İnsulin direnci için bile artık bu diyet şekli var, kırmak zor değil , istemek önemliKırılmakta gayet haklısınız.
Ama geç değil,bu söylediklerini yutturmak için. Evet zaman alacak ama amacına ulaşırsin yeterki iste.
Kendin için yaparsan o şekilde verebilirsin. Eşin sana laf ettikçe hırslanıp inadına yememeye çalış,yemeğin yerine seni sakinleştirecek başka birşey bul. Bende hamilelikte çok kilo aldım,eşim hiç kırmadı beni bu konuda ama çevremdekiler bık bık hiç susmadılar,onlar konuştukça inadına yerdim. Bir gün silkelendim kendime geldim,dedim yarın son,ne istersen ye sonrasında sağlıklı beslenip kilo vereceksin. O günden bugüne 20 kilo verdim,ki insülin direncim var,tiroitlerim yavaş çalışıyor,buna rağmen. Beyninde bitiyor iş.
Kilonu ver eşin yanaşınca atıyorum sakalı varsa sakalını kesmeden olmaz de,göbeği varsa göbeğini erit de anlasın ne denli kırıldığını ama yap lütfen sporunu,diyetini ve başar.
Bıraktığın an başka tur beslendin mi geri geliyor kilolar. Önemli olan herşeyden yiyerek zayiflamak buda kesinlikle zor değilNe açıdan ben daha öncede yaptım bir sakincasini gormedim
canım benim eşimde öyle beni beğenip talip oldugunda 93 kiloydum ki sen kadar boyumda yok 164 boyum..sonra nişan zamanı hırs yaptım ( görümcemin bohça götürüşümüzde diyetisyen tavsiyesinden sonra) 14 kilo verdim spor da yaptıgım için 79 bile olsam baya zayıf görünüyordum sonra hop hamilelik deli gibi yemeler doguma giderken 114 kiloydumMaalesef 104 boyum 172
Canım ben burdaki zayıflama gruplarına dahil oldugumda 112,20 kg idim şimdi ise 100 kgyum ve bunu 4 aya yayarak sağlıklı bir şekilde diyet,motivasyon ve spor ile verdim.Eşinin tarzı hiç hoş değil sen kendin için ve sağlığın için vermelisin.Maalesef 104 boyum 172
Yahhhh senden önce ben göz koydumcanım benim eşimde öyle beni beğenip talip oldugunda 93 kiloydum ki sen kadar boyumda yok 164 boyum..sonra nişan zamanı hırs yaptım ( görümcemin bohça götürüşümüzde diyetisyen tavsiyesinden sonra) 14 kilo verdim spor da yaptıgım için 79 bile olsam baya zayıf görünüyordum sonra hop hamilelik deli gibi yemeler doguma giderken 114 kiloydumbi şekilde 102 kiloya indim sonra 6.takıma geldim Ocak ayında şimdi 87,5 kiloyum.. Ve eşim hala laf ediyo göbeğime yediklerimi izliyo falan.. Azmettim bu kış en az 70 kiloyla bitiricem..gel bizim takıma hem diyet hem spor hemde öküz kocalarımız konusunda destek oluruz birbirimize
Aslında karatay bi diyet değil yaşam biçimi..bırakmak gibi bişey olmuyo öyle olunca çünkü çok makul doyana kadar yemek arada ki 5 saat leptini çalıştırmak, mesela ben diyetisyen menüleriyle kilo veremem hiç ara öğünler yağsız şeyler falan 14 kiloyu üç ayda karatayla verdim tabi deli gibi spor yaparak.. Ama hamilelikte içime bişey kaçtı gece yarısı midem kazınarak uyanıyodum :)Sadece Karatay gibi yapmak sakıncalı
hemen diyet gruplarını bul 6. Takıma gel :) telefon dan link atamıyorum ama bulursunGelirim alırsanız vallaha
Ama insan farkı arayışlara giriyor. Beyaz ekmekten kaçmak mümkün olmuyorAslında karatay bi diyet değil yaşam biçimi..bırakmak gibi bişey olmuyo öyle olunca çünkü çok makul doyana kadar yemek arada ki 5 saat leptini çalıştırmak, mesela ben diyetisyen menüleriyle kilo veremem hiç ara öğünler yağsız şeyler falan 14 kiloyu üç ayda karatayla verdim tabi deli gibi spor yaparak.. Ama hamilelikte içime bişey kaçtı gece yarısı midem kazınarak uyanıyodum :)
ayy canım yaa ben seni görmeden yazdım ama kendi durumuma çok benzettiğim için arkadaş olalım istedim :) tamam tercih konu sahibinin gelirse başımız üstüne size gelirse de mükemmel bi kaptanla çalışmış olacak sıkıntı yok :)Yahhhh senden önce ben göz koydum
konuyu dağıtmayayım ama şeker gibi bağımlılık yapan bişey ekmek yedikçe yiyesim geliyo şahsen ama bırakınca da aramıyorum.. Arada çikolata dondurma gibi kaçamaklar oluyo ya onuda öyle sayıyorum ben :)Ama insan farkı arayışlara giriyor. Beyaz ekmekten kaçmak mümkün olmuyor
Esin icin degil kendin icin ve sahligin icin zayifla , inan o 10 saniye yemek zevki aynaya baktiginda zayif halinin yerini asla tutanaz fitt bir anne kadar güzel bir sey yoktur
esin sacmalamis tabiki...
