kilolar bu kadar önemli mi

Cnm kilon o erkeklerin beyenmeyıp te seni aldatacağı!!durumda değil ,sen sap dediğimiz odunlara denk gelmişsinde ondan ,ama kilo onmli kendini hiç bir zaman salma ,bakımlı fit olmak herzaman artı puandır ,bunu ilk kendin için yap ama birileri için değil ,kilo çoook onmli olmasada onmli ,aklında olsun ,

Belinay sen bu insanlarla neden muhattapsın?

Almadığın adam tabi pislik atar. Eski sevgilim tabi pislik atar.

Sen bu adamlara fikirlerini sordun mu ki beyan etmişler senin vücudundan bunlara ne ki?

Boyuna gore kilon cok fazla tabi de adamlar da bayagi okuzmus oyle dan diye soylenmez

Sen rahatsız değilsen sıkıntı yok. .
167 boy 75 kg tontişimm diye seven koca ..

kim ki derken biriyle evlenmeyi dusunmus biri eski sevgilisi sokaktan gecen adamlar degiller yani

Ben de o noktaya değindim zaten biri bizim kız almayınca coşmuştu , diğeri bitmiş gitmiş allah bilir içinde ne ukteler kalmış:))) Gereksiz tipler bence olmasalar da olur:)

Ben de o noktaya değindim zaten biri bizim kız almayınca coşmuştu , diğeri bitmiş gitmiş allah bilir içinde ne ukteler kalmış:))) Gereksiz tipler bence olmasalar da olur:)
Ee adamlar okuz olmasa kapiya koymazdi sonucta, ama haklilar kilosu da fazla sagligi icin dikkat etsin, ayni boydayiz benden 20 kg fazlasi var KILOLU DEGILIM diyor bu da makul bi bakis acisi degil

Ee adamlar okuz olmasa kapiya koymazdi sonucta, ama haklilar kilosu da fazla sagligi icin dikkat etsin, ayni boydayiz benden 20 kg fazlasi var KILOLU DEGILIM diyor bu da makul bi bakis acisi degil

Öyle deme kız, vücuttan vücuda değişiyor.

Tanıdığım bir hatunla aynı kilodayız benden 8 cm kısa. Ama aynı görünüyoruz bir şekilde, zayıf ve zarif görünüyor. Vallahi vücut yapısı işte.

Valla ben onu bunu bilmem.Kendine güven duruşu çok etkiliyor.Ne kilolu kadınlar görüyorum bazen seviyor kendini,öyle bir havaları oluyor ki çok güzel görünüyorlar.Çok çirkin görünen,zayıf kadınlarda çok.yani demek istediğim sen kendini nasıl görüyorsun...Dışarıya yansıyan bizim kendimizi nasıl bulduğumuz aslında.

Askim kemik agirligi da bi 5 kg kaldirsin yani yine kilosu cok, kaldi ki makul goruntu olsa herkes kilosuna laf etmez. Biraz dikkat etsin yasi gencken versin kilolarini bi dogum yapsa nolacak yani ilerli yaslarda vermek zor kilo her hastaligin davetcisi

Canım o zaman bende 1.72 ye 85 kilo olan bir bayanım
107 olmuşluğum da var demek ki benim kocam da beni aldattı
Şekerim kilolu olunca aldatıyor diye birşey yok cillop gibi Mankenler bile aldatılıyorken
Zaten adam gibi birisi çıkarsa karşına 100 de olsan sıkıntı olmaz tabi sağlıklı kiloda olmak da Lazım !!!!

Benden 1 cm uzun ama 18 kilo fazlasınız. Ben ideal kiloda olduğumu düşünüyorum. Ona göre bir yorum yaparsam evet kilo fazlanız var ne yazık ki.. Sporla ve düzenli beslenme ile aşılacak bir durum.. Ben kiloyu ne yalan söyleyeyim özellikle kadınlara yakıştırmıyorum.

Kilo bazi insanlar icin onemli evet, yani bir insanin nasil ki sarisinlari begenmeme hakki varsa kilolulari da begenmeyebilir.
Ben esimin kilo almasini asla istemem mesela, bir erkekte en itici buldugum fiziksel ozellik gobektir, ama bu demek degil ki kilo alsa onu aldatirim, sadece zayiflamasi icin elimden geleni yaparim.
Bu arada ben de hayatimin bir doneminde 90 kiloya kadar cikmis bir insanim, kimsenin demesine gerek yok ben begenmiyorum ki kendimi 1 kilo bile fazlam varken.
Ozetle, herkesin estetik algisi farkli, kimseyi kilolu kadinlari estetik bulmuyor diye yargilayamayiz.

Konu sahibi kilolu seven erkeklerde var yok degil ,zaten seni 67 kilo ile gorup begenen bunu sorun etmez yani etmemeli.
Ama ben 45 kiloyla evlendim tutup bu saatten sonra keyfe keder 60 kilo olsam eşim bundan rahatsız olur. Illa aldatılmak uzerinden gitmeye gerek yok
Sevmeyende sevmiyor kiloyu ,ben yiyip yiyip seven herturlu sever diyemem öyle bisey yok :)

Ama dedigim gibi kilo seven erkeklerde var bu kadar takma ,yok cok taktiysan kilo verilip ,alinabilen bisey zorda olsa yapiliyor :)

Benim yerimde olsan naparsın boy 1.56 kg 69.800 ???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…