- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
bizimkiler içerde lahmacun yiyorlar bende canım çekiyo ben gidiyorum deyip pc başına oturdumbugün kimsecikler yok sanırım herkesin işi var , neyse yedikleri yazıyım ben
sabah : 1 kk peynir ,domates maydanoz,1 portakal 2 dilim ekmek
kahvaltıdan yarım saat sonra çıkıp 1 saat yürüdüm birgün yürüyorum birgün yürümüyorum diyetisyen böyle dedi
ara :1 portakal ,2 ceviz
öğle: ton balıklı yeşillikli dürüm ,1 bardak ayaran
ara : 1portakal ,1 sb ayran
akşam : 1 lahmacun yemeyi planlıyorum
bizimkiler içerde lahmacun yiyorlar bende canım çekiyo ben gidiyorum deyip pc başına oturdumbugün kimsecikler yok sanırım herkesin işi var , neyse yedikleri yazıyım ben
kahvaltıdan yarım saat sonra çıkıp 1 saat yürüdüm birgün yürüyorum birgün yürümüyorum diyetisyen böyle dedi
Günaydın fistiklar yeni kalktım dün baya yorulmusum birazdan kahvaltıya gidicez.annemleri biraz gezdiricez burda
Gulcancim senin kızın dişleri tamamlanicak birer ikişer kiyaamam ben ona nasıl zorlaniyodur bir iki güne rahatlar inşallah
Destina senin adına o kadar çok seviniyorumki anlatamam.sakin kimsenin olumsuz yorumlarına aldanma bildiğin gibi devam et bak ne güzel veriyosun kilocuklari belkim hepimiz zayiflar bir mankenlik ajansı kurarızgorumceler işte tutamiyolar cenelerini
Ilknur inşallah testinin sonucu olumlu çıkar canım çok merak ediyorum sonucu hemen bizede haber ver
Aslında yazmaya yüzüm yok. Çünkü dünden beri yediklerimi ben bile sayamadım ı yüzden ne kadar yediğimi bile hatırlamıyorum regl dönemi ben mafediyor.. Yarın hastanede olacağım endokrin randevusu aldım bakalım. Giremeyebilirim gündüzden akşama uğrarım ana mutlaka . Öpüldünüz fıstıklar...
saolun kızlar bende emeklerim karşılığını görünce çok seviniyorum şükürler olsun
gülcancım maşallah süpersin -900 harika ,birde diyet psikolojisine girmeden yiyeyiye vermek daha bi harika
güzelim kolay değil sabretmek seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcımız olsun canım
Evet canim cok mutluyum 5lerede az kaldi simdi bile harika oldu vucudum bugun alisveris yaptim superim,,ay canim nobet gecirmis kp gecmis olsun
kızlar sormayın başımıza geleni kahvaltıda kayınpeder birden kasıldı dilini yutuyoda aklı başından gitti ödüm koptu yaaa beyninde ödem varmış ara ara böyle oluyomuş ama bana hiç denk gelmemişti aklım çıktı korkudan 80 yaşında Allah geçinden versin öldü zannettim yaa
Aslında yazmaya yüzüm yok. Çünkü dünden beri yediklerimi ben bile sayamadım ı yüzden ne kadar yediğimi bile hatırlamıyorum regl dönemi ben mafediyor.. Yarın hastanede olacağım endokrin randevusu aldım bakalım. Giremeyebilirim gündüzden akşama uğrarım ana mutlaka . Öpüldünüz fıstıklar...
Bende öyle oluyorum,kızlar sizde var mı?
Haftaya düzene girersin artık.
Bugun 15:00 1 yumurta,peynir omlet,4 dilim ekmek,ara 1 türk kahvesi,3 litre su.2 kare cikolata.3 tk sütlac.
Nefsine sahip cıkmanın ödülü - yönde kg vermen tatlım.Ye 1 taneden bişey olmaz,o senin hakkın zaten.Cok gec saatte yeme.
İlknur canım öyle diyorsunda buraya yazamadıgım o kadar cok sey var ki.Yaptıgım ettigimi söylemiyorum bazen isteyerek ,bazen zorunlu yapıyorum.Ama cicek bu ya "siz yapın diye sulamadım" diyor.Eşimin artık agzından bu kadın ölmeden bize rahat yok dedigini duydum.Mecburen ordayız hafta sonları bitmeyen bir tadilatları var.Bu sene var seneye yine yaptırır.Eşim yapıyor.Offff.Hic derdi bitmiyor.Bıktım.Mecburen anne diye yapıyor ama suyu cıktı artık.Eşim bu son sabret biraz daha diyor....Sabır sabır sabır.Sunuda söyliyeyim ben yarın.öbürgün evladıma böyle bişey yaparsam o da ölsün desin.Eşim suratına söylüyor.Kv diyor ki siz ölürsünüz ben yasarım!!!
Kizlar. Cok yoruldum 1saat once geldim yeni yemek yedik
SABAH.1.5dlm ekmek,1tk tereyagi,2zeytin,1kk peynir,1ck pekmez,1bardak sekerli cay
OGLE.yarim simit
ARA.1bardak baharatli misir
AKSAM.1dlm ekmek,1dolma,8kasik salcali yogurtlu kabak,2kasik kiyma,yesillik
3saat yavas yurume,su 1.5lt gezmek guzel ama. Simdi basim agriyo
hayırlı akşamlar kızlar
menüm
sabah geç oldu
1 bucuk ekmek kepekli tost makinasında kızarmış
zeytin
beyaz peynir
salam
bıraz margarın
10 tane belkide daha az patates kızartması
ara
bir kahve
1 tane bisküvi
akşam
tavuk mantar sote
1 kaşık pilav
ayran
ara
salatalık
3 litre su 2 yeşilçay 3 kayısı
Guzel menun canim,emzirdigm icin ilac kullanmiyorum parl zararsiz ama dayanana kadar icmem ,yorgunluktan olsa gerek
Günaydın fıstıklar hafta sonu biraz kaçırdık ama yılmak yok.simdi kaldığımız yerden devam edelim.yarin buyuk gün kızlar
Ay sen cok yasa mankenlik ajansı....Görümcelere ne kuralım kız?Esim konuşmuş bizimki nisan,mayıs gibi gelcek.
Günaydın kızlar...Evet bir salı daha geldi.Ben evime geldim.Bademcikler şiş,burnum akıyor cok fenayım.Cok üşüdüm hafta sonu.
Günaydın fıstıklar hafta sonu biraz kaçırdık ama yılmak yok.simdi kaldığımız yerden devam edelim.yarin buyuk gün kızlar
Günaydın kızlar...Evet bir salı daha geldi.Ben evime geldim.Bademcikler şiş,burnum akıyor cok fenayım.Cok üşüdüm hafta sonu.
Hadi bakalım kimler vermiş,kimler almış?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?