"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kısıra bayılırım ama yemedim 1 kasık yersem 2 tabak yerdim.Su ara onu yapamam kendime su sıkıntılı dönemi gecmeliyim.Kurabiye tarzını cok sevmiyorum.Cay-asitli içecek içmedigimden tıkıyor beni yerken.Börek öyle degil kuruda gidiyor.Kurabiye 1 pk sanayag var ondan yemedim birde...Annem bile kısır yemedigime sasırdı.Ben kendime kısır yapar yerdim eskiden.Eee 87 kg gelmek emek ister demi????

ben yine yiyorum kısır kendim yapıyorum yeşilliğinibol koyuyorum domates salatalık doğruyorum içine bulgurunu yağsını çok az koyuyorum salçasını normal koyuyorum salçayıda çok severim öğle yemeği olarak 1 tabak 1 bardak ayranla yiyorum

akşam yemeğim yiyorum şimdi

1 dilim ekmek 1 tabak karnabahar haşlama 2 yk yoğurt:56:

ben yine yiyorum kısır kendim yapıyorum yeşilliğinibol koyuyorum domates salatalık doğruyorum içine bulgurunu yağsını çok az koyuyorum salçasını normal koyuyorum salçayıda çok severim öğle yemeği olarak 1 tabak 1 bardak ayranla yiyorum

akşam yemeğim yiyorum şimdi

1 dilim ekmek 1 tabak karnabahar haşlama 2 yk yoğurt:56:

Bende yiyorum tabi.Ama sohbet muhabbet dısarda yersem 2 büyük tabak yiyorum.Bu yüzden hic tatmadım.Afiyet olsun.

Slm kızlar işten güçten anca girebiliyorum. Birazdan işten çıkıp eve gidicem

öğlen yediklerimi yazıp öyle gideyim dedim.

sabah kahvaltımı yazmıştım.

Öğlen: yarım porsiyon sebze çorbası
yarım porsiyon etli nohut
1,5 dl ekmek
yanına tere yedim

ara: 4 kuru kayısı yedim. kayısılar minnaktı:17:

akşama sadece çorba içmeyi planlıyorumm

afiyet olsun canım menün güzelmiş kayısı 4 tane normal olan zaten 1 porsiyon meyve yerine geçer benim listemde öyle

hayırlı akşamlar kızlar..

menüm

sabah
kaşarlı beyaz peynirli domatesli tost
1 salatalık
2 zeytin
1 dilim salam 3 dilim sucuk
1 kurabiye

ara havuç

öğlen
ıspanak yemeği
yoğurt

ara
2 ceviz

akşam
mercimek çorbası
salata
bir minik lokma ekmek
yoğurt

3 litre su 2 yeşilçay

1 saat yürüyüş

Son düzenleme:
öğle yemeği vakti geçiyor seçilcim ne yiyeceksin :56: çikolata yemesen iyiymiş

Evet canım ya tutamadım kendimi ama paketin yarısını yedim.ogle yemeğim 2 kasik makarna yarim kase yoğurt 6 parça karnibahar kızartması aksam yemegimide az once yedim menemen 2 kasik 2 dilim ekmek bir lokma çikolatalı ekmek (eşim eliyle yedirdi mecburen yedim)1 kase çorba:56:

Evet kızlar evimdeyim aksam yemegimizi de yedik. Şimdi oturusa geçtik.bugun çok yürüdüm tahlil sonuçlarım normal çıktı doktor dozunu düşürdü.1-2 ay sonra bitecek tedavim inşallah bugünkü yürüyüşlerim spor yerine geçer topuklularla bile baya yürüdüm yoruldum doğrusu

Evet kızlar evimdeyim aksam yemegimizi de yedik. Şimdi oturusa geçtik.bugun çok yürüdüm tahlil sonuçlarım normal çıktı doktor dozunu düşürdü.1-2 ay sonra bitecek tedavim inşallah bugünkü yürüyüşlerim spor yerine geçer topuklularla bile baya yürüdüm yoruldum doğrusu

bu iyi haber az kalmış.. senin için baya bi spor olmuş canım

iyi akşamlar hanımlar

akşam yemeğimi fazla kaçırdım moralim bozuk birazdan lesliyle yürüyeceğim umarım artı olarak dönmesler :26:

akşam yemeğim: 6 kaşık bulgur pilavı üzerine 2 kaşık yahni 2-3 kaşık salata ,sarımsaklı yoğurtlu ıspanak borani