sen kendine söz vermelisin kendin icin zayiflamalisin
ayrica beninde esim sonradan asiri kulo alsa bende sogurdum acikcasi estetik acidanda güzel görünmüyo.
Kuzum ben diyet yaparken borekte yiyordum pastada. Bunlardan kaçmak mümkün değil. Bir sabah kahvaltısı nda börek yemeyeceksek olelim. Arkadaş toplantılarında herkes oluyoruz bunları unutmamak lazımkonuyu dağıtmayayım ama şeker gibi bağımlılık yapan bişey ekmek yedikçe yiyesim geliyo şahsen ama bırakınca da aramıyorum.. Arada çikolata dondurma gibi kaçamaklar oluyo ya onuda öyle sayıyorum ben :)
Onun yapmaya çalıştığının tam tersini yap.Özgüven patlaması yaşa.Öyle ütüydü yemekti olmasın misillemen.Konunun onunla ilgili kısımlarını çok da ciddiye almamışsın gibi dur."Aslında bende rahatsız oluyorum ya fit olmak istiyorum kendim için.Zaten güzelim daha güzel olmak için kilo vericem.Çocuğum büyüyünce benimle gurur duyacak" de mesela.Makyaj yap,süslen püslen çok mutluymuş gibi,kendine aşık gibi davran.Bu halimle bile kendimi çok seviyorum zayıfladıkça daha çok sevicem havaları estir.Dumur olsun öküz şaşırsınBoş bir insan değilim ki çalışıyorum anneyim ev hanimiyim. Ama yemek hiç çıkmıyor aklımdan.Ama allahım izniyle verecgim bir haftadir hiç bozmasın.
Esim zaten zayifla istedigim markayla dolabini doldur ne istersen giy diyor.sen spor yap ben çocuğa bakarım diyor.bu konularda hakkını yiyemem.Ama cinsellik konusunda umudum yok benimde.Ama çok iddialı zayifla gor diye.allah im yardım et bana diyorum.arkadaşlar su an eşime nasıl davranmam gerektiğini sorguluyorum aslında.nasıl zayiflarim i değil.genede desteginiz için hepinze çok çok teşekkür ederim
Ona kızdığım nokta su.birincisi tavrı
Ikincisi ise adam bildiğimiz 36 beden istiyor.oysa ben hayatimda hiç 36 olmadimki benim bu kadar kilolu olmasa da balık etliolacağım belliydi.balık etliydim.bu kadar kilo takıntısı olan birisi nasıl bana aşık oldu neden o zaman benle evlendide şimdi bu memnuniyetsizlik
Hakkını yiyemem yukarda allah var sen dünyanın en guzelisin sadece tombiksin diyor.Ama isteeee ışte.Cinselliğe bile zayıflarsan mı olur diyor ohaa ya bu ne saygısızlık...Napıyor peki sizinle sevişmiyorsa da bu adam? Bu kısmı hiç düşündünüz mü?
Siz çocuk musunuz? Eğer zayıflamazsan sana cinsellik yok çocuğum otur yerinee
Böyle evlilik olmaz...
KADINLAR İLGİSİZLİKTEN SOLAR MUTSUZ OLURLAR.
Eğer erkek ona özel olduğunu güzel olduğunu hissettirmezse, kadın da kendini iyice salar bırakır...
Çekmek zorunda değilsiniz böyle bencil bir adamı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?