"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

iyiyim canım geri kalanııda sonra yaparsın benim bugün kollarım çok ağrıdı bir tek mutfağım kaldı onuda haftasonu veya yarın yaparım duruma göre.. ellerine sağlık mis gibi olmuştur evin şimdi..
afiyet olsun canım..
önüme geleni yedim bugün ne yaptıklarımı söyliyim kurabiye kek sigara böreği ıspanaklı börek peynirli börek patatesli çörek pasta kısır

akşama kadar bacaklarım ağrıdı daha yeni oturdum çok yoruldum kızlar sizler ne yaptınız:44:

afiyet olsun canım ellerine sağlık o kadar şey yapmışsın yememek olmazdı..şimdi bıraz dinlen hatta yarın kendine keyif günü ilan et..

10 kişi vardı heralde saymadım canım kollarım değil bacaklarım ağrıdı ayakta durmaktan servis yap bulaşık yıka

Börekler hazır yufka mı?Ben acma sandım ondan dedim kolların agrıdı diye.Kac tepsi olmuş...
Ayaklarını havaya dik yat canım.

sağol canım sende keyif günü ilan et okadar çalışmışsın

Bende mutfagı ve yatak odasını baza içleri,dolap,perde halı,cam 2 odada cekilmedik silinmedik yer kalmadı.En cok vakit alan yerler....
Yarın salonla,oturma odası.O kadar yorgunluga koltukları cekemezdim.Bıraktım.Bugunlük yeter....
Sende güle güle kirlen canım.Mutfak cok yoruyor.

Börekler hazır yufka mı?Ben acma sandım ondan dedim kolların agrıdı diye.Kac tepsi olmuş...
Ayaklarını havaya dik yat canım.

ıspanaklı ile peynirli hazır canım patatesliyi kendim açtım annem bilmez hamur işi misafir gelince beni çağırır zaten yakın oturuyoruz yürüyerek 20 dk sürüyo

oooo maşallah yaz temizliği gibi temizlik yapmışsın sende dinlen canım mis gibi olmuşdur güle güle kirlet:119:

sağol canım sende keyif günü ilan et okadar çalışmışsın
öyle yaptım bugün zaten yarın bakalım neler yapıcam
allah kolaylık versin canım.. evet yaa zaten onu sona bıraktım yoksa çıkamazdım işin içinden..
Cok zor hemde.Belirli bir yastan sonra vertigoya aday oluyorlar.Benim arkadaslarım 6 yıldır calışıyor gsm şirketinde.Hepsi vertigo oldu.Allah yardımcıları olsun.

aynen öyle canım allah yardım etsin inşalla..

oooo maşallah yaz temizliği gibi temizlik yapmışsın sende dinlen canım mis gibi olmuşdur güle güle kirlet:119:

Evet biraz öyle oldu.Sagol canım benim.Havada yaz gibi yagmur yok hiç.
Camları ne zaman silsem ertesi gün yagmur yagaf sansıma.Bu sefer ne olcam bakalım...

Kızlar bu sabah yürüyüş yaptım ya dısarda.Yürüyüş bitti eve geldim ellerim,yüzüm cok şişti.Yüzügü sabunla cıkardım.
Sizdede oluyor mu böyle yürüyüş sonrası şişkinlik?Gecen yaz aksamları yürürdüm.Böyle olmazdı hic

Son düzenleme:

canım çok yoruluyosan vücut panik yapıp kaslar şişer ve su tutar kendini çok yormadan yap

bende geçen hafta ilk başladığım gün ellerim ayaklarım heryerim çok şişti daha yeni yeni gitti üzerimden bugün sadece ellerim bıraz şişti o kadar yğrğyğşe başlayınca ilk haftalar işkinlık oluşuyormuş bakalım eller davul gibi oluyor tuhaf..

canım yeşil çay için aktarlara bak bende bulamamıştım gezmediğim maarket kalmamıştı aktarlarda doluymuş meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…