kilolarım mı daha büyük bi dert eşim mi?

Senin yerinde olsam azmederim. Kendimi paralarım yine de o kiloyu veririm. Kiloyu verince de yallah sana sen benim yanımda ayı gibi duruyorsun der tekmeyi basarım.
Karısına, ona çocuk vermiş kadına böyle diyen terbiyesizden ne beklersin.
İnşallah obez olurda veremez kilo

Vücudunuzda ne eksikse canınız onu istiyor. Çikolata aş ermenizin sebebi, magnezyum eksikliğiniz olabilir, kakaoda bol bol magnezyum var. Ben sürekli çikolata yerim, yemediğim gün sayılıdır, ama sebebini öğrendiğimden beri içim daha rahat. Ama kaliteli çikolata ve tabi kocaman 1 paket değil yediğim.

Emzirirken vücudun ekstra kaloriye ihtiyaç duyduğu kanıtlandı, zaten canınız bu yüzden istiyordur. Bizim bahsettiğimiz aslında şu; hamileliği ve bebeği bahane ederek cips, yağlı kahve, börek, şerbetli tatlı gibi ne bebeğe ne anneye faydası olan, boş kof kalorili ve bağımlılık yapan yiyecekleri yiyip kilo almak ve bunun bahanesi olarak "ama hamileyim ben" bahanesine sığınmak.

Herkesin metabolizması farklı inanın kimi 2500 kcal yer kilo almaz, kimi 1500 kcal ile kilo alır. Yeni yapılan araştırmalar da kanıtlıyor bunu zaten.

Kimseyi eleştirmek ya da yargılamak istemiyorum; ama bebeğini emziren bir annenin aşırı zararlı yağlı, şekerli kahve bağımlısı olmasını en azından bebeği için eleştirebilirim, zira ne yese bebeğe geçiyor.

Peki zayıfladığınız zaman ve eşiniz sizi beğenmeye başladığında bu laflarını unutacak mısınız? Ben kendi adıma bu saygısız evliliği sürdürmezdim. Bu aşağılama ne münasebet?

merhaba salata çeşitlerini beslenmeden eksik etme ben turp kırmızı pancar havuc rende yapıp sarmısaklı yogurtla yiyiyorum gerçekten tok tutuyor, gunde en fazla 3 dilim ekşi mayalı ekmek ye ,3 bardak kadar sut urunu tuket,gobek marul ve ekşimik çok tok tutuyor tavsiye ederim az yaglı sebze yemegi , fırın et yemekleri tuket şeker hamur işi yeme

eşinizi o kafası zayıflasanız da duzelmez onu belirteyim bir hastalık olsa yine aynı şeyleri söyler
zayıflayın ama kendiniz için zayıflayın kimse için zayıflamayın

haklısınız ama öyle bağımlılık olmuş ki günde mutlaka 1 kere içmezsem başıma ağrılar giriyor.
Konuyu okudum naptınız merak ettim

kilo vermeye çalışıyorum ama henüz bi değişiklik yok

Ben tavsiyler verecegim ama bunu esin icin degil sagligin icin yapmani istiyorum. Ben lisede boyle 10 kilo verdim. Bi kere yuruyus kesinlikle sart. 45 dk tak kulakligi yuru ilklerde 30 dk yuru yeter ki bu bir aliskanlik halinj alsin. Neyse ekmegi lutfen kes cunku o ne sut yapar ne de bi vitamin protein verir. Aksamlari 6dan sonra birsey yeme 10 gibi uyuyup 7 gibi falan kalk. Cok cabuk acikiyorum sekerim dusuyor demissin o zaman mesala 6da yemek yesen(tabi ekmeksiz ve ne yiyosan azar azar. Mesela nirmalde 2 tabak yiyosan diyette 1 tabak yiceksin zaten 2 3 gune mide kuculuyor 1.gun doymazsin ama 3. Gun tika basa doyarsin.) Saat 9 gibi acikirsin o zaman da bi bardak sut ic o doyuruyor kesinlikle. Puf noktalar hergun yuryyus yapmak,ekmek yememek ,acur cuburdan uzak durmak, akmsam 6dan sinra yiyeceksen de saglikli atistirma yemek. Veee gunde 2 lt su. Kendine inan anlatildigi kadar zor degil uygulamasi yapabilirsin

haklısınız ama öyle bağımlılık olmuş ki günde mutlaka 1 kere içmezsem başıma ağrılar giriyor.

kilo vermeye çalışıyorum ama henüz bi değişiklik yok

En azından sade kahve için, organik kahveler var, illa 3ü 1 arada denilen zehiri içmek zorunda değilsiniz ki.

