Ümitköy sen bende merak ettim😊😊
iyi akşamlar kızlar çok şükür bilgiyasara kavustum bugün eşim geldi düny avarmış tel tam bir tosbaga hızı,annemle esim tv izliyorlar hemen yan odaya geçip gireyim dedim,bugün kızın bana kv pişi yollamış menüyü yazmaya elim varmıyor kızın banaa yazayım hemen
SABAH,1D ekmek,1d peynir.yarım haslama yumurta,3 zeytin,2 badem,1 sekersiz cay
ARA,1 cb süt,5fındık
ÖĞLE,1 d ekmek,1 d peynir,yesillik
ARA,1 cay,3 bisküvi
AKŞAM[facia],,2 PİŞİ,3 yk corba,2 yk pilav,5 yk yogurtlu sarımsaklı kavrulmus havuc,1 köfte,yesillik.az öncede kendi hazırladıgım karısık meyve suyu yarım cay bardagı cokmu abartmısımmmm?
İLKNUR canım bugün annem ilgilendi kızla dinlendim biraz
İyi akşamlar herkese
Bugun yediklerim
Sabah
Dün yiyemedigim 1 dilim pizza bol maydanoz
Ara 1 salatalık
Öğle
5 yk tavuk döner 5 yk bulgur pilavı salata ayran
Ara 2 burcak bisküvi 1 tam ceviz
Akşam
3,5 köfte salata 2 lokma ekmek
3lt yakın su iki fincan tarcinli karanfilli yeşil cay
iyi akşamlar kızlar çok şükür bilgiyasara kavustum bugün eşim geldi düny avarmış tel tam bir tosbaga hızı,annemle esim tv izliyorlar hemen yan odaya geçip gireyim dedim,bugün kızın bana kv pişi yollamış menüyü yazmaya elim varmıyor kızın banaa yazayım hemen
SABAH,1D ekmek,1d peynir.yarım haslama yumurta,3 zeytin,2 badem,1 sekersiz cay
ARA,1 cb süt,5fındık
ÖĞLE,1 d ekmek,1 d peynir,yesillik
ARA,1 cay,3 bisküvi
AKŞAM[facia],,2 PİŞİ,3 yk corba,2 yk pilav,5 yk yogurtlu sarımsaklı kavrulmus havuc,1 köfte,yesillik.az öncede kendi hazırladıgım karısık meyve suyu yarım cay bardagı cokmu abartmısımmmm?
İLKNUR canım bugün annem ilgilendi kızla dinlendim biraz
Bugün yediklerim
Kahvaltı yarım simit 6zeytin 1.5 k.k.kadar peynir domates salatalık
Ara:küçük bir muz
Öğlen:2 çatal mantar sote, bir lokma ekmek ve bir kaşık çorba
Ara:kek ve sütlü Nescafe
Akşam:yarım kaseden biraz fazla kısır ve bir kase yoğurt
Bir 5 i 1 yerde çay (içine kabuk tarçın ve karanfil attım)
8.11 km yürüyüş
İyi akşamlar herkese
Bugun yediklerim
Sabah
Dün yiyemedigim 1 dilim pizza bol maydanoz
Ara 1 salatalık
Öğle
5 yk tavuk döner 5 yk bulgur pilavı salata ayran
Ara 2 burcak bisküvi 1 tam ceviz
Akşam
3,5 köfte salata 2 lokma ekmek
3lt yakın su iki fincan tarcinli karanfilli yeşil cay
fazlada abartmamışsın canım okadar üzülmene gerek yok arada olur ama yemesen daha iyiydi tabi bu arada pişi ne ya ne kadar büyüklüğü falan hamurişi tahmin ediyorumda ne?
canım bu arada başka kaçamak yok sana bu hafta ayrıca bol spor yapıyosun mazeret yok
canım kek cok yemediysen gayet güzel menün
güzel canım menün afiyet olsun
didem pişi yagda kızarmış hamur diyim ben sana ne bilim yaglıda olunca cok kötü yaptım gibi geldide
DESTİNA inşallah gecersin canım basarılar diliyorum heyecan yapma sakın
yağlıysa kötü etmişsin ozaman neyse sporla yarın hafif beslenmeyle telafi edersin artık canım
tamam canım bugün spor yoktu yarın fazla yapayım ozaman:18: beni solladın gittin kız yetemiyorum sana
oooo baya uzak canım bize sen bizim oraları duymamışsındır bile akraban falan yoksa ben duydum ümitköyüde hiç gitmedim etimesgut elvankentin oralardaydı heralde ümitköy ben hüseyingazi deyim hatta türbe var burda hiç duydunmu bilmem
29 canım sen kaç yaşındasın ve öteki kızlar..
Kızlar gecmişi okuyamadım.Menümü yazmıştım.Aksam ekmek yemedim.Yarım kase puding yedim.4 tanede fındık.eliptk yapmıştım.Dizi izlerken 45 dk yapacagım.3.5 litre su.
Canım duydum birkaç defada geldim universitedeyken bi arkadaşım orda oturuyordu ama 10 yıl oodu neredeyse evet bata uzağız birbirimize
10 yıl olduysa bidaha gelsen tanıyamazsın buraları acayip gelişti ve değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?