teşekkürler canım.. senin durumlar neoldu ne yapmayı düşünüyorsunuz
aminn saol allh razı olsun kızlar hadi güzelce kilo verin tebrik edrm seni
günaydın hanımlar nasılsınız ,ben 2 gündür bunalımdaydım uğrayamadım neden derseniz iki defadır direksiyon sınavına girip kalıyorum hemde pisipisine ,,sonuç ne bi ton masraf ve psikolojik yıpranma..neyse bildirimimi yapıp çıkayım bugün misafirim var onunla ilgileneyim ..bildigimm kadarıyla yapıyorum
boy:160
başlangıç tarihi:28 ocak 2014
başlangıç kilo:114,1
şimdiki kilo :112,7
fark :1400gr (sanırım ödem )
günaydın kızlar..
kilo bildirimi
başlangıç kilom: 79.900
bu haftaki kilom: 78.100
giden: 1.800
hedef kilom: 70 (şimdilik)
yaş 29
boy 1.60
evet rabbim yazmış bunu karşı gelimez plnsızca oldu ondan kötü hissediorum eşimin öyle demesi yükümü haffletti ki edrde zatenn dedin gbi kızım akllı bir bebek değişmiceni iannıyorum burcunu özleklerni almış sanki güler yüzlü ama hiç huylu deil allhım bu da öle olur inşallah saolll allh razı olsun tebrik edrim senide canmm devaminı getirr
Konumda ayrıntılar var canım.Bekliyorum hafta sonuna kadar....Neyi bekledigimi bende bilmiyorum.
Tebrikler canim sinavda sakin olmaya calis basarili olacagina inan gecersin insallah
Harikasin canim m
Selam kızlar. Kilo bildirimi
Gecen hafta:76.2
Bu hafta:75.3
Giden:900 gram
Offf sinir oldum.Ne mesaj alıntılayabildim,ne de konuya cevap yazabiliyorum....Ugrasıyorum 10 dk.
İlknurcum biz daha yeni baslamadıgımız için baslangıc kilom diye birşey yok.
Gecen hafta 71 kg
Bu hafta 70 kg
65 olmak istiyorum.
Kill verenleri tebrik ediyorum.
dünden beri agliom evde misafir var ben agliom millet bizi istemiyo sancak yinede elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım kilo verirken ama bu hamailelimde ben dikatli beslenicem kilo alıcam ama normal 12 yi geçmicek
Kizlar
Gecen hafta 67.2
Bu hafta 66.1
Giden 1100
Cok kotu bir gece gecirdim midem agridi sabaha kadar ne kizim ne ben uyuyabildim bugun annecim geldi oyle kizlar
kızlarrrrr çok kötü bişey oldu benim içinn ben hamile kalmışımmdaha bebehim çok küçük napicam ben moralim sıfırrrrrrrrrrr tam ne güzel veriyodumm bugun kadın doğum uzmana gidicez bakalım nekadrlık allhım sen bana güç kuvvet verr kilom 62.5 oldum ama bu sıkıntıyla 100 olurum
tebrikler canım
Tebrik ederim tatlım.
Gözünaydın annecigin gelmiş.Gecmiş olsun.Niye agrıdı ki miden?
Selam kızlar. Kilo bildirimi
Gecen hafta:76.2
Bu hafta:75.3
Giden:900 gram
Kizlar
Gecen hafta 67.2
Bu hafta 66.1
Giden 1100
Cok kotu bir gece gecirdim midem agridi sabaha kadar ne kizim ne ben uyuyabildim bugun annecim geldi oyle kizlar
günaydın kızlar..
kilo bildirimi
başlangıç kilom: 79.900
bu haftaki kilom: 78.100
giden: 1.800
hedef kilom: 70 (şimdilik)
yaş 29
boy 1.60
Tebrikler canım iyi gidiyosun valla azmin daim olsun
Offf sinir oldum.Ne mesaj alıntılayabildim,ne de konuya cevap yazabiliyorum....Ugrasıyorum 10 dk.
İlknurcum biz daha yeni baslamadıgımız için baslangıc kilom diye birşey yok.
Gecen hafta 71 kg
Bu hafta 70 kg
65 olmak istiyorum.
Kill verenleri tebrik ediyorum.
tebrikler canım
Geçmiş olsun canım anneler cabucak iyileştirir.cok güzel vermişsin bu hafta tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?