"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Afiyet olsun canım bende kahvaltimi şimdi yaptım sucuklu yumurta 2 dilim ekmek bir lokma tahin pekmez bir lokma tereyağ bal yedim.
Test yaptin mi canim

kahvaltı güzel..

yapmadım canım yapsammıki aslında kararlıydım yapıcaktım ama gidip almadım şimdi gitsemmi gitmesemmi bilmiyorum alsammı:18:

günaydın herkese
4 gün aradan sonra yine işteyim klasik ekmek arası kahvaltımı yaptım arkadaş kek getirmişti çok ufak bir dilimde ondan yedim

kahvaltı güzel..

yapmadım canım yapsammıki aslında kararlıydım yapıcaktım ama gidip almadım şimdi gitsemmi gitmesemmi bilmiyorum alsammı:18:

Normalde adetin düzenliyse pozitif olabilir canım bence git al bi dene.bizde merak ediyoruz hem ona göre hareketlerine daha dikkat edersin bence

günaydın herkese
4 gün aradan sonra yine işteyim klasik ekmek arası kahvaltımı yaptım arkadaş kek getirmişti çok ufak bir dilimde ondan yedim

sabah yenenden bişey olmuyorda önemli olan öğlen ve akşam canım bugün karbonhidratı çok olan yiyeceklerden bıraz daha uzak kalalım yarın herkes eksi görsün...

sabah yenenden bişey olmuyorda önemli olan öğlen ve akşam canım bugün karbonhidratı çok olan yiyeceklerden bıraz daha uzak kalalım yarın herkes eksi görsün...

evet öylede benim artı göreceğim kesin nerdeyse başladığım kiloya döndüm ben ipin ucunu kaçırdım

eğer her zaman düzenli ise evde yaptığın testte çıkar benim çıkmıştı hayırlısı canım yaaaa uyku halin devam ediyomu

evet canım devam ediyor yorgunluk ama başka bişeyim yok yani normalde adet dönemim yaklaşmadan göğüslerim felan dolgunlaşır ağrırdı kasıklarda belde ağrı olurdu bu sefer böyle bişey yok hayırlısı bakalım.. buün alsam yarın sabah yapsam senin ne zaman çıkmıştı ilk idrarlamı yapmıştın..
benim ilk gebeliğimde 13 gün bekleyip öğleden sorna yaptığım için şimdi nasıl olur bilemiyorum

evet öylede benim artı göreceğim kesin nerdeyse başladığım kiloya döndüm ben ipin ucunu kaçırdım

hmm o zaman bşey diyemicem neyse veremesende moral bozmak yok hataların nerede biliyorsan bir dahaki hafta ya onları menünden çıkartarak devam edersin..

merhaba arkadaşlar..bugün nesfit+süt
sonra 2 dilim ekmek domates salatalık çay..peynir..
ilknur ne yaptın canım varmı iyi haberler

merhaba arkadaşlar..bugün nesfit+süt
sonra 2 dilim ekmek domates salatalık çay..peynir..
ilknur ne yaptın canım varmı iyi haberler

canım bırazdan testi almaya gidicem gelen giden yok geçen ay 4 gün erken geldi ondan önceleride gününde gelirdi bilemiyorum belirti olarakta bişey yok ama hemen belirti olmaz zaten bhayırlısı..

canım menün güzel ama nefit çok olmuş bence onu yemeseydin daha iyi olacaktı..

yok canım ben ilk idrarla yapmamıştım yanlış hatırlamıyosam ben dış gebelik geçirdim ikinci gebeliğimde sağ tüpüm alındı falan oyüzden çok sıkıntılı oldu üçüncü gebeliğim. tekrarlama ihtimali oluyomuş ben eve bi kaçtane almıştım erken teşhis önemliydi sanırım 2 gün gecince çıkmıştı ama ilk idrar daha iyi oluyo dediğin gibi ama merak ediyosan yap şimdi çıkar diye düşünüyorum çünkü 4 gün geçmiş

Hiç bi hamilelik belirtisi birbirine benzemiyo canım.3 gün gectiyse adetin çıkması lazım sadece idrarini biraz tut bikac saatlik idrarla test yaparsan daha iyi sonuç veriyo.bence şansını dene.ben 13 gün falan bekleyemezdim catlardim doğrusu.gebeligin erken donemlerinde hcg oranı düşük olduğundan pembede cikabiliyo 2.cizgi bence bi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…