Cnm kilon o erkeklerin beyenmeyıp te seni aldatacağı!!durumda değil ,sen sap dediğimiz odunlara denk gelmişsinde ondan ,ama kilo onmli kendini hiç bir zaman salma ,bakımlı fit olmak herzaman artı puandır ,bunu ilk kendin için yap ama birileri için değil ,kilo çoook onmli olmasada onmli ,aklında olsun ,daha önce bi konu anlatmıştım bana bi görücü çıkmıştı onu istemedim diye sen önce bi zayıfla öyle koca bul gibi şeyler söylemişti. bikaç gün önce eski sevgilim watsaptan yazdı. belinay çok kilo almışsın zayıfla yoksa kocan seni aldatır. Allahım bende mi bi sorun var yoksa bütün manyaklar beni mi buluyo. kilom 67 boyum 165 bilmiyorum o kadar da bi kilom yok ama çok kafaya taktım kaç gündür
Boyuna gore kilon cok fazla tabi de adamlar da bayagi okuzmus oyle dan diye soylenmezdaha önce bi konu anlatmıştım bana bi görücü çıkmıştı onu istemedim diye sen önce bi zayıfla öyle koca bul gibi şeyler söylemişti. bikaç gün önce eski sevgilim watsaptan yazdı. belinay çok kilo almışsın zayıfla yoksa kocan seni aldatır. Allahım bende mi bi sorun var yoksa bütün manyaklar beni mi buluyo. kilom 67 boyum 165 bilmiyorum o kadar da bi kilom yok ama çok kafaya taktım kaç gündür
Boyuna gore kilon cok fazla tabi de adamlar da bayagi okuzmus oyle dan diye soylenmez
kim ki derken biriyle evlenmeyi dusunmus biri eski sevgilisi sokaktan gecen adamlar degiller yaniOnlara ne ki diyorum ben de :))
Kim ki bu insanlar ne demeye fikir beyan ediyorlar....neyse.
kim ki derken biriyle evlenmeyi dusunmus biri eski sevgilisi sokaktan gecen adamlar degiller yani
Ee adamlar okuz olmasa kapiya koymazdi sonucta, ama haklilar kilosu da fazla sagligi icin dikkat etsin, ayni boydayiz benden 20 kg fazlasi var KILOLU DEGILIM diyor bu da makul bi bakis acisi degilBen de o noktaya değindim zaten biri bizim kız almayınca coşmuştu , diğeri bitmiş gitmiş allah bilir içinde ne ukteler kalmış:))) Gereksiz tipler bence olmasalar da olur:)
Ee adamlar okuz olmasa kapiya koymazdi sonucta, ama haklilar kilosu da fazla sagligi icin dikkat etsin, ayni boydayiz benden 20 kg fazlasi var KILOLU DEGILIM diyor bu da makul bi bakis acisi degil
Askim kemik agirligi da bi 5 kg kaldirsin yani yine kilosu cok, kaldi ki makul goruntu olsa herkes kilosuna laf etmez. Biraz dikkat etsin yasi gencken versin kilolarini bi dogum yapsa nolacak yani ilerli yaslarda vermek zor kilo her hastaligin davetcisiÖyle deme kız, vücuttan vücuda değişiyor.
Tanıdığım bir hatunla aynı kilodayız benden 8 cm kısa. Ama aynı görünüyoruz bir şekilde, zayıf ve zarif görünüyor. Vallahi vücut yapısı işte.
Canım o zaman bende 1.72 ye 85 kilo olan bir bayanımdaha önce bi konu anlatmıştım bana bi görücü çıkmıştı onu istemedim diye sen önce bi zayıfla öyle koca bul gibi şeyler söylemişti. bikaç gün önce eski sevgilim watsaptan yazdı. belinay çok kilo almışsın zayıfla yoksa kocan seni aldatır. Allahım bende mi bi sorun var yoksa bütün manyaklar beni mi buluyo. kilom 67 boyum 165 bilmiyorum o kadar da bi kilom yok ama çok kafaya taktım kaç gündür
Benim yerimde olsan naparsın boy 1.56 kg 69.800 ???????daha önce bi konu anlatmıştım bana bi görücü çıkmıştı onu istemedim diye sen önce bi zayıfla öyle koca bul gibi şeyler söylemişti. bikaç gün önce eski sevgilim watsaptan yazdı. belinay çok kilo almışsın zayıfla yoksa kocan seni aldatır. Allahım bende mi bi sorun var yoksa bütün manyaklar beni mi buluyo. kilom 67 boyum 165 bilmiyorum o kadar da bi kilom yok ama çok kafaya taktım kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?