Kilolarim ve kocam

Ne yapıyor o kısmını bende çok merak ediyorum ama soramiyorum.muhtemelen kendi kendine takılıyor a ldatmasini falan hiç ihtimal vermiyorum

Boşanmak bilmiyorum benim.için su an bir yol değil.Ama zaman zaman söylüyorum ben buyum istemiyorsan boşa diye.asla yanaşmıyor saçmalama diyor zayiflayacaksin diyor

valla ben evlendiğimde 76kg 3 senedir evliyim 82kg çıktım
eşimin ağzını yoklamak amacıyla sorardım kilolumuyum
evet derdi kaç kg versem biraZ DERDİ
MESELA KAÇ KG DERDİM 10 KG DERDİ
biraz dediğin 10 kg çoğu düşünemiyor gülüp geçiyordum
ne ben ne eşimin isteğiyle kg vermedim
belim dizim çok ağrıda buldum ücretsiz diyetisyen
gittim 4 ayda 12kg verdim
özgüvenim arttı eşim sağ sola bakıyormu diye didiklemiyorum gülüp geçiyorum artık
kendim neler isterse yapabileceğim gördüm yaptım
sanada tavsiye ederim
ben eşime de diyorum kilo ver diye
bence eşinin isteklerine kulak ver canım takıntın varda niye evlendin deme
o anki psikolojisi kabul etti demek ki bilemeyiz

Allah rizasi icin zayifla. Nolur. Kocan olacak adama haddini bildir. Ben okudukca gerildim. Hirsli bi insansan her sey mumkun. Soyledikleri kulaklarinda cinlasin. Evlilikten soguyor insan (

Ne yapıyor o kısmını bende çok merak ediyorum ama soramiyorum.muhtemelen kendi kendine takılıyor a ldatmasini falan hiç ihtimal vermiyorum
Lütfen bunu açıkca eşinize sorun. Kesinlikle çekinmeyin, siz onun karısısınız. Bunu bilmek hakkınız.
Kimse ihtimal vermez kocasına ama o bir erkek lütfen bunu unutmayın...

İnsanlar atomu parçalıyor ablacım ya, üç beş kilo vericen alt tarafı bu kadar karamsar olma. Tutuyorum boğazımı de ve tut. Ben günde 5 dilim ekmekli bir programlar 2 ayda 15 kilo verdim.
Sabah yumurtamı peynirimi yedim. Yanında domates salatalık. Şekersiz çay. 2 dilim tahıl ekmeği.
Kahvaltıdan 2 saat sonra küçük kutu süt, ya da 2 küçük kutu sade yoğurt, ya da 1 kutu meyveli yoğurt, ya da 25 badem(6ceviz de olabilir)
Öğlen yemeğimde et olmazsa olmaz. Üç tavuk butu, 6 köfte, 250 gramlık fırında balık vs.. Yanında bir küçük kutu kadar yoğurt bir dilin ekmem ve zeytinyağlı salata
Öğlen yemeğinden 2 saat sonra iki dilim ekmek arasına konmuş bir parça peynir.
Akşam yemeğim ise SEBZE. Koskoca bir tabak sebze yemeği yine yanına salata (muhakkak zeytinyağlı) ve yoğurt
Akşam yemeğinden en geç iki saat sonra yarım porsiyon tatlı(atıyorum bir kazandibinin yarısı) ya da bir muz, elma, 4 kayısı, 3 mandalina..
Ve bol su...
Sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir bardak sıcak su be bir bardak oda sıcaklığında su..
Bu diyetle yediklerimden tad almağa başladım. Önceleri belki iki Kazandibi yerdim, ama gözüm doymazdı. Şimdi Koca günün ardından sade Türk kahvesinin yanında yarımı bile beni tatmin ediyordu..

Boşanmak bilmiyorum benim.için su an bir yol değil.Ama zaman zaman söylüyorum ben buyum istemiyorsan boşa diye.asla yanaşmıyor saçmalama diyor zayiflayacaksin diyor
Zaten boşanmak çare değil ki , sonra daha cok üzülürüp boşluğa düşer kendin salarsın.

