"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

ellerine sağlık canım mis mis olmuştur eviniz..

günaydın canım amin..çok geçmiş olsun aslında bu migren için geçende yağ önermişti ama hangi yağlardı aklımda değil..

günaydın canım çok geçmiş olsun

geçmiş olsun dilekleriniz için sagolun kızlarr..

ilknurcum ben anlamadım nane yagı ve biberiyeyi karıştırıp mı süreceğiz yoksa ayrı ayrı mı. ?
aktardan miğren taşı diye bişey almıştım bildiğimiz viksin taş hali ağrıyı hissettiğim zaman alnıma sürüyorum oda iyi geliyor dün taşı çok geç buldum sürdüm ama fayda etmedi işte
dün bütüngün yatınca bugün dip köşe temizlik yaptım ince iş yapmak istemiyorum oda çok yoruyor nete bakmakta gözlerimi çok yoruyor
diyete devam bakalım yediklerimi toplam akşam yazacağım
kızlar pazar günü direksiyon sınavım var bana dua edermisiniz bu 3. girişim olacak inşallah kazanırım bu kez

canım evet ikisi karıştırıp masaj yapıcaksın sonrada koklayacaskın zaen migren atağını hissedince hemen yapman gerekiyormuş.. hadi hayırlısı canım allahın izniyle bu sefer alırsın inşallah.. allah yar ve yardımcın olsun..

hayırlısıyla inşallah kazanırsın canım Allah yardımcın olsun

Destina canım allah yardımcın olsun,frene gaza,debriyaja usta bir soför gibi basarsın inşallah.Bu sefer sınavı gecersin....
Allah yardımcın olsun.Bol sanslar.

Canım çikolata yiyeceksende az ve bitter olanindan yemeye çalış hani şu % 60 ı kakao olanindan.iyi gidiyosun bugün canım sakın bozma

bozmadım seçilcim..çok iyi idare ettim öğlen..
çikolataya asla hayırım yok valla..ama inan bu siteden önce bir paket yiyordum şimdi 3-4 parça:)))
bu benim için bir devrim:)))

bozmadım seçilcim..çok iyi idare ettim öğlen..
çikolataya asla hayırım yok valla..ama inan bu siteden önce bir paket yiyordum şimdi 3-4 parça:)))
bu benim için bir devrim:)))

Cok iyi gidiyorsun.Hadi bakalım.Cikolataya hayır diyebiliyorsan cogu seye karsı cıkabilirsin bence.

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar.Nasılsınız?Bugun diyetisyene gittim ama dr 2 hafta izinliymiş.
20 dk tempolu yürüyüş,15 dk aletler
sabah 2 bardak su,2 dilim ekmege,2 dilim peynir,1 domates,1 bardak kefir.

Ara 1 bardak süt ve incir.
Öglen 2 icli köfte marul 2 catal yogurt
ara 1 portakal.
Aksam 1 tabak bakla ve sarımsak yiyecegim.1 dilim ekmek yesem mi kızlar?
35 dk eliptik,2.5 litre su,1 ısırgan yada kahve icerim aksama.

guzelimm kullanıcısından alıntı ddem............63
derya.............86.1
ayse...............68.7
secil...............76.2
destina..........109.5
guzelim.........70.7 ilknur..............75.8
gülcan.............64.2
@@@@
1.ddem.........1400 kg
2.derya.........1300 kg
3.secil..........800 gr @@
Kg alanlar +++
1.guzelimm....800 gr
2.gülcan..........200 gr.
11.03.2014@@@
Destina........108.3 İLknur..........74.6
guzelim........71.4
secil...............75.9
ddem............62
hayalimsi......84.4
ayse...............69.4 neslihan.......87.8
gülcan..........63.7
@@@@@@
ilk 3 :)))))
1.hayalimsi.....1600 kg
2. İki kişi Destina ve
ilknur....1200
3.Ddem.............1 kg
.......................
Kilo alanlar
1.Ayse ve güzelim 700

Bu hafta ne cok konuşmusuz kızlarListeyi bulana kadar kac sayfa geri gittim.287 den,321 e...

merhabalar ben esin 35 yaşında 16 aylık bir çocuk annesiyim çalışıyorumda. kendimi bildim bileli çok zayıf biri değildim ama son 5 aydır biraz kilolar arttı :) hamileliğimde toplamda 3 kilo aldım 71 le başladım 74 le doğum yaptım ertesi ay 65 kiloydum :) ama yaklaşık 7 ay önce bel kayması ameliyatı oldum 8 adet platinim takıldı ve ben bu yüzden hareketim kısıtlandı. doktorumda kilo vermemi belimin daha rahat edeceğini söyledi haklıda baktım bu işi kendi başıma başaramayacağım diyetisyene gitmeye karar verdim yarın 10'da randevum var inşallah verilcek bu kilolar bukez çok kararlıyım boyum 160 kilom 69 tabi tartı doğru tartıyorsa :) bi 55 olsam ahhh ahhh görürmüyümki o günleri

birde sorum olcak eve tartı almam lazım dimi doktorda ister sanırım nasıl bi tartı alsamki

Son düzenleme:
ara 1 portakal.

bence yeme canım öğlen köfte yemişsinya gerek yok akşam ekmek yemeye

ara 1 portakal.
yeme canım ekmek..
hoşgeldin sürekli katılımın olacaksa tabikide gelebilirsin ama hergün buraya yazarsan birde salı günleri tartılma günümüz o gün muhakkak gelmen gerekiyor bildirim için.. arada bir gelenleri listeye almıyoruz haberin ola eğer tamam dersen gel buyur kapımız açık..

ilknur çok güzel anlattın canım

Bu hafta ne cok konuşmusuz kızlarListeyi bulana kadar kac sayfa geri gittim.287 den,321 e...

disiplin olunca öyle oluyormuş demekki kural koydukya canım o yüzden konuşmuşuz bol bol

bencede ama bu hafta herkes güzel kilo verdi vede herkes dahada özenli motivasyonumuz tavan yaptı maşallah bizlere topiğimizin kızlarına nazar değmesin..

bencede ama bu hafta herkes güzel kilo verdi vede herkes dahada özenli motivasyonumuz tavan yaptı maşallah bizlere topiğimizin kızlarına nazar değmesin..

Maşallah bize hep böyle devam edelim kurtulalim fazlaliklardan yaza az kaldı çıtır olucaz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…