buraya yazıncaa aslında çok değilmiş yaaa :26: ama sanırım sarımsak gaz yaptı acayip şiş hissediyorum kendimi :50:

iyi akşamlar hanımlar

akşam yemeğimi fazla kaçırdım moralim bozuk birazdan lesliyle yürüyeceğim umarım artı olarak dönmesler :26:

akşam yemeğim: 6 kaşık bulgur pilavı üzerine 2 kaşık yahni 2-3 kaşık salata ,sarımsaklı yoğurtlu ıspanak borani

buraya yazıncaa aslında çok değilmiş yaaa :26: ama sanırım sarımsak gaz yaptı acayip şiş hissediyorum kendimi :50:

canım fazla olmamış tam kararında olmuş kilo almazsın..

Seni şimdiden tebrik ederim canım azmin daim olsun.bu hafta birinci sen mi olucaksin acaba:6:
teşekkür ederim ya inşallah :21::21: bu salı 67 yi görmek istiyorum daha çok gaza gelirim inş
sağolasın canım.. maşallah sana tabikide eksi göreceksin dikkat ediyorsun ve mükafatıda eksi görmek maşallah canım:nazar::nazar:
dikkat ediyorum bu yaza zayıf girelim canım
iyi akşamlar hanımlar

akşam yemeğim: 6 kaşık bulgur pilavı üzerine 2 kaşık yahni 2-3 kaşık salata ,sarımsaklı yoğurtlu ıspanak bora

menün çok değil normal ama erken saatte yediysen sorun olmaz
bende hergün tartılıyorum öyle motive oluyorum tartılmadığım gün çok yiyorum bağımlılık yaptı bende:27::27::27::27::27:

evet kızlar bende menümü yazayım
sabah kk peynir
1 dilim ekmek
bol yeşillik

ara,;k fleks
öğle;1 dilim ekmek çikolata( bunu dayanamayıp yedim) normalde et yemem gerekiyordu
ara; antep fıstığı bir avuç, meyve
akşam; 3 içli köfte, yoğurt salata
yalnız akşam yemeğimi 4.30 da yedim saat 5 ten sonra bişey yemiyorum sadece su içiyorum çok işe yarıyor tavsiye ederim

teşekkür ederim ya inşallah :21::21: bu salı 67 yi görmek istiyorum daha çok gaza gelirim inş

dikkat ediyorum bu yaza zayıf girelim canım

menün çok değil normal ama erken saatte yediysen sorun olmaz
bende hergün tartılıyorum öyle motive oluyorum tartılmadığım gün çok yiyorum bağımlılık yaptı bende:27::27::27::27::27:
saat 18 de yedim canım ..canım bende neredeyse her gün tartılıyorum napayım dayanamıyorum ama iyi oluyor artı ise yediklerime içtiklerime hareketlerime o gün dikkat ediyorum eksi ise motive oluyorum :21:

ayran detoksu mu :53: nasıl yapılıyor bana da anlatın lütfen

Az oncede bi kase kisir yedim.daha bisey yemem umarım. Haftaya 74 ü gormek istiyorum artik.aslinda o pantalonum dar geliyodu bariz sikiyodu yani ama bugün elime geldi bi giyiyim dedim.bol geliyo o kadar şaşırdım ki anlatamam. Kilo da değişim olmasada vücut sikilasiyo.bugun vücut olculerimi aldım her Salı bundna sonra olcumde yapicam kend i me.en azindan sikilasma varsa goriyim diye.senin yediklerinde kararinda çok yememissin canım bi de erken yemissin yemeğini iyi olmuş[/QU

ilginç canım spordan degilmi sıkılasman ne güzel derli toplu yapıyo vücudu keşke hergün yapabilsek, kısısrınıda yemişsin afiyet olsun benimde çiğköfte yiyesim var , ben genelde 7 den önce yemeye calısıyorum canım geceye kadar eriyor gidiyor hafifliyorum valla,canım ayran detoksu yapalı 15 gün oldu cumartesi bidaha yapsam diyorum benim kiloda az sayılmaz degilmi 15 günden bir yapsam ne dersin ?

Hayırlı cumalar herkese kızlar dün akşam giremedim misafirlikteydik eve gelince de çocuklar falan hiç fırsatım olmadı.
Dün akşam ton balıklı salata yedim sadece bir de çayın yanında 2 avuç kuruyemiş
Sabah işyerinde klasik ekmek arasi peynir domates ve 3 zeytin şekersiz çay inşallah bugun spor yapabilirim kendimi çok yorgun hissediyorum.

Back
X