"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kızlar 3 dilim börek 1 hazır kek yedim,1 sıcak cikolata,2.5 litre su içtim gittigim yerde.Aksam 1 tabak ıspanak yiyecegim.Ekmek yok.Dünden kalan 4 balıgıda yerim.

canım bende artı uyandım anlamıyorum inşallah ödemdir. dikkat et kendine hasta olamada bebişler çok yoruyo gerçekten

Ödemdir canım.Bozma moralini.Bende sabah tartıldım 72.5 cıktım.Karnım,elim ayagım şiş.Yüzük girmedi.
Arada böyle durumlar oluyor malesef :(

Kızlar 3 dilim börek 1 hazır kek yedim,1 sıcak cikolata,2.5 litre su içtim gittigim yerde.Aksam 1 tabak ıspanak yiyecegim.Ekmek yok.Dünden kalan 4 balıgıda yerim.

afiyet olsun canım fazla bişey yememişsin ama yinede hamurişi akşama dengelersin ekmek yemeyerek:45:

afiyet olsun canım fazla bişey yememişsin ama yinede hamurişi akşama dengelersin ekmek yemeyerek:45:

Kek içimi baydı ama mecbur yedim.Seker tüketmeyince sıcak cikolata,kek cok sekerli geldi....Aksam yemeginde ekmek yok.Yemekten 2 saat sonra tv izlerken eliptik yaparım.Kızlar benim ödemim bir geciyor bir geri geliyor var mı önerisi olan???Adacayı,zencefil,bugun yesilçay içtim.Yüzük hala girmiyor.

Kek içimi baydı ama mecbur yedim.Seker tüketmeyince sıcak cikolata,kek cok sekerli geldi....Aksam yemeginde ekmek yok.Yemekten 2 saat sonra tv izlerken eliptik yaparım.Kızlar benim ödemim bir geciyor bir geri geliyor var mı önerisi olan???Adacayı,zencefil,bugun yesilçay içtim.Yüzük hala girmiyor.[/QUOTE

evet öyle oluyo bende çayı kahveyi şekersiz içiyorum bazende 3ü 1 arada içince çok şekerli geliyo ödem neden oluyoki hiç bilmiyorum bi adet olacağım zamanlarda karnım şişer onu biliyorum bide yürüyüş yaparken ellerim şişiyodu:44:

Kek içimi baydı ama mecbur yedim.Seker tüketmeyince sıcak cikolata,kek cok sekerli geldi....Aksam yemeginde ekmek yok.Yemekten 2 saat sonra tv izlerken eliptik yaparım.Kızlar benim ödemim bir geciyor bir geri geliyor var mı önerisi olan???Adacayı,zencefil,bugun yesilçay içtim.Yüzük hala girmiyor.[/QUOTE

evet öyle oluyo bende çayı kahveyi şekersiz içiyorum bazende 3ü 1 arada içince çok şekerli geliyo ödem neden oluyoki hiç bilmiyorum bi adet olacağım zamanlarda karnım şişer onu biliyorum bide yürüyüş yaparken ellerim şişiyodu:44:

Yürüyüş yaparken cok şişiyor zaten.Yüzüm,ellerim ayaklarım şişiyor.
Regl dönemindede degilim,önceside degil.Bu ara cok şişlik yaşıyorum.

Yürüyüş yaparken cok şişiyor zaten.Yüzüm,ellerim ayaklarım şişiyor.
Regl dönemindede degilim,önceside degil.Bu ara cok şişlik yaşıyorum.

canım kalp böbrek hastalıkları hormon bozuklukları ödemi tetiklermiş şimdi baktım fazla tuzlu şekerli yenilmicekmiş ayrıca destek olarak funda yaprağı biberiye kiraz sapı ısırgan içilebilirmiş yeşil yapraklı sebze 7 8 saat düzenli uykuymuş :34:

şubat ve mart ayları ailedeki birçok ferdin doğum günleri bugünde kız kardeşimin doğum günü ve akşam maalesef pasta olacak eger yemezsem annem diyet yaptığımı hemen anlar emzirdiğim için diyet yapmama çokk karşı bende tabağıma alıp tadına bakıp geri nasıl bırakırım bir yolunu bulmam gerek :44:

Aksam yemeginden sonra gitcekseniz cok yedim dersin...Yada tabakları hazırlarken dilimini eşinin tabagına aktarırsın.Ben hep öyle yapıyorum cok ısrar ederlerse....
:9:

canım kalp böbrek hastalıkları hormon bozuklukları ödemi tetiklermiş şimdi baktım fazla tuzlu şekerli yenilmicekmiş ayrıca destek olarak funda yaprağı biberiye kiraz sapı ısırgan içilebilirmiş yeşil yapraklı sebze 7 8 saat düzenli uykuymuş :34:

Kalp bas sıkıntım zaten.Belki ben bu hafta hamur işi cok tükettim o da kan sekerini yükseltiyor.Zencefil içtim ama kş düzenlesin diye....Yine sekeri yükseltiyor herhalde.Bu hafta hamur işi tüketmiyeyim baska....
Kalp ilacıda alıyorum birde.
Verdigin bilgiler için tesekkür ederim tatlım.

