- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Yok canım daha görmedim ama hevesleniyorum 73 e uzun yıllardır görmedim onun için.ama inşallah görürümayrı bi heyecan var yani
teşekkürler kızlar işlerimi bitirdim geldim öğle yemeğimi yiyip bulaşıklarım kaldı akşam yemeğinide akşam yapıcam kendime pırasa pişirdim akşama eşimede ıspanak pişirecem ben ıspanak sevmiyorum pek eşimde pırasa hiç sevmez yani onun için bide yoğurt çorbası yapıcam
günaydın canım amin..çok geçmiş olsun aslında bu migren için geçende yağ önermişti ama hangi yağlardı aklımda değil..
günaydın canım çok geçmiş olsun
Ddem dedigin gibi ilknurun yedikleride bana cok az geliyor.Mide kücüldügünden ona yetiyor sanırım.Ben o kadar az yemeyi basarabilsem......
İlknur canım sen sıkma tatlı canını şişligin reglden.Bitsin gecer.Ayseye verdigin motivasyonda cok hosuma gitti.Evet kızlar bakın katılım olunca ne kadar güzel oluyor.
AYSE canım sende iyi ki bizimlesin.Pizzadan azcık tatmanıda takdir ettim.Tebrikler.Zaten hep es yüzünden alınıyor.Eşimde benden tiremisu istedi bugun.
DESTİNA canım cok tesekkür ederim iyiyim cok sükür.Sanada cok gecmiş olsun migren cok fena bir hastalık.Nöbet geldi mi kimseyi gözü görmüyor.
İlknur migren için olan yag nane ve biberiye yagı tvden dinlediysen....
SECİL canım sanada gecmiş olsun.
MELEK CANIM SENDE hosgeldin aramıza.Topigin kurallarını aktarayım sana.Hergün düzenli katılım sartımız var.Aksam toplu halde menünü yazabilirsin istersen.Salı günleri 11 de bildirim günümüz.İlk haftadan sonra listeye ekliyorum.Bol eksili günlerin olsun.
günaydın, herkese mutlu bır gün diliyorum
kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içtim birazdan ara öğünde salatalık yıyecem
DESTİNA çok geçmiş olsun bilirim o ağrıyı allahtan kv var yardımcı olmuş sana
Günaydın fıstıklar 5.5 km yürüdüm geldim.maydanoz kurunden esime bahsetmiştim yapalım diye bu sabah aklına geldi hadi yapalım dedi yaptık bakalım devamlı yapabilicek miyiz
Destina canım çok geçmiş olsun bende dün çok fenaydim baş ağrısı biseye benzemiyo.
Guzelimm teşekkür ederim
Melek hosgeldin canım aramıza düzenli katilimla güzel sonuçlar alırsın inşallah
Hayalimsi tatlı krizlerininde önüne gecersen seni kimse tutamaz
Ilknurcum akşama salata mi yiceksin.pizzaya dikkat
GUNAYDINLAR
Daha uyanamadim kizlar uykumu alamadim gene dolasiyla basim agriyor,
DESTINA.cok gecmis olsun migrenin tutmasi yasamasamda cok agrili bi durum dinlen canim
AYSE.bi lokma yemekle iyi yapmissin aklinda durcana bi parca midende durabilir
ILKNUR.sali gunune kadar odem falan kalma9 merak etme canim
SECIL.saliya anlasilan guzel bildirim alcaz hadi hayirlisi
Dun bende 3tatli kasigi cokokrem yedim tutamadim kendimi
geçmiş olsun dilekleriniz için sagolun kızlarr..
ilknurcum ben anlamadım nane yagı ve biberiyeyi karıştırıp mı süreceğiz yoksa ayrı ayrı mı. ?
aktardan miğren taşı diye bişey almıştım bildiğimiz viksin taş hali ağrıyı hissettiğim zaman alnıma sürüyorum oda iyi geliyor dün taşı çok geç buldum sürdüm ama fayda etmedi işte
dün bütüngün yatınca bugün dip köşe temizlik yaptım ince iş yapmak istemiyorum oda çok yoruyor nete bakmakta gözlerimi çok yoruyor
diyete devam bakalım yediklerimi toplam akşam yazacağım
kızlar pazar günü direksiyon sınavım var bana dua edermisiniz bu 3. girişim olacak inşallah kazanırım bu kez
ilknurcum ben anlamadım nane yagı ve biberiyeyi karıştırıp mı süreceğiz yoksa ayrı ayrı mı. ?
