- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Sabır...sabır...sabır.Nisana kadar hedefe % 50 gelmeliyim.Sakin olmak için eşime bakıyorum.O olmasa oooo.........
Bugunu zencefil,ıhlamur,tarcın cayı ile kapattım.
Sagol canım bugun biraz daha iyi çok şükür senin de yeni ev yeni eşyalar hayırlı oödün yorucufur ama çok zevklidir
sabret canım bugünlerde geçer sakin olmaya çalış hergün hergün ne işi varsa
Zor bi dönem canım Allah yardımcın olsun
çok can sıkıcı bir durum. Allah kolaylık versin
kızlar hepinize kolay gelsin allah yardımcınız olsun..
Destina allah yardımcın olsun seninde.Sabır versin.
Allah yardimcim olsun canım benim yaaa zor oluyo bazı insanlar gerçekten
Sabrımı sınıyor!!!Hic istegi bitmiyor.Oglu laf söylüyor gülüyor kadın...Neyse kızlar ben sinirimden cok yedim halada yiyorum.
Ögleden sonra 1 parca but tavuk,2 büyük dilim köy ekmegi,sanayag salca peynir,2 avuc leblebi(sinir oldukca laf söylememek için agzıma attım),6 tk dondurma,3 catal ıspanak yemegi.....
((( koskoca bir hafta bosa gitti.
1 dolma 1 dilim ekmek ve yag grubudur canım.Etsiz)
aslında korunmuyoruz yani bebek istiyoruz olabilirmiki aklımda gelmedi değil..:26:
ilknur hayırlısı olur inşallah..bizde düşünüyoruz..ikinci bebeği..bakalım zayıf şöyle çıtır hamile oluruz inşallah:))
bugün biraz kaçırdım..öğlen sucuk ekmek yaptık sahilde..
aslında düşündüm de başka da bişey yememişim:)))
bu kaçamak sayılmaz dimi..gerçi kimse benim sorularıma yanıt vermiyo..arada sağolsun seçil ve ilknur cevaplıyo o kadar((
Iyi akşamlar kızlar bugün çok kaçırdım çok oglen dışarıda kokorec yedim.akşam yemekte annemle babam bizdeydi bu gecede bizde kalacaklar.yemegi fazla kaçırdım yarım tabak kapuska bir kase yoğurt az salata bir köfte ve yememem gereken patates kizartmasi:18: çayın yaninda bikac fındık ve badem zaten şişkinlik vardı regl olucam diye şimdi iyice şişkinlik hissediyorum bugün abartılı geçti yani
günaydın kızlar bu sabah - 1500 geldim çoooooooooook mutluyum çokkkkktam tamına 108.0 geldim
Kizlar bizim 2dis daha gorundu gene basladi zor gunler,kac saattir kucakta bebem yeni uyudu bende yatiym iyi geceler
ilk bebekte ben artık her ay 9 -10 gün gecikip test yaptığımda hüsrana uğradığım için hamile kaldığım ay 13 gün felan bekledim öyle test yapmıştım ama ilk günde yapsam çıkarmış zaten o ay kafama hiç takmamıştım kızıma hamile kalmışım.. hayırlısı diyelim..Amin canım.Evet kan testi daha güvenilir pazartesiye 3 gün gecmiş oluyor.İstersen az daha bekle.İlk bebekte hemen cıkmış mıydı?Kimine göre degişiyor ya.
öyle canım allahdan hiç bir zaman hiçbir konuda ümidini kesme bu ay kısmetinizdeyse zate allah veririr takmamaya çalış olurmu hem zaten artık diet felan kafamız kiloların gitmesinde.. allah hayırlı olan zamanda bebeişlerimizi bize göndersin herkesin bizimde gönlümüze göre versin inşallah..yok canım reglime bir hafta var daha..ne bileyim işte içimden geçen sey olmayacağı..ama allahtan ümit kesilmez...inşallah senin iyi haberini alırız:))
Canim cadi kv icin emeklerni bosa giderme birak dinleme bile benin kv cok olumsuzdur gelir yanima kiziymista falanda filanda anlatir durur bende hicbi7ey demem oda susar sende umursama hic ,kocanla konus gul gec
ozaman 3dolma cok degilmis,.
Ilknur hadi hayirlisi canim Allah gonlune gore versin herseyh
HAYALIMSI burda hepimiz bi yorum yaptik sana ama okumadiysan bilemem cunku benimkilere cevabini goremedim ??
SECIL kokorece bayilirim ,bugun dengelersin canim
canım sabırlı ol seni siniyor bunlar sen sakin olki onlar hedeflerine ulaşamasınlar..Sabır...sabır...sabır.Nisana kadar hedefe % 50 gelmeliyim.Sakin olmak için eşime bakıyorum.O olmasa oooo.........
