"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Canım tebrik ederim.Ödem olsada kilo vermişsin...
MELEKBADE hosgeldin canım.Tatil sonrası temizlik cok fena.....

Tebrikler canim sinavda sakin olmaya calis basarili olacagina inan gecersin insallah

günaydın kızlar..

kilo bildirimi

başlangıç kilom: 79.900
bu haftaki kilom: 78.100
giden: 1.800
hedef kilom: 70 (şimdilik)
yaş 29
boy 1.60

Harikasin canim m

inşallah canım rabbim sana yardım edecek bak gör allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez sen kalbini ferah tut..

Canım yeni direksiyon sınavları cok farklı olmuş.Bir sürü şeyden puan kırıyorlarmış.
Moralini bozma,yapamıcam diye oturursan direksiyona yapamazsın.İlla bir hata olur....Biraz gevşe.

Canim bir iki haftadir ayni kiloda gidip geliyorsun anliyorum zor gunler geciriyorsun biraz gayret canim ama

dünden beri agliom evde misafir var ben agliom millet bizi istemiyo sancak yinede elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım kilo verirken ama bu hamailelimde ben dikatli beslenicem kilo alıcam ama normal 12 yi geçmicek

Aglama canim eminmisin test yaptinmi
Allah verir bi kolayligini

Canım benim gözün aydın ne güzel bi haber bu böyle. Kilolarini bosver canım verirsin simdi bebisini düşün senin için biraz yorucu bi donem olucak ama olsun onlar için değer. Bak spiral varken hamile kaldım diyosun.Yaradanin var bi bildiği demektir buna sevinmen lazım senin adina ben cok sevindim.Allah isteyen herkese nasib etsin inşallah

Kizlar
Gecen hafta 67.2
Bu hafta 66.1
Giden 1100
Cok kotu bir gece gecirdim midem agridi sabaha kadar ne kizim ne ben uyuyabildim bugun annecim geldi oyle kizlar

Geçmiş olsun canım anneler cabucak iyileştirir.cok güzel vermişsin bu hafta tebrikler

Olursun canım merak etme az kalmış bende bende 65 olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…