"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Sana da hayırli cuma lar sen cumalari nihat hocayı takip ediyorsun hep galiba bi ara leslie ila yurursun

allah razı olsun canım.. evet cuma günleri hep izliyorum seviyorum bu hocayı bundan başka hoca izlemiyorum haa birde ramazanda geceleri bazen döngel hoca var onu izleri.. leslie yle yürücem kız gelsinde da istiyordu bugün birlikte yaparız cuma vakti geçince..

Cumamız mübarek olsun kızlar hepinize kocaman Günaydın kahvaltımi yapıyorum şimdi bitsin ne yedigimi yazarım çok açım bu sabah:27:

teşekkür ederim ya inşallah :21::21: bu salı 67 yi görmek istiyorum daha çok gaza gelirim inş

dikkat ediyorum bu yaza zayıf girelim canım

menün çok değil normal ama erken saatte yediysen sorun olmaz
bende hergün tartılıyorum öyle motive oluyorum tartılmadığım gün çok yiyorum bağımlılık yaptı bende:27::27::27::27::27:

Bende hergün sabah tartiliyorum ama bu aralar hiç tık yok hele geçen art iyi gördüm. Okadar dikkat ediyorum sporda yapıyorum bakalım salı ne olcak

allah razı olsun canım.. evet cuma günleri hep izliyorum seviyorum bu hocayı bundan başka hoca izlemiyorum haa birde ramazanda geceleri bazen döngel hoca var onu izleri.. leslie yle yürücem kız gelsinde da istiyordu bugün birlikte yaparız cuma vakti geçince..

Maşallah sana canım evde olmak güzel bazen keşke çalışmasam diyorum

ayran detoksu mu :53: nasıl yapılıyor bana da anlatın lütfen

Ben bu detoksu denedim ama yagdan mi sudan mi gitti bilemiyorum k.k.da kızlar yapıyo bi incele istersen

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR...)

1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre yarım yağlı yoğurttan yapılmış ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır

alıntıdır...

Son düzenleme:
Bende hergün sabah tartiliyorum ama bu aralar hiç tık yok hele geçen art iyi gördüm. Okadar dikkat ediyorum sporda yapıyorum bakalım salı ne olcak

Maşallah sana canım evde olmak güzel bazen keşke çalışmasam diyorum

Bende hemen hemen hergün tartılıyorum.Dr.söylemişti.Ne yedigini daha iyi anlarsın demişti.Kızlar bugun inanılmaz şişim 75 kg cıktım.Dr.arıcam bugun.:ssz:
Keske bende calışsam!!!Bu iş bekarların evlenmek istemesi,evlilerin bekarlık sultanlık demesi gibi bir konu.Calışmaya alısınca evde oturmak zor geliyor.:43:

Günaydın fıstıklar..Sporumu yaptım.30 dk yürüyüş,35 dk aletler.Dün aksamda 20 dk eliptik yaptım.
Sabah yürüyüşe cıkmadan 1 kuru incir,1 bardak su.
Kahvaltı 2 dilim ekmek,6 zeytin,4 dilim peynir,1 biber,1.5 domates.
3 bardak su....

Bende hemen hemen hergün tartılıyorum.Dr.söylemişti.Ne yedigini daha iyi anlarsın demişti.Kızlar bugun inanılmaz şişim 75 kg cıktım.Dr.arıcam bugun.:ssz:
Keske bende calışsam!!!Bu iş bekarların evlenmek istemesi,evlilerin bekarlık sultanlık demesi gibi bir konu.Calışmaya alısınca evde oturmak zor geliyor.:43:

Evet çalışmak guzel de evde çocuk olunca falan gerçekten evde onlarla olmak istiyiyosun ılknur dedi ya leslie onunla yapi cam diye ozendim valla. Ama bende hep evde olmak istemem dediğin gibi bazen geliyorlar ışte.

ayran detoksu mu :53: nasıl yapılıyor bana da anlatın lütfen

Ben bu detoksu denedim ama yagdan mi sudan mi gitti bilemiyorum k.k.da kızlar yapıyo bi incele istersen

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR...)

1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre yarım yağlı yoğurttan yapılmış ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır

alıntıdır...

Kızlar bunu yapmayın bosuna kendinizi kandırmayın...Hatırlıyorsanızz diger topikte sizden alıp bizim bir tanıdıga vermiştim.Tüp bebek icin kg vermesi gerekliydi.Bu karısım vücuttan su atıyormuş birkac gün sonra kg geri geliyormuş.İceeigindeki malzemeler bagırsakta dolgunluk yapıp dıskılamayı kolaylastırıyormuş.:5:

hayırlı cumalar hayırlı günler kızlar bende kahvaltımı yaptım yeşilçay içicem

kahvaltı

1 kuru kayısı su
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz reçel

Evet çalışmak guzel de evde çocuk olunca falan gerçekten evde onlarla olmak istiyiyosun ılknur dedi ya leslie onunla yapi cam diye ozendim valla. Ama bende hep evde olmak istemem dediğin gibi bazen geliyorlar ışte.

