- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Ay keşke ya tutsak bogazimizi dimi ne güzel olur napalım böyle böyle vericez kilolarımizi önemli olan zayiflama isteginde olmak ve devam etmekKahvaltida 1dilim kizarmis yumurtali ekmek le 1bardak sekerli cay ictim arada biraz yogurt ve 1dilim ekmekle 1kofte yedim az sonrada cigkofteyle aksam yemegmi yemis olacagim aksamada sutle kayisi dusunuyorum ..kizlar keske hic kacamak yapmasak
Ay keşke ya tutsak bogazimizi dimi ne güzel olur napalım böyle böyle vericez kilolarımizi önemli olan zayiflama isteginde olmak ve devam etmek
Nasıl geçti görüşmen canım merak ediyorum
Görüştüm.Sınavıda gectim bu kafayla cok sükür.Şimdi eleme yapılcakmış.Referansları arıcaklarmış.Bakalım sonuç ne olcak.
Kahvaltım 5-6 dilim sucuk,1 yumurta,1 bardak.meyve suyu 2 dilim ekmek,4-5 zeytin.
Selam kızlar annemlerdeyim.bugun basim bi garip.sabah ağrı kesici aldım şimdi sersem gibiyim.burnumda akıyo.
Sabah kahvaltı da domates salatalık k.k. peynir 2 zeytin ve çeyrek simit 1/2 cay kaşığı kadar tabin pekmez yedim. Turk kahvesi ve 8tanede fındık yedim az önce
menüleriniz güzel canlar afiyet olsun.. evet kaçamaklar olmasa herşey daha iyi olacak ama önemli olan ölcüde bırakmak secilinde dediği gibi yasakları kaldıralım ama herşeyin bir ölcüsü olsun..Kahvaltida 1dilim kizarmis yumurtali ekmek le 1bardak sekerli cay ictim arada biraz yogurt ve 1dilim ekmekle 1kofte yedim az sonrada cigkofteyle aksam yemegmi yemis olacagim aksamada sutle kayisi dusunuyorum ..kizlar keske hic kacamak yapmasak
Sagol canım.Kızlar bugun işi bıraktım.Aylardır bekledigim yer bugun beni görüşmeye cagırdı.Şimdi oraya gidiyorum.Sans dileyin bana.
Görüştüm.Sınavıda gectim bu kafayla cok sükür.Şimdi eleme yapılcakmış.Referansları arıcaklarmış.Bakalım sonuç ne olcak.
Kizlar yarin kimler bildirim yapiyo bizimle ?" ? Ben 11gibi yazarim insallah daha erken kalkabilirim
merhaba arkadaşlar bakın buldum sizibugün tatilden döndüm ben 67 den 70 e çıkmışım neyse bu hafta gidecek hepsi. ev almış başını gidiyor yarın temizlik haftaya da işbaşı bu kilocuklar gider umarım. Yeni topik hayırlı olsun bu arada.
Meraba canım tatil dönüşü sendrom gibi.camasir yika utule yerlestir evi topla temizlik kolay gelsin şimdiden. Çabuk gelen çabuk gider canım ama yediklerine dikkat edersen yapismadan verirsin fazlalıkları
hoşgeldin ver,rs, canım onun çoğu ödemdir ..merhaba arkadaşlar bakın buldum sizibugün tatilden döndüm ben 67 den 70 e çıkmışım neyse bu hafta gidecek hepsi. ev almış başını gidiyor yarın temizlik haftaya da işbaşı bu kilocuklar gider umarım. Yeni topik hayırlı olsun bu arada.
menün gayet yerinde olmuş fazlasına gerek yok bile canım..Evet kızlar saat 5-6 gibi balık yedim yaninda guzel bi salata ve yarim bardak kola.ondan once yarim ayva ve bir portakal yemistim ara öğün olarak.simdi yesil çay içiyorum bi activia yoğurt yerim sonrada bugunu böyle kapaticam yarin yüksek rakam gormek istemiyorum
ya bu arada ben şubatta 65 olmak istiyorum bişey duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum bi diyetisyen şöyle bi tarif vermiş 1 yeşil elma yarım ayva ve 1 greyfurt suyunu hergün içiyosun eğer boğazını fazla tutatmıyorsan 1 tane çinko hapı veriyormuş acayip kilo verdiriyormuş
günaydın hanımlar nasılsınız ,ben 2 gündür bunalımdaydım uğrayamadım neden derseniz iki defadır direksiyon sınavına girip kalıyorum hemde pisipisine ,,sonuç ne bi ton masraf ve psikolojik yıpranma..neyse bildirimimi yapıp çıkayım bugün misafirim var onunla ilgileneyim ..bildigimm kadarıyla yapıyorum
boy:160
başlangıç tarihi:28 ocak 2014
başlangıç kilo:114,1
şimdiki kilo :112,7
fark :1400gr (sanırım ödem )
günaydın kızlar hiçde aydın bi gün değil benim için adetim gecikti 6 gün oldu bugün sizinde hiç geciktimi bu kadar nolur bişey söyleyin bi cevap yazıncanım hiç bişey yapmak istemiyo karnım şişti bacaklarım ağrıyo belim ağrıyo kaç gündür sıkıntıdayım 3 4 gün normal dedim bugün 6 gün oldu
Günaydın hanımlar.Nasılsınız?Bildirimi yapayım kilom 70 kg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?