"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Çoook teşekkür ederim canim güzel dileklerin için

amin inşallah canım sağolasın..

kız ayran detoksu yapın birgün

kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinde...
biraz önce yaptım testi kocaman bir negatif çizgisi çıktı ama moral bozmak yok güzelimm dediği gibi herşeyin hayırlısı hayırlı olan zamanda gelecek inşallah..
hayalimsi hadi bakalım haftaya bakalım senden alırız belki güzel bir haber herşeyin hayırlısı inşallah rabbim ne zaman uygun görürse o zaman gönderir evlatlarımızın kardeşlerini..

tekrar teşekkür desteğiniz için arkadaşlar..
[/QUOTE]

canım hayırlısı hakkında zaten hep öyle dua ettin, ettik. dediğin dediğin gibi moral bozmaya hiç gerek yok

geçen hafta 88,100 le katıldım aranıza
diyet listemdeki
öğle ve akşamdaki 1 er dilim ekmegi attım malum menumden :) akşamada sadece sebze ve salata yiyeceğim
bu gün böle biter bakalım
sevgiler

canım akşam ekmek yicekmisin.. bence öğlen vaktinde artık ekemek yeme yada canın çok çekerse yarım dilim ekmek ye ve akşamları ekmeği tamamen kes daha iyi sonuç alırsın..

Yok canım yemicem aksam salata yoğurt gecistiririm ekmekle aram yok biliyosun ama bugün kaçtı biraz.bi de meyve yerim sonrasında

Kurcaliyorum canım ama bulamadım şimdi farklı tariflere bakicam duran kiloyu harekete gecirecek belki bulurum yaparız

canım hayırlısı hakkında zaten hep öyle dua ettin, ettik. dediğin dediğin gibi moral bozmaya hiç gerek yok[/QUOTE]

allah razı olsun kızlar hepinizdende evet yaa herşey allahdan napalım hayırlı olan zamanda gelecek inşallah belki birdahaki ay gelir umudumuzu yitirmek yok..

Yok canım yemicem aksam salata yoğurt gecistiririm ekmekle aram yok biliyosun ama bugün kaçtı biraz.bi de meyve yerim sonrasında

tamam canım biliyormusun salata acayip tok tutuyor birde içine peynir atıyorum bıraz çok iyi oluyor bende akşam gene salata ve ayran yapıcam çok iyi oluyor bu ikili..

canım hayırlısı hakkında zaten hep öyle dua ettin, ettik. dediğin dediğin gibi moral bozmaya hiç gerek yok

allah razı olsun kızlar hepinizdende evet yaa herşey allahdan napalım hayırlı olan zamanda gelecek inşallah belki birdahaki ay gelir umudumuzu yitirmek yok..[/QUOTE]

Tabi canım umudu kaybetmek yok birde kafaya cok takmak yok.Bu tür işlerde kafaya taktın.mı da olmuyor.....
Bak bize bizde kafaya taktık kg tuttu yagları eritmiyor ya :))))
Secil biz ne yapcaz kız aynı yerde adımlıyoruz.!!:26:Herkes cok zayıflamışın incecik kalmışın diyor.Kotada giriyoruz ama kg eksilmiyor.

Yok kız o bana cok saglıklı gelmiyor.Sonra geri alınıyor,birde sonra kabızlık cekmek var.

yok canım alınmıyor ben denedim geçen hafta pazartesi ayran çorbası demiştimya bunu içmiştim işte 500 gr verdim ama geride almadım dikkat edince geri alınmıyor her iki saate bir yiyorsun kabızlıkta olmuyor bağırsakları düzenliyor.. ama iki gün diyorlarya birgün yeter ikinci gün olmaz..

allah razı olsun kızlar hepinizdende evet yaa herşey allahdan napalım hayırlı olan zamanda gelecek inşallah belki birdahaki ay gelir umudumuzu yitirmek yok..

Tabi canım umudu kaybetmek yok birde kafaya cok takmak yok.Bu tür işlerde kafaya taktın.mı da olmuyor.....
Bak bize bizde kafaya taktık kg tuttu yagları eritmiyor ya :))))
Secil biz ne yapcaz kız aynı yerde adımlıyoruz.!!:26:Herkes cok zayıflamışın incecik kalmışın diyor.Kotada giriyoruz ama kg eksilmiyor.[/QUOTE]

aynen öyle takmıyorum canım şu aralar kafamı tamamen kilo vermeye odakladım

kızlar spor sayesinde kas yaptınız ondan kilodan gitmiyor ama inceliyorsunuz bir süre böyle direnecek sonra bir bakmışsın birdahaki hafta iki kilo birden gider bu işler böyle

aynen öyle takmıyorum canım şu aralar kafamı tamamen kilo vermeye odakladım

kızlar spor sayesinde kas yaptınız ondan kilodan gitmiyor ama inceliyorsunuz bir süre böyle direnecek sonra bir bakmışsın birdahaki hafta iki kilo birden gider bu işler böyle
[/QUOTE]

Öyle mi diyorsun ben hic 1 haftada 2 kg verdigimi bilmem ama 1 ayda 3 kg cok zor bir ihtimaldi diyetisyene gittigim dönemde.İncelmekte güzel

Öyle mi diyorsun ben hic 1 haftada 2 kg verdigimi bilmem ama 1 ayda 3 kg cok zor bir ihtimaldi diyetisyene gittigim dönemde.İncelmekte güzel[/QUOTE]

evet canım bir kaç arkadaşdan hatırlıyorum veremiyoruz kilo vermemiz durdu dediler iki hafta böyle gitti sonra ki hafta bir baktılarki 2 kiloya yakın gitti olabiliyor böyle şeyler..