Ya lütfen insanlara bilirkişi gibi ekmeği kes demeyin. Beyaz ekmek değil, tam tahıllı ekmekten günde ince 3-4 dilim yenmeli, yoksa kaslardan eriyor vücut. Bir diyetisyene danışın, ya da açın internetten okuyun diyetisyenlerin sayfalarını, hiçbiri ekmeği kesin demiyor.

Ekmek mi kas yapiyor ? Ekmek karbonhidrat. Kas ise protein sonucu ortaya cikan bisey. Dedigin gibi tam bugday ekmegide yiyebilir ama yine vucuda karbonhidrat alir bu da kilo vermesini geciktirir. Vucut enerji harcamak icin karbonhidrat bulamazsa bu sefer yaglari yakar. Cok sukur bilmis kisiyim ki bilmiskisi gibi yorum yapabiliyorum :)

Bu bilginizi bana kanıtlar mısınız? Ekmek kas yapıyor demedim, ekmek yemezseniz vücut kastan eritir dedim ve birazdan size bunu kanıtlayan yazılar atacağım merak etmeyin

Bu bilginizi bana kanıtlar mısınız? Ekmek kas yapıyor demedim, ekmek yemezseniz vücut kastan eritir dedim ve birazdan size bunu kanıtlayan yazılar atacağım merak etmeyin
Her doktor ayni dusunmez bunu unutmayin. Ekmek yiyin diyen kadar ekmek yemeyin diyem doktor gorursunuz arastirirsaniz.

Leylaxyasemin buyrun...

https://www.sabah.com.tr/saglik/2013/10/22/ekmek-yemeyen-kaslarini-yer

Diyetisyenden;

http://www.milliyet.com.tr/ekmek-yemeyen-kasini-kaybeder-dilarakocak-538881/

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/asla-tamamen-kesmeyin-20460911

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/zayiflayayim-derken-kas-kaybetmeyin-22102466

Daha da çok var diyetisyenlerde aynısını diyor Dilara hanımınkini kopyaladım gerisini isteyen bir tıkla bulur

Her doktor ayni dusunmez bunu unutmayin. Ekmek yiyin diyen kadar ekmek yemeyin diyem doktor gorursunuz arastirirsaniz.

Gluten alerjisi olan çölyak hastaları hariç ekmek yemeyin diyen doktor kimmiş merak ettim?

Ben tam tahıllı, çavdarlı vs ekmek her gün yiyorum; 60 dan 52 ye düştüm, yağ kas oranımı ölçtüm hep, kaslarım arttı, yağım azaldı. Protein de yedim, sebze meyve de (ki sebze meyve de karbonhidrat, onlara da mı yemeyin diyeceksiniz?)

Bir de bunu diyen doktor kimse bana kanıtlar mısınız? Ben size kanıt sundum, kanıtla konuşalım...

Karbonhidrat sadece ekmekte yok, sebze ve meyvede de var bu arada.

ben ekmek yemeden 2 ayda 10 kilo verdim ve asla da geri alamiyorum o kilolari.
Sabah sabah enerjimi sifirladiniz tesekkurler umarim birdaha yazdigim hicbir seye cevap vermezsiniz size bol ekmekli iyi gunler.

ben ekmek yemeden 2 ayda 10 kilo verdim ve asla da geri alamiyorum o kilolari.
Sabah sabah enerjimi sifirladiniz tesekkurler umarim birdaha yazdigim hicbir seye cevap vermezsiniz size bol ekmekli iyi gunler.

Siz de bilimsel kanıtı olmayan hiç bir şeyi insanlara söylemeyin, çoğu kişi araştırmadan inanıyor ve sağlık problemleri yaşıyor, çok ciddi bir konu bu. Siz kendinizden yola çıkarak herkese doğrusu buymuş gibi yazıyorsunuz, kanıtla çürütünce enerjimi sıfırladınız diyorsunuz, kanıt gösterin dedim gösteremediniz.

Sağlık konusunda çok hassasım en değerli varlığımız, size cevap yazmaya meraklı değilim merak etmeyin, iyi günler.

ekmek yemezsek b vitamini alamıyoruz dolayısıyla bu insanı depresyona surukler az da olsa yenmeli sadece kas erimesi yapmıyor depresyon yapıyor ekmeksiz hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…