- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
disiplin olunca öyle oluyormuş demekki kural koydukya canım o yüzden konuşmuşuz bol bol
bozmadım seçilcim..çok iyi idare ettim öğlen..
çikolataya asla hayırım yok valla..ama inan bu siteden önce bir paket yiyordum şimdi 3-4 parça:)))
bu benim için bir devrim:)))
Kazanırsın canım sadece panik yapma kendine güven bak herkes kullanıyo sen niye kullanamiyasin sadece rahat ol ve kendine güven. Allah yardımcın olsun dualarim seninlegeçmiş olsun dilekleriniz için sagolun kızlarr..
ilknurcum ben anlamadım nane yagı ve biberiyeyi karıştırıp mı süreceğiz yoksa ayrı ayrı mı. ?
aktardan miğren taşı diye bişey almıştım bildiğimiz viksin taş hali ağrıyı hissettiğim zaman alnıma sürüyorum oda iyi geliyor dün taşı çok geç buldum sürdüm ama fayda etmedi işte
dün bütüngün yatınca bugün dip köşe temizlik yaptım ince iş yapmak istemiyorum oda çok yoruyor nete bakmakta gözlerimi çok yoruyor
diyete devam bakalım yediklerimi toplam akşam yazacağım
kızlar pazar günü direksiyon sınavım var bana dua edermisiniz bu 3. girişim olacak inşallah kazanırım bu kez
o heycan 70 rakamına yaklaştığımız için canım
GUNAYDINLAR
Daha uyanamadim kizlar uykumu alamadim gene dolasiyla basim agriyor,
DESTINA.cok gecmis olsun migrenin tutmasi yasamasamda cok agrili bi durum dinlen canim
AYSE.bi lokma yemekle iyi yapmissin aklinda durcana bi parca midende durabilir
ILKNUR.sali gunune kadar odem falan kalma9 merak etme canim
SECIL.saliya anlasilan guzel bildirim alcaz hadi hayirlisi
Dun bende 3tatli kasigi cokokrem yedim tutamadim kendimi
allah bilir kaç kere sormuşumdur değilmi bu soruyu ihdiyarladım artık naparsın..
Yoğun bi gün gecirmissin canim.pirasa ıspanak hazir mi? Baya yorulmussundur eline sağlıkbugün işim çok yahu şu yeşilçayımı içiyimdesüpürge açıcam öğle yemeğimi pişiricem çamaşırlar var oğlumun kahvaltısını yedireceğim tuvalet banyo temizlenicek
Bilmiyorum ki canım inşallah öyle olur yürüyüşlere ağırlık verdim bu ara bakalim salı tartı ne gösterecek hepimiz güzel kilolar verelim inşallah
iyi akşamlar kızlar bugünki menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz reçel çay
ara
2 parça ceviz 1 yeşilçay 6 tane çilek
öğe
2dilim ekmek 1 tabak pırasa 1 kase yoğurt
ara
1 çay bardağı beyaz leblebi 1 tane portakal 1 sütlü türk kahvesi
akşam
1 dilim ekmek 1 kase yoğurt çorbası
aradada 1 salatalık 1 galeta yada 1 meyve yemeyi düşünüyorum
Yoğun bi gün gecirmissin canim.pirasa ıspanak hazir mi? Baya yorulmussundur eline sağlık
sağol canım hazır hazır bugün sebzeciyiz şimdide oğlumun yemeğini yedireceğim yerse tabi yemiyo neler çektiriyo bana yiyene kadar zor güç yani eşim gelir birazdan sonra görüşürüz canım
Ilknur kaç yaşındaydın ihtiyarladim deyince merak ettim birden yaslarimiz birbirine yakin mi acaba
29 canım sen kaç yaşındasın ve öteki kızlar..
geçmiş olsun dilekleriniz için sagolun kızlarr..
ilknurcum ben anlamadım nane yagı ve biberiyeyi karıştırıp mı süreceğiz yoksa ayrı ayrı mı. ?
aktardan miğren taşı diye bişey almıştım bildiğimiz viksin taş hali ağrıyı hissettiğim zaman alnıma sürüyorum oda iyi geliyor dün taşı çok geç buldum sürdüm ama fayda etmedi işte
dün bütüngün yatınca bugün dip köşe temizlik yaptım ince iş yapmak istemiyorum oda çok yoruyor nete bakmakta gözlerimi çok yoruyor
diyete devam bakalım yediklerimi toplam akşam yazacağım
kızlar pazar günü direksiyon sınavım var bana dua edermisiniz bu 3. girişim olacak inşallah kazanırım bu kez
Ankara dayız
Didem canım ben de ankaradayim ne guzel
Bugün yediklerim
Kahvaltı yarım simit 6zeytin 1.5 k.k.kadar peynir domates salatalık
Ara:küçük bir muz
Öğlen:2 çatal mantar sote, bir lokma ekmek ve bir kaşık çorba
Ara:kek ve sütlü Nescafe
Akşam:yarım kaseden biraz fazla kısır ve bir kase yoğurt
Bir 5 i 1 yerde çay (içine kabuk tarçın ve karanfil attım)
8.11 km yürüyüş
aa neresindesin canım merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?