Kalp bas sıkıntım zaten.Belki ben bu hafta hamur işi cok tükettim o da kan sekerini yükseltiyor.Zencefil içtim ama kş düzenlesin diye....Yine sekeri yükseltiyor herhalde.Bu hafta hamur işi tüketmiyeyim baska....
Kalp ilacıda alıyorum birde.
Verdigin bilgiler için tesekkür ederim tatlım.

rica ederim ne demek misafirliğe gideceksen bile gitme ikram edilince geri çeviremiyosun sağlık herşeyden önemli önce sağlık

rica ederim ne demek misafirliğe gideceksen bile gitme ikram edilince geri çeviremiyosun sağlık herşeyden önemli önce sağlık

Ben ceviriyorum mecburen.İlk defa gittiysem o zaman biraz zor oluyor.
Bugun misafirlikte menü cok kalabalıktı ben sadece yazdıklarımı yedim.
Menü;tiremusu,börek,kısır,tuzlu tatlı kurabiye,kek,pogaca vardı.:ssz:
hep evde oluncada olmuyor ki canım,ben hep evde duramıyorum.Calışırken iyiydi ama şimdi evde olunca sıkılıyorum.

Son düzenleme:
Ben ceviriyorum mecburen.İlk defa gittiysem o zaman biraz zor oluyor.
Bugun misafirlikte menü cok kalabalıktı ben sadece yazdıklarımı yedim.
Menü;tiremusu,börek,kısır,tuzlu tatlı kurabiye,kek,pogaca vardı.:ssz:

ooo baya varmış iyi dayanmışsın canım hepsi neysede ben kısıra dayanamam kısırı çok severim derken bile canım çekti 3 dilim börek yerine diğerlerinden yiyebilirdin canım 1 tane kurabiye 1 dilim börek az kısır falan ama heralde böreği seviyosun menülerinde görüyorum çoğunlukla

evet canım biraz daha iyiyim bu konuda..1 ekmek yiyordum şimdi yarıma yakın:)))
daha da azaltcam inşallah..
inan burdaki yazılarla daha da hırslanıyorum..mart ayına girdik yaaa..acele etmeliyim..hafytaya 82 ile girsem zaten beni kimse tutamaz:)))

Hadi bakalım fıstık seni bekliyoruz ilk 3 e bu hafta süper gidiyorsun.Azmin istegin daim olsun.
Ddemin dedigi gibi sporu bırakıp baslayınca kilolar gidiyor...Senin sorunun ekmek ekmegi yavas yavas yola koydun mu tamamdır bu iş.:13:

ooo baya varmış iyi dayanmışsın canım hepsi neysede ben kısıra dayanamam kısırı çok severim derken bile canım çekti 3 dilim börek yerine diğerlerinden yiyebilirdin canım 1 tane kurabiye 1 dilim börek az kısır falan ama heralde böreği seviyosun menülerinde görüyorum çoğunlukla

Kısıra bayılırım ama yemedim 1 kasık yersem 2 tabak yerdim.Su ara onu yapamam kendime su sıkıntılı dönemi gecmeliyim.Kurabiye tarzını cok sevmiyorum.Cay-asitli içecek içmedigimden tıkıyor beni yerken.Börek öyle degil kuruda gidiyor.Kurabiye 1 pk sanayag var ondan yemedim birde...Annem bile kısır yemedigime sasırdı.Ben kendime kısır yapar yerdim eskiden.Eee 87 kg gelmek emek ister demi????

canım hoşgeldin benimde ikinci haftam burda bende çok mutluyum arkadaşlar gerçekten çok iyi çok motive edici inşallah hep birlikte başarıcaz

Basaracagız tabi,basarmama gibi bir sansımız yok kızlar.Bu kiloları,birden almadık birdende veremeyiz.Bir hafta 1 kg,diger hafta 100 gr verilir.Kg gitsinde önemli olan o....Herkes istedigi hedefe inecek topiginin azimli hanımları.:29::38:

Son düzenleme:
Slm kızlar işten güçten anca girebiliyorum. Birazdan işten çıkıp eve gidicem

öğlen yediklerimi yazıp öyle gideyim dedim.

sabah kahvaltımı yazmıştım.

Öğlen: yarım porsiyon sebze çorbası
yarım porsiyon etli nohut
1,5 dl ekmek
yanına tere yedim

ara: 4 kuru kayısı yedim. kayısılar minnaktı:17:

akşama sadece çorba içmeyi planlıyorumm

Slm kızlar işten güçten anca girebiliyorum. Birazdan işten çıkıp eve gidicem

öğlen yediklerimi yazıp öyle gideyim dedim.

sabah kahvaltımı yazmıştım.

Öğlen: yarım porsiyon sebze çorbası
yarım porsiyon etli nohut
1,5 dl ekmek
yanına tere yedim

ara: 4 kuru kayısı yedim. kayısılar minnaktı:17:

akşama sadece çorba içmeyi planlıyorumm

Menün güzel canım yarım porsiyon nogut yemişsin ekmegide az yemişsin.Dengelemişsin.Afiyet olsun...

Back
X