- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Gunaydin herkese... Ben ekmek arası peynir domates ve çayla kahvaltimi yaptım 2 saat önce. Sabah benim için çok yorucu oluyor çocukları hazırla krese bırak ise başlamadan yoruluyorum
Günaydın kızlar.Hayırlı cumalar olsun....
Yürüyüşümü yaptım.45 dk yürüyüş,20 dk aletler.
Spora gitmeden 1 incir,yarım.litre su.Kahvaltı 2 dilim ekmek,1 biber.1 yumurta-maydonoz omlet.
Cok şiştim şişkinlik için zencefil,mısır püskülü,adacayı cayımıda hazırladım iciyorum.
canım ben bugün gidemedim sabah nihat hatipoğlu var benim kızda bıraz oyalandı sabah gitesem 15 dakika yürücektim gitmedim geldim nihat hocamı dinledim bakalım benim kız gelsin de belki onunla birlikte leslie yaparım.. bende yoğurdun içine zencefil zerdeçal tarçın karıştırıp yiyorum iki gündür ödeme iyi geliyor..
Lesli linki varsa yollar mısın?Pc kaydedeyim.Yapılabilecek bir sporsa bende yaparım....Hafta sonu bende yürüyemem evde yokuz.
afiyet olsun canım.. sabah egzersizi yapıyorsun ne güzel..
http://www.youtube.com/watch?v=xRScb2l4Z4g canım bu başkalarıda var vede bu çok işe yarıyor çok yaptım zamanın birliğinde ve çok eğlenceli oluyor..
hmm evet onun şişkinliği var üzerinde bekle bakalım canım pazartesi olmazsa birdaha kan verirsin allah dan ümit kesilmez herşeyin hayırlısı 1 hafta geçti değilmi hayırlısı olsun canım..
günaydın arkadaşlar...
güne 1 bardak su irl başladım..1 yumurta 1 dilim ekmek bi,raz peynir..domates ve biber ile kahvaltı yapıcam..
beyaz ekmek herkesin sorunu sanırım:..ama bırakıcam yavaş yavaş..
Tesekkür ederim canım.Acılmadı ama youtube varsa ordan bulurum.Tesekkür ederim.
Oo tartıya cıktım bugun 72 kg cıktım
Sanmam olsa cikari 9 gun gecti tam hala gelen giden yok
merhaba kızlar nasılsınız? Ben çok yoğundum bu aralar misafir davet iş derken bende bittim ama maşallah kilocuklarım yerinde duruyor. OHH BUGÜN BİLGİSAYARIMDAN YAZIYORUM Cepten yazmak ve okumak işkence. Yeni gelen arkadaşlara hosgeldiniz diyorum GÜZELİM kendine gel hemen, ILKNUR azımlisin bravo, diğer arkadaşlar ıyı gidiyosunuz bende gaza gelsem bi atak yapacağım
beyaz ekmek hiç de sorun değil canım tam buğday ekmeği heryerde var beyaz ekmek alacağınıza tam buğday alın marketten ben mesela eşim beyaz ekmek yiyo banada tam buğday ekmeği alıyo dilimliyorum dolaba koyuyorum bayatlamasın diye bittikce çıkarıyorum hepsini 1 günde yiyemem
Merhaba kızlar,
benden kurtuldunuz sanmayındoktordaydım sabahtan psikiyatriden destek alıyorum zayıflama konusunda. Çok tatlı bir bayanmış gittiğim çok memnun kaldım. neyse ihtiyacım vardı bu arada bugün diyeti sabah bozdum puaça yedim çok fazla yaramazlık yapar oldum bu aralar. neyse hafta sonu ayran detoksunu yapıcam telefi ederim ama öğlen bozmadım
7 kaşık kuru fasulye
1 dl ekmek
yanına yeşillik
2 salatalık turşusu ve yoğurt yedim.
akşamada tavuk sotem var :)
yarın hafta sonu evdeyim benim yaramazlardan fırsat buldukça girerim. Bu arada geçmişi okuyamadım artık anca yarın bakarım :) şimdi işlerimi toparlamam lazım. :18: çok işim var çok :18:
herkesi öptüm.
hmm iyi destek alman işe yarıyormu.. sabah poaçayı abartmadıysan sorun olmaz akşam içinde sote iyi fikir afiyet olsun.. bende akşama tavuk mantar sote yapıcam..
işe aracak işallah canım ilk defa gittim bu doktora. Çok emin konuştu Endokrinden de randevu almaya çalışıyom birz zor alınıyo diyetisyenede gidecem işallah. Bu sefer sağlam olsun tam olsun bitsin bu iş istiyorum. Eskiden kendime şişmanım derken o hallerimi bile özledim çünkü şimdi daha şişmanım
puaçayı Çok abartmadım bitane yedim ama sanki büyüktü lorlu maydonozluydu öğlende kaldığım yerden devam ettim zaten. hastanede olduğumdan mecbur kaldım simit midemi yakıyor benim nedense ondan bende puaça aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?