"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Bende hic böyle bir durumla karsılasmamıştım.Bildigin davul oldum
Benim hormoncuklar bu ara farklı calışıyor herhalde :26:

canım çok yoruluyosan vücut panik yapıp kaslar şişer ve su tutar kendini çok yormadan yap

Yapsın yapsın...Panikleyip yagları koyuversin gitsin kg.Kac haftadır ileri geri bir gelemedim 6'ya....Olmuyor ki böyle 1.koltuguna bende oturayım demi?

Evini yerleştirdin mi bitti mi işler?
Kışın yürümek daha zevkliymiş.Yakan güneş yok.Biraz üşüdüm ama,cok sıkı giyindigimden carpıntı tutmadı....

hakılsın canım bencede müsait olduktan sonra kışın yürümek daha zevkli hee birde geçenlerde haberlerde dinledim kış yürüyüşünce daha çok yağ yakılıyormuş vücut soğukta kendini ısıtmak için daha çok enerji harcarmış bana çok mantıklı geldi

Belli olmaz canim sen kendini simdiden saliyon ama

afiyet olsun canım menün güzelmiş bu hafta geçtin beni hadi hayırlısı

Ayy rus salatası mı???Bayılırım.Coktandır hic yapmadım.Yılbasında hazır aldık o da hicbirşeye benzemiyor.

canim bende coktandir yemiyordum canim cekti yaptim ama aksam artmisti kokacak bosa gidecek diye 1tabak daha yedim simdî uf mayonezli mayonezli aglamak istiyorum

Valla mı kızAy ben hergün yürürüm o zaman.6 'lı haneleri gördüm.mü bırakırım.Cocuk olunca nasıl yürücem degil mi ama???Şimdi en güzel zamanlarım!!!

Ben sismiyorumda acayip uykum geliyor temiz havadan , eve gelip oturunca bi basim sersemliyor cok iyi yapmisin canim yuruyerek

Bendede oluyor bazen sinir oluyorum.Tekrar aynı konsantre ilede yazamıyorum

aynen ya sinir oldum ama yinede yazacağım bildirim yapmayınca bişeyler eksik gibi geliyo

sabah aç karnına yemekten yarım saat önce 3-4 dal dereotu ve 1 bardak su içtim metebolizmayı hızlandıyomuş diye duydum

sabah 1kk peynir,5 zeytin ,domates ,salatalık ,1 mandalina ,2 dilim kepek ekmeği ,1 fincan yeşilçay ,

ara: 2 ceviz ,1 yemek k.kuru üzüm

öğle: yarım ekmek tavuk döner ayran ,5-6 sarma (sarma olmayaydı iyiydi

ara bol açık çay

akşam bir bardak ayran ,2 parça karnabahar ,1 dilim peynir

ara bir adet benimo bisküvi

bugün 3lt su 4 fincan çok açık yeşilçay içtim ,30 dk yürüdüm güya kaçamak yoktu ama napıyım yaa arkadaş ısmarladı dönere hayır diyemedim :26:

Belli olmaz canim sen kendini simdiden saliyon ama

canim bende coktandir yemiyordum canim cekti yaptim ama aksam artmisti kokacak bosa gidecek diye 1tabak daha yedim simdî uf mayonezli mayonezli aglamak istiyorum

Hareket yap canım.Daha saat erken hemen yatmazsın.Metobolizman hızlanır.

Yapsın yapsın...Panikleyip yagları koyuversin gitsin kg.Kac haftadır ileri geri bir gelemedim 6'ya....Olmuyor ki böyle 1.koltuguna bende oturayım demi?

Insallah canim bu hafta ilk 3e bekliyorum seni

evet yaa sanki vücüt hep su topluyor az bişeydedekendimi çok şişkin hissediyorum..

Bende oyle kiz ama hic tuzsuzda olmuyorki

Evet canim bende duymustum bunu ,soguk su icincede ayni durum

Yarim ekmek kac dilim ekmek yapiyorki?menun iyi canim

Hareket yap canım.Daha saat erken hemen yatmazsın.Metobolizman hızlanır.

Bu saatler kanepedn kalkmak zoruma gidiyo canim ,ne guzel evini mis etmisin 2gundur evi supuremedm bende yarin elektrk olursa insallah

Slm bende uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Bende aranıza katılmak istiyorum iki çocuktan sonra kilolardan kurtulamdim ilk çocuğumdan 6, ikinciden 3 kilo miras kaldı artık kurtulmak istiyorum

Slm bende uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Bende aranıza katılmak istiyorum iki çocuktan sonra kilolardan kurtulamdim ilk çocuğumdan 6, ikinciden 3 kilo miras kaldı artık kurtulmak istiyorum

Hosgeldin canim dogum sonrasi bu fazlaliklar hep oluyor kac kilosun duzenli katilip vermeni dilerim fazlaliklarini

Yarim ekmek kac dilim ekmek yapiyorki?menun iyi canim

Bu saatler kanepedn kalkmak zoruma gidiyo canim ,ne guzel evini mis etmisin 2gundur evi supuremedm bende yarin elektrk olursa insallah

Kalk kız kalk hem ohh mis gibi rus salatası gitti mideye.2-3 hareket et.
........
Sabah sporun verdigi enerjiyle silmedigim,süpürmedigim yer kalmadı 2 odada.
Rutin süpürge hergün acıyorum ama dip köse her zaman yapmıyorum.
Elektirik senin niye kesiliyor ki?Saatleri belli mi bari??Bazen hoop gidiyor her iş kalıyor.Bir defa benim fırında börek varken gitti 1 saat sonrada misafir gelcekti....Ne gündü ya!!

Hosgeldin canım.Diyet hikayen varsa yazar mısın?Dogumla mı geldi sadece?Yas kac?
.......
Birde sen yeni üye olmuşsun bu topigin cok ziyaretcisi var salı günleri 9 tane üye dısında ziyaretci var mesala.Hergün takip mi ettin?
Hosgeldin tekrar düzenli katılım bekliyoruz lütfen!!!

Calisma yapiliyor mahallede sabah gidiyor akram 6gibi geliyor,ben heqgunn acamiyorum kizimi biri tutmasi lazim korkuyo,yarin fazladan yapayim canim istemiyor r,renin borek e yazik olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…