"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kolay gelsin canım.

menüüüümmm...
sabah
üç ince minik dilim t.buğday ekemek
omlet 2 cerry domates
beyaz penir (az)

öğle
dünki çorbadan bir tabak

akşam
bir tabak pırasa yemeği
bıraz salata
yoğurt
bir lokma ekmek
az fındık ve 7 tane beyaz leblebi

3 litre su 1 yeşilçay

canım zaten sıkıntıların var ama kendini çabuk toparla oldumu sağlığını dikkat et düzene girersin zaten o önemli değil.. dışarı çıkmakla iyi yapmışsın yürürüş bu zamanlarda en iyi gelen şeydir

Kızlar cok cok cok kötüyüm saatlerdir aglıyorum.Aglamayan ben hıckıra hıckıra aglıyorum.Konumda ayrıntılar var.Bitti......Sevgim,sevdam,dısardan imrenelirek bakılarak evliligim 10 yıllık sevdam bitti.

bende bilemedim şimdi bi dene istersen zaten meyve olduğu için bir zararıda olmaz sanırım
deneyeyim bari zayıflatacağını sanmıyorum hiç internette öyle bilgi yok
Melekbade..............69.4
ilknur......................78.1
secil..........................75.3
destina.................112.7
gülcan....................66.1
guzelim..................70
ddem.......................?
teşekkürler canım
Emegine saglik canim

Kahvaltin guzel canim iyi gelmirtir hava almak..
Buraya ilk yazdigmda 73dum galiba
Simdi kilomu gorunce sasiyorum,seni gectim degilmi sira didemi gecmeyi planliyorum :)
gerçekten maşallah diyorum sana iyi vermişsin ben 69 dum ilk başladığımda tabi araya düşük gebelik vs girdi 69 buçuğum ilerleme yok yani
Kızlar cok cok cok kötüyüm saatlerdir aglıyorum.Aglamayan ben hıckıra hıckıra aglıyorum.Konumda ayrıntılar var.Bitti......Sevgim,sevdam,dısardan imrenelirek bakılarak evliligim 10 yıllık sevdam bitti.

canımm konunu okuyamadım ama şunu unutma her karanlığın sonunda bi aydınlık vardır herşey için acele karar verme herkes bişeyler söylüyor kendin yaşıyorsun içinde ne yapmak istiyorsan ona karar ver ailen bile yanıltabilir unutma SEN YAŞIYORSUN kendine zaman ver iyice düşün panikle saçmalıyor insan

bol bol su icmene hayranim

iyi akşamlar kızlar sabah mesajımı yazdım internet koptu bildirim yapamadım sonra abim geldi annemin üstüne mutfak dolabı düşmüş apar topar oraya gittik yeni geldik Allahtan hiçbişey olmamış anneme çok şükür

hepinizi tek tek tebrik ediyorum kızlarhepiniz kilo vermişsiniz ama ben veremedim aslında vermiştim ama şişlik falanmı oldu bi,lmiyorum bayağı sıkıntılı geçti adet olana kadar bu akşam oldu çok şükür geçen hafta 63.6ydı bu hafta 64.2 geldim şu 64ten bi kurtulamadım yahu

Gecmiş olsun canım.

Emegine saglik canim

Kahvaltin guzel canim iyi gelmirtir hava almak..
Buraya ilk yazdigmda 73dum galiba
Simdi kilomu gorunce sasiyorum,seni gectim degilmi sira didemi gecmeyi planliyorum :)

kesin geçersin canım eminim bundancanım tebrik ediyorum seni

hayırlısı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Çok geçmiş olsun. Kilo almamissindir adet siskinligidir merak etme canım

z
sende içebilirsin canım ben büyük bardakla içiyorum her saat başı gibi zaten alışınca canın su içmek istiyor ne kadar su içersek o kadar rahat kilo veririz

Ah erken kalksam daha iyi icerim ben unutuyorum icmeyi yarin zorlucam icmeyi

kesin geçersin canım eminim bundancanım tebrik ediyorum seni

Kendinden umutsuz olma canim aminmi diyim ne diyim bilemedim ..ayrica cok gecmis olsun

z

Ah erken kalksam daha iyi icerim ben unutuyorum icmeyi yarin zorlucam icmeyi

Kendinden umutsuz olma canim aminmi diyim ne diyim bilemedim ..ayrica cok gecmis olsun

teşekkür ederim canım en iyisi beraber verelim kilolarımızı aman şurda var 2 kilo yetiştin bile ne kaldıki şurda maşallah canım çabuk veriyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…