Bugunu zencefil,ıhlamur,tarcın cayı ile kapattım.
canım öğlende felan kaçırınca akşamları dengelemeye bak yoksa artıda çıkarsın..Iyi akşamlar kızlar bugün çok kaçırdım çok oglen dışarıda kokorec yedim.akşam yemekte annemle babam bizdeydi bu gecede bizde kalacaklar.yemegi fazla kaçırdım yarım tabak kapuska bir kase yoğurt az salata bir köfte ve yememem gereken patates kizartmasi:18: çayın yaninda bikac fındık ve badem zaten şişkinlik vardı regl olucam diye şimdi iyice şişkinlik hissediyorum bugün abartılı geçti yani
Aynen canım oldukça keyifli bi o kadar yorucu bugün annemlerde bizde eşyalar geldikten sonra ilk kez geliyorlar çok begendiler.saol canım
Günaydın fistiklar yeni kalktım dün baya yorulmusum birazdan kahvaltıya gidicez.annemleri biraz gezdiricez burda
Gulcancim senin kızın dişleri tamamlanicak birer ikişer kiyaamam ben ona nasıl zorlaniyodur bir iki güne rahatlar inşallah
Destina senin adına o kadar çok seviniyorumki anlatamam.sakin kimsenin olumsuz yorumlarına aldanma bildiğin gibi devam et bak ne güzel veriyosun kilocuklari belkim hepimiz zayiflar bir mankenlik ajansı kurarızgorumceler işte tutamiyolar cenelerini
Ilknur inşallah testinin sonucu olumlu çıkar canım çok merak ediyorum sonucu hemen bizede haber ver
Boşver canım hedefine ulaşmasına sakın izin verme seni sinirlendirmek istiyo anlaşılan.hedefine ulaştırma onu gül geç hatta eşine çok yakın davran güzel sözler söyle sen onu sinirlendir
saolun kızlar sabır sabır diyorummeğer eşim çağırmış kaynanamları uyuz yaaa ..biraz önce gezmekten geldik eşimin arkadaşlarındaydık kaynanam oğlan çok ısrar ettide gidip bi gezelim gelelim dedik diyo iyi halt ettiniz .. kızlar kaynanamlar yıllardır iki öğün yiyorlar saat 10 da kahvaltı 16 da akşam yemeği yiyorlar dün görümcede vardı tabi ben 16 da akşam yemeğini hazırladım bunlar masaya geçtiler tabi ben oturmadım görümcem sen niye gelmiyosun dedi bende benim yemek saatim gelmedi dedim gelin manken olacak deyip güldü niye dalga geçiyosun dedim hiç seslenmedi bugün eşime anlatıyorum ablam hasta yaaa diyoo..birde kızı aradı o arada gel gel annanenlerdeyim yemek yiyoz diyo gerizekalı benim evimde kendisini anasının evinde zannediyor herhalde gerçekten normal değil kadın ooofff neyse uyuyup unutmak istiyorum
kaçamaksız bi gün geçirdim çok şükür iyi geceler sizlere
Canim cadi kv icin emeklerni bosa giderme birak dinleme bile benin kv cok olumsuzdur gelir yanima kiziymista falanda filanda anlatir durur bende hicbi7ey demem oda susar sende umursama hic ,kocanla konus gul gec
ozaman 3dolma cok degilmis,.
Ilknur hadi hayirlisi canim Allah gonlune gore versin herseyh
HAYALIMSI burda hepimiz bi yorum yaptik sana ama okumadiysan bilemem cunku benimkilere cevabini goremedim ??
SECIL kokorece bayilirim ,bugun dengelersin canim
Kızını hep anlatır zaten alıştım artık hic yorum yapmam yine anlatır.Destina eşimde bende ölsün artık diyoruz.Cok cektik halada cekiyoruz.
Canım ne güzel ya emeğinin karşılığını aliyosun maşallah sana😉
Günaydın fistiklar yeni kalktım dün baya yorulmusum birazdan kahvaltıya gidicez.annemleri biraz gezdiricez burda
Gulcancim senin kızın dişleri tamamlanicak birer ikişer kiyaamam ben ona nasıl zorlaniyodur bir iki güne rahatlar inşallah
Destina senin adına o kadar çok seviniyorumki anlatamam.sakin kimsenin olumsuz yorumlarına aldanma bildiğin gibi devam et bak ne güzel veriyosun kilocuklari belkim hepimiz zayiflar bir mankenlik ajansı kurarızgorumceler işte tutamiyolar cenelerini
Ilknur inşallah testinin sonucu olumlu çıkar canım çok merak ediyorum sonucu hemen bizede haber ver
Gunaydinlar,
AYSE, Allah bebislerimize saglik versin gercekten onlar icinde biz icinde zor oluyor
SECIL,evet canim daha 6disimiz oldu gelecek hepsi tek tek,bugun bizde gezmeye gidecez annemde gelecek esim yarin itibariyle 3gunlugune il disina gidicek bugunu degerlendiqgelim diyoruz,
DESTINA,cok sevindim canim,bende bugun _900 uyandim
Kızını hep anlatır zaten alıştım artık hic yorum yapmam yine anlatır.Destina eşimde bende ölsün artık diyoruz.Cok cektik halada cekiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?