aktardan miğren taşı diye bişey almıştım bildiğimiz viksin taş hali ağrıyı hissettiğim zaman alnıma sürüyorum oda iyi geliyor dün taşı çok geç buldum sürdüm ama fayda etmedi işte
dün bütüngün yatınca bugün dip köşe temizlik yaptım ince iş yapmak istemiyorum oda çok yoruyor nete bakmakta gözlerimi çok yoruyor
kızlar pazar günü direksiyon sınavım var bana dua edermisiniz bu 3. girişim olacak inşallah kazanırım bu kez
Canım çikolata yiyeceksende az ve bitter olanindan yemeye çalış hani şu % 60 ı kakao olanindan.iyi gidiyosun bugün canım sakın bozma
bozmadım seçilcim..çok iyi idare ettim öğlen..
çikolataya asla hayırım yok valla..ama inan bu siteden önce bir paket yiyordum şimdi 3-4 parça:)))
bu benim için bir devrim:)))
bozmadım seçilcim..çok iyi idare ettim öğlen..
çikolataya asla hayırım yok valla..ama inan bu siteden önce bir paket yiyordum şimdi 3-4 parça:)))
bu benim için bir devrim:)))
Günaydın hanımlar.Nasılsınız?Bugun diyetisyene gittim ama dr 2 hafta izinliymiş.
20 dk tempolu yürüyüş,15 dk aletler
sabah 2 bardak su,2 dilim ekmege,2 dilim peynir,1 domates,1 bardak kefir.
Ara 1 bardak süt ve incir.
Öglen 2 icli köfte marul 2 catal yogurt
ara 1 portakal.
Aksam 1 tabak bakla ve sarımsak yiyecegim.1 dilim ekmek yesem mi kızlar?
35 dk eliptik,2.5 litre su,1 ısırgan yada kahve icerim aksama.
Bu hafta ne cok konuşmusuz kızlarListeyi bulana kadar kac sayfa geri gittim.287 den,321 e...
yeme canım ekmek..Ara 1 bardak süt ve incir.
Öglen 2 icli köfte marul 2 catal yogurt
ara 1 portakal.
Aksam 1 tabak bakla ve sarımsak yiyecegim.1 dilim ekmek yesem mi kızlar?
35 dk eliptik,2.5 litre su,1 ısırgan yada kahve icerim aksama.
hoşgeldin sürekli katılımın olacaksa tabikide gelebilirsin ama hergün buraya yazarsan birde salı günleri tartılma günümüz o gün muhakkak gelmen gerekiyor bildirim için..merhabalar ben esin 35 yaşında 16 aylık bir çocuk annesiyim çalışıyorumda. kendimi bildim bileli çok zayıf biri değildim ama son 5 aydır biraz kilolar arttı :) hamileliğimde toplamda 3 kilo aldım 71 le başladım 74 le doğum yaptım ertesi ay 65 kiloydum :) ama yaklaşık 7 ay önce bel kayması ameliyatı oldum 8 adet platinim takıldı ve ben bu yüzden hareketim kısıtlandı. doktorumda kilo vermemi belimin daha rahat edeceğini söyledi haklıda baktım bu işi kendi başıma başaramayacağım diyetisyene gitmeye karar verdim yarın 10'da randevum var inşallah verilcek bu kilolar bukez çok kararlıyım boyum 160 kilom 69 tabi tartı doğru tartıyorsa :) bi 55 olsam ahhh ahhh görürmüyümki o günleri
birde sorum olcak eve tartı almam lazım dimi doktorda ister sanırım nasıl bi tartı alsamki
yeme canım ekmek..
hoşgeldin sürekli katılımın olacaksa tabikide gelebilirsin ama hergün buraya yazarsan birde salı günleri tartılma günümüz o gün muhakkak gelmen gerekiyor bildirim için..arada bir gelenleri listeye almıyoruz haberin ola eğer tamam dersen gel buyur kapımız açık..
Bu hafta ne cok konuşmusuz kızlarListeyi bulana kadar kac sayfa geri gittim.287 den,321 e...
disiplin olunca öyle oluyormuş demekki kural koydukya canım o yüzden konuşmuşuz bol bol
bencede ama bu hafta herkes güzel kilo verdi vede herkes dahada özenli motivasyonumuz tavan yaptı maşallah bizleretopiğimizin kızlarına nazar değmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?