan seni 10 kilo fazlan olduğu için aldatacaksa hiç durmasın çünkü öyle bir adam hamileyken şiş tombalak göbeğini görür görmez yeni arayışlar içine girer
önemli olan aldatmayacak dürüst adamı bulabilmek de

Eski sevgilin seni dalgaya almış.Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor galiba .kadınlar cevap atsın diye facelerde tek cümlelik saçma sorular var ya bizi uyuz eden sırf sohbet etmek için yazmış takma sende ona . Ne o kimse sana bakmıyor da bana mı sardın derdim :):) Diğri de görücü de aşağılık kompleksinden dolayı reddedilmeyi sindirememiş laf sokup rahatlatmış egosunu :) bu kadar tartışılıyorsan dikkat çekiyorsun demektir boşver takılma sen kendini aynaya bakınca orantılı ve seksi buluyorsan insanlarda öyle algılar.

Yolda yururken evli cifler filan oluyor kadinlar genel itibariyle toplu kim aksini iddia edebilir erkeklerde gobekli. Buna gore ulkemizde evliliklerde herkes aldatiyor. Oyle bilmiyorum ya yolda sokakta cok yani az fit zayif eh diyebileceklerin filan. Bence evlilik kilo vs olayindan daha ciddi bi olay sorumluluklar vs kilo meselesi sonra gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…