kızlar bugün hafif beslenmem lazım ara öğün olarak ne yemeliyim sizce
5 tane bademmi
2 parça cevizmi
1 çaybardağı beyaz leblebimi
3 tane diyet bisküvimi
akşam pasta yediğim için dengelemem lazım akşamada 40 dk eliptik beni bekliyo
sanırım kaynanayın istediğide bu sen zayıfladıkça güzelleştikce kıskanıyo kilo almanı istiyo çünkü kilo kimseye yakışmıyo insanı yaşlandırıyo hastalıklara tutturuyo malesef onun için napıyoruz KAYNANAYA FIRSAT VERMİYORUZZZ
kızlar bugün hafif beslenmem lazım ara öğün olarak ne yemeliyim sizce
5 tane bademmi
2 parça cevizmi
1 çaybardağı beyaz leblebimi
3 tane diyet bisküvimi
akşam pasta yediğim için dengelemem lazım akşamada 40 dk eliptik beni bekliyo
tabiki uyarırız canım sen yeterki ne yediğini yaz
bedem veya ceviz leblebide olur bisküvi yasak
bedem veya ceviz leblebide olur bisküvi yasak
diyet ya ondan onu yemesi daha iyi olmaz mı ilknur?badem 5 tane cok,ceviz tok tutar ama yagı fazla.dün pasta,kola( 2 bardak birde)....
aaaaa güzelimde bisküvi dedi diyetisyende ara öğünlerde bisküvi veriyodu birde size sorayım dedim canım bisküvi yedim arada çeşit olsun diye değiştirerek badem ceviz falan yiyorum
ayyyy çok utandım 2 bardak birde deyince
1 saat eliptik yapsam ancak erir heraldeki ama 1 saate dayanamıyorum ancak yarım saat 40 dakika hava güzel olsaydı yürüyüş daha güzel parkta ama yağmurlu
Diyet ya ondan onu yemesi daha iyi olmaz mı ilknur?Badem 5 tane cok,ceviz tok tutar ama yagı fazla.Dün pasta,kola( 2 bardak birde)....
aaaaa güzelimde bisküvi dedi diyetisyende ara öğünlerde bisküvi veriyodu birde size sorayım dedim canım bisküvi yedim arada çeşit olsun diye değiştirerek badem ceviz falan yiyorum
canlar ben çıkıyorum işler beni bekler yine çok oyalandım burda
kilo verenleri yine çok çoooooook tebrik ediyorum darısı alanların başına listeyi merakla bekliyorum :))))))
Hııhh sonunda gülcanda geldi.Hosgeldin canım.Uyuya mı kaldın kız?Kızın dişleri senin düzenini degiştirdi.
diet büskivi tok tutmaz ama ceviz badem daha tok tutar..
Gunaydin bayanlar
Gecen hafta 64.2
Bu hafta 63.7
Iki gun once 63.3dum dikkatte ettim ama 2gunde eksilcegime artildim cok moralim bozuk cok
Ancak geldim canim kiz arti annem bizle kahvalti hazirla dim ,bu aralar cokkk aktif katilamiyorum neyseki bikac gune bilgisayar gelecek ordan daha rahat girerim
gunaydin bayanlar
gecen hafta 64.2
bu hafta 63.7
ıki gun once 63.3dum dikkatte ettim ama 2gunde eksilcegime artildim cok moralim bozuk cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?