- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Çoook teşekkür ederim canim güzel dileklerin için
İlknur canım en iyi zamanda ufaklıga kardes nasip etsin allah....
Yemekler pişsin eşim gelene kadar uyuyacagım.
Ara 1 portakal,2 limon.
Secil bak bakalım ben bulamadım.Farklı tarifler var sürekli.Su direnmeyi yenmeliyiz.Olmadı ben tekrar diyetisyene gitcem.Belki farklı bir liste verir.
canım akşama ekmek yeme zaten aslında sabah ekmek hakını kulanmısın öğlende bile yemesen olurmuş.. Akşam çorba salata veya yemek ayram veya yoğurt ye anca dengelersin en azından bugünü kurtarırsın.. Sen kaçkiloydun canım
canım akşam ekmek yicekmisin.. bence öğlen vaktinde artık ekemek yeme yada canın çok çekerse yarım dilim ekmek ye ve akşamları ekmeği tamamen kes daha iyi sonuç alırsın..
İlknur canım en iyi zamanda ufaklıga kardes nasip etsin allah....
Yemekler pişsin eşim gelene kadar uyuyacagım.
Ara 1 portakal,2 limon.
Secil bak bakalım ben bulamadım.Farklı tarifler var sürekli.Su direnmeyi yenmeliyiz.Olmadı ben tekrar diyetisyene gitcem.Belki farklı bir liste verir.
kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinde...
biraz önce yaptım testi kocaman bir negatif çizgisi çıktı ama moral bozmak yok güzelimm dediği gibi herşeyin hayırlısı hayırlı olan zamanda gelecek inşallah..
hayalimsi hadi bakalım haftaya bakalım senden alırız belki güzel bir haber herşeyin hayırlısı inşallah rabbim ne zaman uygun görürse o zaman gönderir evlatlarımızın kardeşlerini..
tekrar teşekkür desteğiniz için arkadaşlar..
amin inşallah canım sağolasın..
kız ayran detoksu yapın birgün
Yok canım yemicem aksam salata yoğurt gecistiririm ekmekle aram yok biliyosun ama bugün kaçtı biraz.bi de meyve yerim sonrasında
canım hayırlısı hakkında zaten hep öyle dua ettin, ettik. dediğin dediğin gibi moral bozmaya hiç gerek yok
Yok kız o bana cok saglıklı gelmiyor.Sonra geri alınıyor,birde sonra kabızlık cekmek var.
Kurcaliyorum canım ama bulamadım şimdi farklı tariflere bakicam duran kiloyu harekete gecirecek belki bulurum yaparız
allah razı olsun kızlar hepinizdende evet yaa herşey allahdan napalım hayırlı olan zamanda gelecek inşallah belki birdahaki ay gelir umudumuzu yitirmek yok..
Tabi canım umudu kaybetmek yok birde kafaya cok takmak yok.Bu tür işlerde kafaya taktın.mı da olmuyor.....
Bak bize bizde kafaya taktık kg tuttu yagları eritmiyor ya :))))
Secil biz ne yapcaz kız aynı yerde adımlıyoruz.!!:26:Herkes cok zayıflamışın incecik kalmışın diyor.Kotada giriyoruz ama kg eksilmiyor.
aynen öyle takmıyorum canım şu aralar kafamı tamamen kilo vermeye odakladım
kızlar spor sayesinde kas yaptınız ondan kilodan gitmiyor ama inceliyorsunuz bir süre böyle direnecek sonra bir bakmışsın birdahaki hafta iki kilo birden gider bu işler böyle
nice yıllara didem:)))kizlar doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim
bugünki .yediklerim
kahvalti
2 dilim ekmek bir yumurta biraz çökelekle yapilmiş omlet 5 tane zeytin biraz bal tere sekersiz çay
ara
2 parça ceviz3 tane kuru kayisi
öğle
1 tabak kısır 1 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?