"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Diyet bisküvi canım.
Digerlerinde daha fazla kalori var.Ama tok tutar mı bilmem.
Evet evet evet kaynanaya inat 65 olacagım.Görümce gelene kadar veriyorum.Kız yoksa bu beni oglundan ayıramadı,yedirerek kg aldırarak kalpten mi götürcek????Sabah sabah ne cınladı kadınının kulakları.

bedem veya ceviz leblebide olur bisküvi yasak

aaaaa güzelimde bisküvi dedi diyetisyende ara öğünlerde bisküvi veriyodu birde size sorayım dedim canım bisküvi yedim arada çeşit olsun diye değiştirerek badem ceviz falan yiyorum

Benim dr.da bisküvi vermişti.Sabahları ceviz vermişti.....Diyet bisküvi bence.

1 saat eliptik yapsam ancak erir heraldeki ama 1 saate dayanamıyorum ancak yarım saat 40 dakika hava güzel olsaydı yürüyüş daha güzel parkta ama yağmurlu

1 saat eliptik yapsam ancak erir heraldeki ama 1 saate dayanamıyorum ancak yarım saat 40 dakika hava güzel olsaydı yürüyüş daha güzel parkta ama yağmurlu

2 set yap canım.40 dk,40 dk.Bende cıkamadım cok soguk.Bogazım şiş zaten.

Son düzenleme:
Diyet ya ondan onu yemesi daha iyi olmaz mı ilknur?Badem 5 tane cok,ceviz tok tutar ama yagı fazla.Dün pasta,kola( 2 bardak birde)....

aaaaa güzelimde bisküvi dedi diyetisyende ara öğünlerde bisküvi veriyodu birde size sorayım dedim canım bisküvi yedim arada çeşit olsun diye değiştirerek badem ceviz falan yiyorum

diet büskivi tok tutmaz ama ceviz badem daha tok tutar..

canlar ben çıkıyorum işler beni bekler yine çok oyalandım burda
kilo verenleri yine çok çoooooook tebrik ediyorum darısı alanların başına listeyi merakla bekliyorum :))))))

Hııhh sonunda gülcanda geldi.Hosgeldin canım.Uyuya mı kaldın kız?Kızın dişleri senin düzenini degiştirdi.

Gunaydin bayanlar
Gecen hafta 64.2
Bu hafta 63.7
Iki gun once 63.3dum dikkatte ettim ama 2gunde eksilcegime artildim cok moralim bozuk cok

canlar ben çıkıyorum işler beni bekler yine çok oyalandım burda
kilo verenleri yine çok çoooooook tebrik ediyorum darısı alanların başına listeyi merakla bekliyorum :))))))

İyi işler tatlım.Yine bekleriz .MORAL BOZMAK YOK.Herkes toplansında bomba liste geliyor.

Son düzenleme:
Hııhh sonunda gülcanda geldi.Hosgeldin canım.Uyuya mı kaldın kız?Kızın dişleri senin düzenini degiştirdi.

Ancak geldim canim kiz arti annem bizle kahvalti hazirla dim ,bu aralar cokkk aktif katilamiyorum neyseki bikac gune bilgisayar gelecek ordan daha rahat girerim

Gunaydin bayanlar
Gecen hafta 64.2
Bu hafta 63.7
Iki gun once 63.3dum dikkatte ettim ama 2gunde eksilcegime artildim cok moralim bozuk cok

Ancak geldim canim kiz arti annem bizle kahvalti hazirla dim ,bu aralar cokkk aktif katilamiyorum neyseki bikac gune bilgisayar gelecek ordan daha rahat girerim

öncelikle tebrik ederim canım.Kg gitmeside basarı...Moralini bozma bak gecmiş sayfaları okuyunca bizim halimizi gör...
Evet bu ara katılımın cok düştü.Pc gelsinde rahatla.

gunaydin bayanlar
gecen hafta 64.2
bu hafta 63.7
ıki gun once 63.3dum dikkatte ettim ama 2gunde eksilcegime artildim cok moralim bozuk cok

selamlar gülcan hanım

sanırım hergün tartılıyorsunuz bu hatayı ben çok yaptım.hata diyorum çünki doktorum sölemişti metabolik olarak günlük kilo değişimi su dengesi sebebi iel zaten olası bi durummuş bu kilo aldığımızı göstermezmiş. Doğru olan hafta 1 kez hafif kıyafetle ve sabah tuvalete çıktıktan sonra. Yani bence sadece kilonuzu burada bizimle salı günleri takip edin bunun dışında tartıya çıkmanız sadece morali bozar.
Sevgiler bol eksili günler hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…