"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

iyi akşamlar kızlar çok şükür bilgiyasara kavustum bugün eşim geldi düny avarmış tel tam bir tosbaga hızı,annemle esim tv izliyorlar hemen yan odaya geçip gireyim dedim,bugün kızın bana kv pişi yollamış menüyü yazmaya elim varmıyor kızın banaa yazayım hemen
SABAH,1D ekmek,1d peynir.yarım haslama yumurta,3 zeytin,2 badem,1 sekersiz cay
ARA,1 cb süt,5fındık
ÖĞLE,1 d ekmek,1 d peynir,yesillik
ARA,1 cay,3 bisküvi
AKŞAM[facia],,2 PİŞİ,3 yk corba,2 yk pilav,5 yk yogurtlu sarımsaklı kavrulmus havuc,1 köfte,yesillik.az öncede kendi hazırladıgım karısık meyve suyu yarım cay bardagı cokmu abartmısımmmm?
İLKNUR canım bugün annem ilgilendi kızla dinlendim biraz

Ümitköy sen bende merak ettim😊😊

oooo baya uzak canım bize sen bizim oraları duymamışsındır bile akraban falan yoksa ben duydum ümitköyüde hiç gitmedim etimesgut elvankentin oralardaydı heralde ümitköy ben hüseyingazi deyim hatta türbe var burda hiç duydunmu bilmem

İyi akşamlar herkese

Bugun yediklerim

Sabah
Dün yiyemedigim 1 dilim pizza bol maydanoz
Ara 1 salatalık
Öğle
5 yk tavuk döner 5 yk bulgur pilavı salata ayran
Ara 2 burcak bisküvi 1 tam ceviz
Akşam
3,5 köfte salata 2 lokma ekmek
3lt yakın su iki fincan tarcinli karanfilli yeşil cay

fazlada abartmamışsın canım okadar üzülmene gerek yok arada olur ama yemesen daha iyiydi tabi bu arada pişi ne ya ne kadar büyüklüğü falan hamurişi tahmin ediyorumda ne?

süper menü tam yerinde tebrikler

canım bu arada başka kaçamak yok sana bu hafta ayrıca bol spor yapıyosun mazeret yok

canım kek cok yemediysen gayet güzel menün

güzel canım menün afiyet olsun

fazlada abartmamışsın canım okadar üzülmene gerek yok arada olur ama yemesen daha iyiydi tabi bu arada pişi ne ya ne kadar büyüklüğü falan hamurişi tahmin ediyorumda ne?

didem pişi yagda kızarmış hamur diyim ben sana ne bilim yaglıda olunca cok kötü yaptım gibi geldide
DESTİNA inşallah gecersin canım basarılar diliyorum heyecan yapma sakın

yağlıysa kötü etmişsin ozaman neyse sporla yarın hafif beslenmeyle telafi edersin artık canım

Canım duydum birkaç defada geldim universitedeyken bi arkadaşım orda oturuyordu ama 10 yıl oodu neredeyse evet bata uzağız birbirimize

Kızlar gecmişi okuyamadım.Menümü yazmıştım.Aksam ekmek yemedim.Yarım kase puding yedim.4 tanede fındık.eliptk yapmıştım.Dizi izlerken 45 dk yapacagım.3.5 litre su.

Kızlar gecmişi okuyamadım.Menümü yazmıştım.Aksam ekmek yemedim.Yarım kase puding yedim.4 tanede fındık.eliptk yapmıştım.Dizi izlerken 45 dk yapacagım.3.5 litre su.

güzelim akşam akşam tatlı yeme istersen canım benim haftda 2 gün sütlü tatlı yeme hakkım vardı oda sabahki ara öğünde ama spor iyi olur tabiki eritirsin ama zayıflamana yardımcı olmaz yediklerin erir yada ben öyle düşünüyorum bilmiyorum

bende 30 dakika bisiklet sürdüm sonrasında 1 bardak yeşilçay 1 kase yoğurt 1 galeta yedim ve 1 meyve yemeyi düşünüyorum

10 yıl olduysa bidaha gelsen tanıyamazsın buraları acayip gelişti ve değişti

Eminim değişmiştir canım dogma büyüme oralimisin sen ben evlenmeden önce yenimahallede oturuyordum demet parkına yakın olan kısımda belki biliyorsundur evlendim 7 yidir bu taraftayim

Evet ılknur gelmedi bu aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…