"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

bozmadım seçilcim..çok iyi idare ettim öğlen..
çikolataya asla hayırım yok valla..ama inan bu siteden önce bir paket yiyordum şimdi 3-4 parça:)))
bu benim için bir devrim:)))

Yeme canım anlıyorum ben seni ama yeyince şişiyoruz yemeyince güzelleşiyoruz.ben şişmek değil guzellesmek istiyorum onun için mümkün olduğunca yemicez.tebrik ediyorum ben seni bak ne güzel kilo veriyosun bu hafta inşallah daha da güzel kilo vericeksin.

Kazanırsın canım sadece panik yapma kendine güven bak herkes kullanıyo sen niye kullanamiyasin sadece rahat ol ve kendine güven. Allah yardımcın olsun dualarim seninle

Bilmiyorum ki canım inşallah öyle olur yürüyüşlere ağırlık verdim bu ara bakalim salı tartı ne gösterecek hepimiz güzel kilolar verelim inşallah

iyi akşamlar kızlar bugünki menüm

kahvaltı

2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz reçel çay

ara

2 parça ceviz 1 yeşilçay 6 tane çilek

öğe

2dilim ekmek 1 tabak pırasa 1 kase yoğurt

ara

1 çay bardağı beyaz leblebi 1 tane portakal 1 sütlü türk kahvesi

akşam

1 dilim ekmek 1 kase yoğurt çorbası

aradada 1 salatalık 1 galeta yada 1 meyve yemeyi düşünüyorum

bugün işim çok yahu şu yeşilçayımı içiyimde süpürge açıcam öğle yemeğimi pişiricem çamaşırlar var oğlumun kahvaltısını yedireceğim tuvalet banyo temizlenicek
Yoğun bi gün gecirmissin canim.pirasa ıspanak hazir mi? Baya yorulmussundur eline sağlık

Çok güzel canım menun herşey yerli yerinde inşallah saliya güzel güzel kilolar verirsin

Yoğun bi gün gecirmissin canim.pirasa ıspanak hazir mi? Baya yorulmussundur eline sağlık

sağol canım hazır hazır bugün sebzeciyiz şimdide oğlumun yemeğini yedireceğim yerse tabi yemiyo neler çektiriyo bana yiyene kadar zor güç yani eşim gelir birazdan sonra görüşürüz canım

sağol canım hazır hazır bugün sebzeciyiz şimdide oğlumun yemeğini yedireceğim yerse tabi yemiyo neler çektiriyo bana yiyene kadar zor güç yani eşim gelir birazdan sonra görüşürüz canım

Afiyet olsun canım çocuklar böyle işte anne olmak kolay değil oyunlarla yedirmeye çalışıyosundur Allah yardımcın olsun. Görüşürüz canım

Bugün yediklerim
Kahvaltı yarım simit 6zeytin 1.5 k.k.kadar peynir domates salatalık
Ara:küçük bir muz
Öğlen:2 çatal mantar sote, bir lokma ekmek ve bir kaşık çorba
Ara:kek ve sütlü Nescafe
Akşam:yarım kaseden biraz fazla kısır ve bir kase yoğurt
Bir 5 i 1 yerde çay (içine kabuk tarçın ve karanfil attım)
8.11 km yürüyüş

Son düzenleme:

Başarılar canım heyecanlanma rahat ol yeter

süpersin canım böyle devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…