Her duyan senin verdigin tepkiyi veriyor.Ben hep o kadar ekmek yiyerek verdim.Bu ara o kadar yiyemiyorum ama.Ekmek grubuyla yer degiştiriyorum....
Karnım guruldamadan,kazınmadan yemiyorum artık.Dolaptan geri gelemiyorum sonra.Tatlı canım istiyor cok yersem.Az yedim mi yiyesim gelmiyor.
Misafire ikram verdim ama size söz verdim diye yemedim
Aklımda hep siz vardınız.
bence canım sen bidaha git diyetisyene senin için iyi olur diye düşünüyorum
Bu haftad veremezsem haftaya diyetesyene gitcem.Bendeki liste 87 kg oldugum döneme ait.
Belki liste içeriginin degişmesi gerekir.
evet bende öyle düşünüyorum canım değişmesi gerekebilir listenini
bence bildirim saati 11 iyi olur çünkü geç kalkanlar oluyo işi olan varsa erken yapar bildirimini
evet bencede ama senin kilon o zamanlar fazla olduğu için vermişsin şimdi yesen olmaz öyle sanmıyorum neyse sen en iyisimi birdaha dietisyene git en iyisi..Ama öglen bilerek yemedim içli köfte yicem diye.Ekmek normalde 11 dilim hakkım var diyetisyen listesinde.İçli köfte yedim diye ekmek sadece sabah yedim.Yanlış mı yapmışım??:26:
evet bencedebu diyetisyen neyin kafasını yaşıyo çok şaşırdım yahu 11 dilimmi benim 5 dilim hakkım vardı günlük zaten aradada bisküvi leblebi falan vardı yani ama doğru ilk başlarda olabilir sonradan azaltır böyle yapanlarda var
evet bu yaz çok güzel olacak çıtırlarım..Neslihan gecmiş olsun canım.İshal cok fena bir durum.Mercimek köftesi cok olmuş.
Nasıl bir liste istiyorsunuz?Siz bizle oldugunuz sürece,katılımla verirsiniz.Ben inanıyorum.Ayran detoksunda kolay gelsin.
HAYALİMSİ 1.OLdun tabi sır gecmiş sayfalarda sen fırsat buldukca hepsini okumaya calış.
Lokma,pasta ooo cok olmuş.
İlknur,gülcan evi mis yaptınız.İLKNUR cocuklar her yeri boyuyor ama silinince kolay oluyor.
SECİL kız sendede ne cok ütü oluyor.....Eşler için biz kadınlar ne kadar cok fedakarlık yapıyoruz.(Cikolatayı yemek gibi)
Kızlar hepimiz inceliyoruz.Yaza cıtır fıstıklar olarak incecik ucuş ucuş kıyafetler bizleri bekliyor.
Kızlar bir soru sormuştum ama kimseden ses cıkmadı.Salı günleri bir saat belirleyelim herkes burda olsun ve katılım tam olsun,bildirim saati önerileri????
Ddemin dedigi gibi kg bildirimi salı dısında yapılmasın.
Herkese iyi akşamlar
Bildirim bencede saat 11 uygun GUZELIM
Bugunku menum sabah
2 dilim ekmek, 1kk peynir 3zeytin şekersiz çay
Ara
1 salatalık yeşil çay
Öğle
Yarım kase mercimek çorbası arnavut ciğeri 5 kaşık yoğurt
Arada çay 1 elma 1 kayısı
Akşam
3 kaşık yumurtalı pazi 1 lokma ekmek
Ama kızlar ben su anda evde pizza kokusuyla çok zor duruyorum . Oğlum pizza istedi esi de çok sever pizza tatlı su an içerde yiyorlar pizza kola suffle Yaaaa çok kötüyüm 😭😭😭😭
kızlar bir ricam var salıya kadar ne kadar kilo verdiğinizi yazmayın lütfen sürpriz olsun birbirimize kilo verdiğinizi yazın ama ne kadar verdiğinizi kaç olduğunuzu yazmayın ozaman kim 1. olur tahmin edebiliyoruz iyi olmuyo yani bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz ama
saaaaaaaaaaakıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee canım yarın sabaha bir dilim ayır yarın sabah ye tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?