Secil link attım sana benim telefon acmadı.Sen acabilirsen yaz buraya yapalım.Ayvalı-armutlu tariflerin her ikisinide yapalım.Benim ki acmadı.

Son düzenleme:
Diyetisyen Selahattin
Dönmez Doktorum
programında gençleştiren ve
zayıflatan yiyecekleri
söyledi. Kabak çekirdeği haftada 4 defa
1 çay bardağı kadar tüketin. Kabak çekirdeği tok tutar ve
kasların güçsüzlüğüne iyi gelir. Hindi eti sağlık açısından
oldukça faydalıdır. Ada Çayı sinir sistemine iyi
gelerek genç kalmanızı sağlar. Ada çayına limon katarak
etkisini arttırabilirsiniz. Kefir Gençleştiren yararlı
bakteriler içerir. Kefir bağışıklık sistemini
güçlendirir. Kefir uzun ve sağlıklı yaşam
için günde 1 su bardağı
tüketin. Nar ve nar suyu içindeki elajik
asit sayesinde damarı temizler. En güçlü antioksidan kaynağı
hücreleri yeniler. Doktorum Programına konuk
olan emekli öğretmenler 90
yaşındaki Hacer Gültekin , 94
yaşındaki Berna öğretmen
ve 88 yaşında Mehmet Agah
Bursalı, 109 yaşındaki Abdurrahman Bilgiç sağlıklı
ve uzun yaşamanın sırlarını
açıkladı. Bol balık tüketin. Huzurlu olun. Stresten uzak durun. Sinir sisteminizi bozmayın. Her gün 30 dk yürüyün. Yoğurt tüketin. Çok okuyun beyninizi
güçlendiri. Az doymayacak kadar yiyin. Gece uykunuzu iyi alın. Öğünlerde soğan yiyin. Sabah kahvaltısında yeşil çay
için Yağ, şeker, un tüketmemeye
çalışın. Bol hareket edin. Sinir sisteminizi bozmayın. Hayata olumlu bakın. Selahattin dönmez
metabolizmayı hızlandıran
yiyecek Fındık yüksek lif içerir
metabolizmayı hızlandırır, bir
avuç içi kadar tüketin . Fındığın vücutta etkileşimini
arttırmak için 40 dk egzersiz
yapın. Acı biber ve biber çeşitleri yağ
yakımını sağlar. Kendinizi tok hissetmek için
sabahları 45 mg kadar çinko
tablet tüketin. Metabolizma Hızlandıran
Bulgur Çorbası Yarım çay bardağı bulgur 5 adet domates 1 adet pırasa 2 tatlı kırmızı biber 1 adet kırmızı kuru soğan 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı hardal 1 yemek kaşığı zeytin yağı Hazırlanışı: Bulguru yumuşatmak için sıcak suda
ıslatın. Doğranacak malzemeleri bir
tencerenin içine doğrayın. İçerisine zeytin yağı az
miktarda su ve malzemeleri
pişirin. Hızlı Zayıflatan İksir Malzemeler 1 adet büyük boy ayvanın yarısı 1 adet yeşil elma 5 adet salatalık 1 kase fesleğen Maden suyu Limon suyu Hazırlanışı: Malzemeler ufak parçalar halinde doğrayın. Doğradığınız malzemeleri katı
meyve sıkacağından geçirin. İçerisine maden suyu ve
istediğiniz kadar limon suyu
ekleyin. İkindi ve akşama doğru
tüketirseniz haftada 2 kilo
verebilirsiniz. İnatçı Kilolar İçin İçecek 2 adet armut 1 kase taze maydanoz Fesleğen Hazırlanışı: Armudu doğrayın, bir su bardağı su ve
maydanozu fesleğeni ekleyip,
katı meyve sıkacağı veya
robotta çekin. Bu karışımı sabah ve akşam
yatmadan önce birer bardak
için. Açlık Krizini Önleyen Salata Yarım çay bardağı haşlanmış
yeşil mercimek Yarım çay bardağı haşlanmış
nohut 100 gr taze lor peynir 1 çay kaşığı kimyon Çeyrek çay bardağı zeytin yağı 1 çay bardağı iri dövülmüş
ceviz Göbek marul Maydanoz Salatalık Domates Taze roka Taze nane Taze fesleğen Tatlı kırmızı biber
alıntıdır

Salatalık 3 tl kg 5 adet 1 kg yapar zaten.Bu tarifi kafadan eledim ben zaten.Sabah aksam salatalık cok pahalı su ara....
Yazın yapsak ayva yok.
Diger armutlu tarifi yaparım.Katı meyve sıkacagı yerine rondoya koyarım :))))

kizlar doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim

bugünki .yediklerim

kahvalti

2 dilim ekmek bir yumurta biraz çökelekle yapilmiş omlet 5 tane zeytin biraz bal tere sekersiz çay

ara

2 parça ceviz3 tane kuru kayisi

öğle

1 tabak kısır 1 bardak ayran

limon,portakaldan sonra.2 kasık kereviz yemegi,1 dilim ekmek yedim.Şimdi uyku vakti.Ates basladı

Son düzenleme:
nice yıllara didem:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…