Sakin ha onca emek azda kaldi hedefe salmakyok canim 69lari bu hafta mutlaka bekliyorum canim
Hosgeldin canım.Diyet hikayen varsa yazar mısın?Dogumla mı geldi sadece?Yas kac?
.......
Birde sen yeni üye olmuşsun bu topigin cok ziyaretcisi var salı günleri 9 tane üye dısında ziyaretci var mesala.Hergün takip mi ettin?
Hosgeldin tekrar düzenli katılım bekliyoruz lütfen!!!
Sen beni gectin coktan!!!Eski topikte yarısmıştık.
Bu hafta söz ortak elimden gelenin fazlasını yapacagım.Daha 4 gün var.
Kızlar ben cıkıyorum.İyi geceler hepinize.
gu17034 .!.:Hosgeldin canım.Diyet hikayen varsa yazar mısın?Dogumla mı geldi sadece?Yas kac?
.......
Birde sen yeni üye olmuşsun bu topigin ziyaretcisi var salı günleri 9 tane üye dısında ziyaretci var mesala.ışte ayan za n ün takip mi ettin?
Hosgeldin tekrar düzenli katılım bekliyoruz lütfen!!!
Belli olmaz canim sen kendini simdiden saliyon ama
canim bende coktandir yemiyordum canim cekti yaptim ama aksam artmisti kokacak bosa gidecek diye 1tabak daha yedim simdî uf mayonezli mayonezli aglamak istiyorum
Yarim ekmek kac dilim ekmek yapiyorki?menun iyi canim
Bu saatler kanepedn kalkmak zoruma gidiyo canim ,ne guzel evini mis etmisin 2gundur evi supuremedm bende yarin elektrk olursa insallah
Evet fazlasiyla zor sen calisiyormusun canim
Insallah canim bu hafta ilk 3e bekliyorum seni
Bende oyle kiz ama hic tuzsuzda olmuyorki
Evet canim bende duymustum bunu ,soguk su icincede ayni durum
canım hoşgeldi evlatlarını allah bağışlası.. verirsin canım hep irlikte burada vericez inşallah..Slm bende uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Bende aranıza katılmak istiyorum iki çocuktan sonra kilolardan kurtulamdim ilk çocuğumdan 6, ikinciden 3 kilo miras kaldı artık kurtulmak istiyorum
canım ekmeği miktar olarak dengeledim de sorun beyaz ekmek olması beyaz ekmek bende ödem yapıyo sorun o
.alışmıyorum canım evdeyim kızım varya ona bakıyorum.. allahım inşallah sanada verir yüzünü güldürür..
Enbguzeli ya gercekten zor oluyor cocuk olunca nolur bilmiyorum su anda bu fikri tamamen cikardim kafamdan ya ben 4. Gunum bisey de yemiyorum ama halal sisim sanki cok yemisim gibi
canım yeşilçay felan içiyormusun şişkinliğini alır
Evet gunde bir bardak iciyorum sen nasilsin kilo verebiliyormusun
Canim benim daha hizli gidiyor sut veriyorum bebiseya ondan ,biraz gayretle olur ortgm iyi geceler
canım iki bardak içmeye çalış suyunuda içiyorsun değilmi.. bende yavaş yavş veriyorum işte acelem yok bakalım salı günü tartı ne gösterecek.. sen hergün tartılıyormusun :26:
Sislerim insin sonrabirde hala regl olmadim biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?