Ben eşinizi haklı bulmuyorum ama onu anlayabiliyorum. Benim eşiminde biraz fazla kilosu vardı. Hep vardı aslında ama evlendikten sonra arttı. İki yıldır kaç kez güzellikle söyledim anlamadı. Geçen artık Sert konuştum biraz. Bir aydır diyette kilo vermeye başladı. Verdikçe de kendi için Mutlu oluyor.
Yani eşin seni tetiklemek için böyle bi yol seçmiş olabilir.
Yaptığı doğru demiyorum.
Ama bence de kilo verirsen senin için iyi olur.
Ve 46 bedenden 36 bedene elbetteki düşersin. Bunu yapan ilk insan olmayacaksın neticede. Sadece kendine güven, yapabilirsin.
Başardığında da keşke yıllar önce yapsaymışım diyeceksin.

Ve unutmadan, her gün kar yağmur çamur demeden en az yarım saat yürü.. Hızlı tempo. Girme o pis mikrop yuvası salonlara. Giy eşofmanını misler gibi yürü..

Bilmiyorum ben eşleri çok haksız bulmuyorum bu konuda..bence insan kendine dikat etmeli sağlık problemi yok ise kilo veremiyorum demek bana anlamsız geliyo..boğazı tutmak gerekiyo spor yapmak gerekiyo. Bana göre eşin kilo ver demesinde bi sakınca yok oda ister ki karısı gözüne daha hoş görünsün..eğer zayıflayınca daha beğenilecekse eşi için zayıflamalı insan.

Önemli olan ruh güzelliği beni seven böle sevmeli görüşü çok yanlış

Takıntı haline getirmiş Bu takıntısı size psikolojikmen zamanla zarar vericek yıpratıcak...
İnşallah hırsa gelip zayıflarsınız da sonra da eşiniz cinsellik istediği zamanda siz istemezsiniz ve sonra da eşiniz siz onunla sevişmiyorsunuz diye size boşanma davası açar ve boşar sizi...
Sonra dersiniz ki, keşke şişman halimle beni istemediği zaman onu boşasaymışım dersiniz.
Cinsellik tek tarafın duyduğu bir ihtiyaç değildir, size kadın olduğunuzu hissettirmeyen adamla evli kalmayın...

Şimdi kadınların çoğu adam haklı bile der sasirmam zayıflamak istiyorsan zayifla ama evlilik veya cinsellik 3-5-10 kilo öle değişecek yada sevmeyecekse o adamdan kusura bakmayın bir b.k olmaz

Eşiniz değil de kendinize saygınız olsun kilo konusunda. Yani vucuduna saygı duy ağzınızı tutun ve kilo vermeye başlayın. Eğer ki sürekli aklınızı önceden de hamurum belliydi, şöyleydi, böyledi deyip meşgul ederseniz hiçbir yere varamazsınız. Devlet hastahanesine bir gidin. Vitamin değerlerinizi, yağ oranınızı bir ölçtürün sağlık testinden geçin diyetisyen size en olumlu programı yazacaktır. Ve her sabah düzenli sporunuzu aksatmayın. Düzenli beslenin kendiniz istedikçe, başaracağım dedikçe emin olun kendinizdeki değişiklikleri görüp, daha bi' hırsla devam edeceksiniz spora. Kilo yağ demektir sağlıksız demektir.
Eşiniz bence sizi hırslandırmak ve spora düzene teşvik etmek için böyle konuşuyordur. Biraz kırıcı ama spor hocaları bile acımasız davranabiliyor gaz vermek için.

Sizi biraz rahat gördüm kusura bakmayın. 48 beden ne demektir ya? Daha genceciksin. 3 yaşında çocuğun var. Bence bir an önce silkelen kendine gel. Sıkı bir diyet ve yürüyüşle verilmeyecek kilo yok. Yeter ki sen bunu gerçekten iste. Kocan haklı. Benim eşim de sevmiyor kiloyu. Zaman zaman laf vuruyordu doğum kilolarıma. Bir hırs yaptım 74 kilodan 58 kiloya indim kendi çabamla. Oh şimdi fıstık gibiyim her istediğimi giyiyorum. Ve kocama rahatça laf sokuyorum. O göbeğin ne öyle diyorum mesela. Kendisi bana gram ses çıkaramıyor. Sürekli tebrik ediyor. İyi kilo verdin gibilerinden.

Ben Karatay la 22 kilo verdim :)

Şunu da unutma HER İSTEDİĞİNİ YERSEN, HER İSTEDİĞİNİ GİYEMEZSİN!!! Bu sözlerim seni gaza getirsin. Hadi rastgele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…