Kilolarım ve Gün geçtikçe Eşimle Yaşadığım Sorunlar

İnsülin direncin varsa doktora danışarak şeker ilacı kullanmalisin..

Doktorlar insulin direncine gore ilac veriyorlar. Ben kullanmadim ama. Benimde kilolarim ust kisimdaydi. Sporla ve diyetle verdim. Sonrada ust kismi sekillendirici hareketlerimin sayisini ve dakikasini arttirdim. Olesiye spor yaptim haftanin 3 gunu diyebilirim. Ust bedenim XL XXL idi simdi S ve M beden kullaniyorum.

Gece gece hiç gülesim yoktu :)
Beni sinirlendirme,yoksa senide yerim- bu iyiydi :)

Esin ne diyor zayiflamana.Yaza bomba gibi girceksin insallah
çok zaman geçti ama bildirimler gelmedi toplamda 30 kilo vermiş bulunmaktayım doktoruma ve beslenme uzmanıma borçluyum bunu eşim şaşkınlık içinde hala seviniyor gözlerinin parladığını görebiliyorum ve çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin son 10 kilo hedef bakalım neler olucak :)

Çok iyi vermişsin .Kaç kiloya ulastın suan?

Simdi bi yandan youtubeda sIki dönüsüm sarkik vucutlari izliyorum. Izlerseniz ordaki insanlar 140 kilolar falan verirken sizinde 40 kilo verebilmenizin imkani oldugunu görürsünüz.
esinizin yaptigi kabalik ama insan bi yerden sonra yiliyor ve kendisinin önemsenmedigini düsünüp kabalasiyor. Bi dönem görüstügüm kiside 150 kiloydu ve söz vermesine ragmen hic bisey yapmadi. Bende bi yerden sonra kabalasmaya baslamistim ve bu kabalik üstüne kandirilmislik hissinden dolayi görüsmeyi kestim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…