"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Neslihan gecmiş olsun canım.İshal cok fena bir durum.Mercimek köftesi cok olmuş.
Nasıl bir liste istiyorsunuz?Siz bizle oldugunuz sürece,katılımla verirsiniz.Ben inanıyorum.Ayran detoksunda kolay gelsin.
HAYALİMSİ 1.OLdun tabi sır gecmiş sayfalarda sen fırsat buldukca hepsini okumaya calış.
Lokma,pasta ooo cok olmuş.
İlknur,gülcan evi mis yaptınız.İLKNUR cocuklar her yeri boyuyor ama silinince kolay oluyor.
SECİL kız sendede ne cok ütü oluyor.....Eşler için biz kadınlar ne kadar cok fedakarlık yapıyoruz.(Cikolatayı yemek gibi)
Kızlar hepimiz inceliyoruz.Yaza cıtır fıstıklar olarak incecik ucuş ucuş kıyafetler bizleri bekliyor.

bence canım sen bidaha git diyetisyene senin için iyi olur diye düşünüyorum

Kızlar bir soru sormuştum ama kimseden ses cıkmadı.Salı günleri bir saat belirleyelim herkes burda olsun ve katılım tam olsun,bildirim saati önerileri????
Ddemin dedigi gibi kg bildirimi salı dısında yapılmasın.

Bu haftad veremezsem haftaya diyetesyene gitcem.Bendeki liste 87 kg oldugum döneme ait.
Belki liste içeriginin degişmesi gerekir.

evet bende öyle düşünüyorum canım değişmesi gerekebilir listenini
bence bildirim saati 11 iyi olur çünkü geç kalkanlar oluyo işi olan varsa erken yapar bildirimini

Listem;
sabah; 2 kk peynir,2 dilim ekmek,haftada 3 kez kaynamış yumurta
5-6 zeytin yada 3 ceviz,bol yagsız salata ve sögüş
Ara; 1 porsiyon meyve
öglen; 2 yumurta büyüklügünde et veya 8-10 yk kuru baklagil veya 2 kk kadar peynir
8 yk sebze
4 dilim ekmek
1 sb yogurt
Ara;1 porsiyon meyve,1 dilim ekmek yada yarım pk diyet bisküvi,1 dilim peynir yada 1 kase sütlü tatlı yada 3 kup dondurma
aksam; öglenin aynısı
son ara 1 porsiyon meyve,
1 sb yogurt veya süt.
Kızlar bu benim listemdi.
Degişimleri ve yer degişikligi vardı menüde onları yazmadım.Yagsız olan hersey serbest.Cikolata vardı istersem.

Son düzenleme:
evet bende öyle düşünüyorum canım değişmesi gerekebilir listenini
bence bildirim saati 11 iyi olur çünkü geç kalkanlar oluyo işi olan varsa erken yapar bildirimini

Herkes fikrini söylesin ortak karara baglayalım.Evet kızlar ddem 11 dedi.Sizce?

İcli köfte listede=2 et+1 dilim ekmek+2 yag grubuna eşit.
Mercimek köftesi= 2 adeti 1 dilim ekmek+1 yag grubuna eşittir kızlar....

2 yk kısır= 1 dilim ekmek+1 yag
1 dilim sade kek=2 dilim ekmek+1 meyve+1 yag
1 sb Ayran=yarım bardak süt
1 ince dilim ck
Yas pasta=2 dilim ekmek+3 meyve+3 yag
...........
Böyle devam sayfalarca listem var.

Ama öglen bilerek yemedim içli köfte yicem diye.Ekmek normalde 11 dilim hakkım var diyetisyen listesinde.İçli köfte yedim diye ekmek sadece sabah yedim.Yanlış mı yapmışım??:26:
evet bencede ama senin kilon o zamanlar fazla olduğu için vermişsin şimdi yesen olmaz öyle sanmıyorum neyse sen en iyisimi birdaha dietisyene git en iyisi..
evet bencede
evet bu yaz çok güzel olacak çıtırlarım..

bencede herkes 11 e kadar bildirimi yapmış olsun hem senin içinde daha iyi olur liste için sende 11i yarım saat geçince listeyi yaomış olursun canım öbür türlü çok geç oluyor senin içinde zor..

Son düzenleme:
hayırlı akşamalr fıstıklar..

menüm

sabah
tost kaşar sucuk
1 yumurta haşlama
zeytin

öğlen
3 kaşık makarna bıraz ketçap sıktım
1 kase yoğurt

ara
salatalık

akşam
salta hellim peyniri hellimi tost makinasında kızartıyorum

3 litre su 3 yeşilçay

Herkese iyi akşamlar
Bildirim bencede saat 11 uygun GUZELIM

Bugunku menum sabah
2 dilim ekmek, 1kk peynir 3zeytin şekersiz çay
Ara
1 salatalık yeşil çay
Öğle
Yarım kase mercimek çorbası arnavut ciğeri 5 kaşık yoğurt
Arada çay 1 elma 1 kayısı
Akşam
3 kaşık yumurtalı pazi 1 lokma ekmek

Ama kızlar ben su anda evde pizza kokusuyla çok zor duruyorum . Oğlum pizza istedi esi de çok sever pizza tatlı su an içerde yiyorlar pizza kola suffle Yaaaa çok kötüyüm 😭😭😭😭

menün çoooookk iyi olmuş canım

Ama kızlar ben su anda evde pizza kokusuyla çok zor duruyorum . Oğlum pizza istedi esi de çok sever pizza tatlı su an içerde yiyorlar pizza kola suffle Yaaaa çok kötüyüm 😭😭😭😭

saaaaaaaaaaakıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee canım yarın sabaha bir dilim ayır yarın sabah ye tamam

Tamam canım oyle yapalim inşallah veririzde süpriz olur dediğin gibi😙

Menum
SABAH.2D ekmek,1dlm peynir,4zeytin,1yumurta,2badem,1sekerli cay
OGLE.yarima yakn ekmek,kozlenmis,biber,peynir,yesillik
ARA.1cb sut,1incir
AKSAM.yarim yufka,1tabak firinda etli sebze bikac patateste yedim,5yk yogurt,salata
2.5lt su yarim saat evde kostum
GUZELIM saat uygun canim

saaaaaaaaaaakıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee canım yarın sabaha bir dilim ayır yarın sabah ye tamam

Aynen bende öyle dedim eşime ben bi dilim sabah yerim dedim ama var ya su an yatak odasindayim anlatamam ta buraya kadar geliyo sanki kokusu YEMİYECEM YEMIYECEM
OFFFF YA benim esim var ya böyle ben bekarken en fazla 55 56 kiloydum evlendim her hafta tatlı yapılır yapılmazsa alınır böyle pizzalar kahvaltı tarzı yemeler böyle olduk yemiyecem kızlar valla maşallah sana ılknur sendeki azim bende olsa ben çoktaaşan vermiştim

SAGOLUN KİZLAR

Hanımlarr bende kendime bir diyet seysi arıyordum acaba banada yer varmı
Boyum 160 kilo 59 civari.Daha onceden verdiğim toplam kılo 6 ama baya oldu vereli.şoyleki 59 diyince az gibi geliyor ama hiçte oyle durmuyor açıkcası lop lop kol ve bacaklarım var göbeği sormayınsporda açıkcası yapmayı denedim ama gerektiği kadar yapamadım hiç bir zaman.Hedefim 52-53 olmak o kilodeyken iyiydim ya ben hatırlıyorumda Onumde azcık daha bi yol var sonrası hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…