Kilolarim ve kocam

İnsulin direnci için bile artık bu diyet şekli var, kırmak zor değil , istemek önemli

Maalesef 104 boyum 172
canım benim eşimde öyle beni beğenip talip oldugunda 93 kiloydum ki sen kadar boyumda yok 164 boyum..sonra nişan zamanı hırs yaptım ( görümcemin bohça götürüşümüzde diyetisyen tavsiyesinden sonra) 14 kilo verdim spor da yaptıgım için 79 bile olsam baya zayıf görünüyordum sonra hop hamilelik deli gibi yemeler doguma giderken 114 kiloydum bi şekilde 102 kiloya indim sonra 6.takıma geldim Ocak ayında şimdi 87,5 kiloyum.. Ve eşim hala laf ediyo göbeğime yediklerimi izliyo falan.. Azmettim bu kış en az 70 kiloyla bitiricem..gel bizim takıma hem diyet hem spor hemde öküz kocalarımız konusunda destek oluruz birbirimize

herkesten önce kendi sağlığın için zayıflaman gerekiyor. ileride çocuğun için okul ortqamına velilerle toplantılara katıldığında kendini kötü hissedebilirsin. eşin saçmalamış ama bir nebze de haklı.mesela bende hep kocama derim ben şişman göbekli adam sevmem ilerde öyle olursan kabul etmem çok zor diye uyarırım. her halinle sevmek böyle bir şey değil çünkü

Maalesef 104 boyum 172
Canım ben burdaki zayıflama gruplarına dahil oldugumda 112,20 kg idim şimdi ise 100 kgyum ve bunu 4 aya yayarak sağlıklı bir şekilde diyet,motivasyon ve spor ile verdim.Eşinin tarzı hiç hoş değil sen kendin için ve sağlığın için vermelisin.

Yahhhh senden önce ben göz koydum

Sadece Karatay gibi yapmak sakıncalı
Aslında karatay bi diyet değil yaşam biçimi..bırakmak gibi bişey olmuyo öyle olunca çünkü çok makul doyana kadar yemek arada ki 5 saat leptini çalıştırmak, mesela ben diyetisyen menüleriyle kilo veremem hiç ara öğünler yağsız şeyler falan 14 kiloyu üç ayda karatayla verdim tabi deli gibi spor yaparak.. Ama hamilelikte içime bişey kaçtı gece yarısı midem kazınarak uyanıyodum :)

Gelirim alırsanız vallaha
hemen diyet gruplarını bul 6. Takıma gel :) telefon dan link atamıyorum ama bulursun

Ama insan farkı arayışlara giriyor. Beyaz ekmekten kaçmak mümkün olmuyor

Ama insan farkı arayışlara giriyor. Beyaz ekmekten kaçmak mümkün olmuyor
konuyu dağıtmayayım ama şeker gibi bağımlılık yapan bişey ekmek yedikçe yiyesim geliyo şahsen ama bırakınca da aramıyorum.. Arada çikolata dondurma gibi kaçamaklar oluyo ya onuda öyle sayıyorum ben :)

Ya bende bunu anlamıyorum acikcasi benim eşim evlendiğimizde 70 kiloydu şimdi 100 kilo ben evlendiğimizde 55 kiloydum şimdi 65 kilo

Hicte eşimden sogumadim
İnsanlar yıllar geçtikçe değişebilir yaslanir kilo alır her halimizle sevmeliyiz diye düşünüyorum kim ilk günkü gibi kalmış ki?

Kuzum ben diyet yaparken borekte yiyordum pastada. Bunlardan kaçmak mümkün değil. Bir sabah kahvaltısı nda börek yemeyeceksek olelim. Arkadaş toplantılarında herkes oluyoruz bunları unutmamak lazım

Cinselliğe bile zayıflarsan mı olur diyor ohaa ya bu ne saygısızlık... Napıyor peki sizinle sevişmiyorsa da bu adam? Bu kısmı hiç düşündünüz mü?
Siz çocuk musunuz? Eğer zayıflamazsan sana cinsellik yok çocuğum otur yerinee
Böyle evlilik olmaz...
KADINLAR İLGİSİZLİKTEN SOLAR MUTSUZ OLURLAR.
Eğer erkek ona özel olduğunu güzel olduğunu hissettirmezse, kadın da kendini iyice salar bırakır...

Çekmek zorunda değilsiniz böyle bencil bir adamı...

Son düzenleme:
Eşin çok kırıcı ve bencil . .
Kendin ve sağlığın için kilo ver . .

Aklıma kilo ver diyen kocaya ;
Kilo verdikten sonra boşayan kadın geldi. .

Onun yapmaya çalıştığının tam tersini yap.Özgüven patlaması yaşa.Öyle ütüydü yemekti olmasın misillemen.Konunun onunla ilgili kısımlarını çok da ciddiye almamışsın gibi dur."Aslında bende rahatsız oluyorum ya fit olmak istiyorum kendim için.Zaten güzelim daha güzel olmak için kilo vericem.Çocuğum büyüyünce benimle gurur duyacak" de mesela.Makyaj yap,süslen püslen çok mutluymuş gibi,kendine aşık gibi davran.Bu halimle bile kendimi çok seviyorum zayıfladıkça daha çok sevicem havaları estir.Dumur olsun öküz şaşırsın

siz bi 40 beden olun da 36 beden Allah Kerim..
benim esimde kilo sevmez ama bende sevmiyorum,genislemeye basladigim an bende yaniyor kirmizi alarm,esimin zayif olmami talep etmesi umrumda bile degil acikcasi.
bu bedenle ben yasiyorum ben hareket ediyorum ben giyinip kusaniyorum..
oyuzden bence esinizden once kendinizi dusunun.

Hakkını yiyemem yukarda allah var sen dünyanın en guzelisin sadece tombiksin diyor.Ama isteeee ışte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…