İşte sorun,evde sıkıntı oldu mu işe gitmek hiç istemiyor insan.Bıkkınlık geliyordu kimi zaman....
:ssz::25:

ben hergün tartılsam kafayı yerim heralde hiç azalmıyo diye 3 4 günde belki yada 1 haftada tartılırım dün akşam misafirim vardı 3 kase mısır patlatması yedim sonradan çok üzüldüm ama yapacak bişey yok meyve yemedim mısır yedim bişey olurmuki kızlar:26:

ben hergün tartılsam kafayı yerim heralde hiç azalmıyo diye 3 4 günde belki yada 1 haftada tartılırım dün akşam misafirim vardı 3 kase mısır patlatması yedim sonradan çok üzüldüm ama yapacak bişey yok meyve yemedim mısır yedim bişey olurmuki kızlar:26:

Olur canım olur tabi.Meyve ile mısır arasında cok büyük enerji farkı var.Meyve sana yararlı,mısır kg baska bişey degil!!!:20:Bugun senden 1 saatlik eliptik yada spor bekliyoruz tatlım.Kg cevirmesin.Kg + devam etcek yoksa.
Kız 1 kase yeseydin bari.
Sporu bekliyorum canım senden.Ac müzigi eliptik yap.:4::20::19::20:

@@25.02.2014
Hayalimsi.............84
destina.................109.7
ayse.......................68.7
secil.......................77
derya....................87.4
gülcan..................64
guzelim...............69.9
ilknur...................76.3
ddem...................64.4
melekb................68.9

2014@@
Melekbade..............69.4
ilknur......................78.1
secil..........................75.3
destina.................112.7
gülcan....................66.1
guzelim..................70
ddem..................64.2

@@@@11.02.2014@
Guzelim....................71
secil..........................76.4
melekbade............68.6
ilknur......................77.4
ddem........ .............64.9
gulcan.....................66.7
destina..................111.4

#18.02.2014@@@####
Guzelim..............70.7
gülcan................64.8
ddem..................64.2
secil....................76
melekbade........69.5
ilknur.................78
destina..............110.9
hayalimsi..........85
secido............ ..80

..............

Kg eksilsin fıstıklar....

herkese günaydın cumanız mübarek olsun :16:

sen ikram edilen herşeyden azar azar ye canım çünkü canın çeker kalanını yemezsin canım istemiyo midem bulanıyo zorlamayın dersin ayrıca aradada yiyeceksin hiçbişey olmaz ertesi gün dengelersin korkma okadarda sıkma kendini bu arada kaç kilosun?:44:

evet bu yöntemde uygulanabilir şuan 82.400 kilom canım. inşallah Allah ın izni ve sizlerin desteğiyle önce 80 li rakamlardan sonra da 70 li rakamlardan kurtulup eski kilom 65 e kavuşacağım

Kilo verdikçe motivasyonun daha da articak canım emin ol.biz diget yapmıyoruz zaten canım yediklerimize dikkat edip sağlıklı seyler yiyoruz.yiyecegin pastanın bebisine de faydası yok ama anneler işte bişey diyemiyosun.tabagina pasta alıp ya caktirmadan biraz yeyip geri bırakırsın yada midem bulanıyo falan diye kaçamak yaparsın. Bizimkiler israrcidir yemek konusunda.canim istemiyo dedigimde israr ederlerse bende midem bulanıyo ortalığı batiririm diyorum napiyim ancaa oyle onune gecebiliyorum:51: ama canın istiyosa azıcık ucundan ye kendini çok kasma ters tepmesin sonra gözün kalırsa daha kötü

canım annem akşam yemeğine çağırdı ben evde fazla bakliyat pişirmiyorum ayıptır söylemesi etli nohut. pilav ve tavuklu patlıcan pişirmiş ben bir tabak nohut yedim ama suyunu süzdüm bir kaç kaşıkta tavuklu patlıcandan yedim salata ve ayran eşliğinde pilavdan almadım tabağıma ekmek hiç yemedim doğum günü olduğundan ince bir dilim pasta ve küçük hazır tatlıdan yarım aldım 1 çatal bişeydi inan ki bu kadarla kalmak bir mucize benim için çünkü ben tam bir tatlı canavarıyım

canım hoşgeldin benimde ikinci haftam burda bende çok mutluyum arkadaşlar gerçekten çok iyi çok motive edici inşallah hep birlikte başarıcaz

bende çok mutluyum canım aranızda olduğum için :16:
Yürüyüş yaparken cok şişiyor zaten.Yüzüm,ellerim ayaklarım şişiyor.
Regl dönemindede degilim,önceside degil.Bu ara cok şişlik yaşıyorum.

canım kardeşimin diyetisyeni ödem için sabah kahvaltıdan önce ısırgan otu çayı vermişti bende sütüm bol olsun diye 1 hafta falan içtim gerçekten hafifletiyor ve bağırsakları düzenliyor bi araştır istersen

Aksam yemeginden sonra gitcekseniz cok yedim dersin...Yada tabakları hazırlarken dilimini eşinin tabagına aktarırsın.Ben hep öyle yapıyorum cok ısrar ederlerse....
:9:

annemin gözü üzerimde emzirme döneminde olmasam ısrar etmez o kadar ama şu dönem asla bahane kabul etmez

Kalp bas sıkıntım zaten.Belki ben bu hafta hamur işi cok tükettim o da kan sekerini yükseltiyor.Zencefil içtim ama kş düzenlesin diye....Yine sekeri yükseltiyor herhalde.Bu hafta hamur işi tüketmiyeyim baska....
Kalp ilacıda alıyorum birde.
Verdigin bilgiler için tesekkür ederim tatlım.

kan şekerini en güzel tarçın düzenliyor birde hamur işi çok aldığınızda yürüyüşte kan şekerini düşürüyor eşim şeker hastası hareket ederek şekerini düşürmeye çalışır

Evet kızlar evimdeyim aksam yemegimizi de yedik. Şimdi oturusa geçtik.bugun çok yürüdüm tahlil sonuçlarım normal çıktı doktor dozunu düşürdü.1-2 ay sonra bitecek tedavim inşallah bugünkü yürüyüşlerim spor yerine geçer topuklularla bile baya yürüdüm yoruldum doğrusu

tahlillerinizin normal çıkması çok güzel geçmiş olsun
iyi akşamlar hanımlar

akşam yemeğimi fazla kaçırdım moralim bozuk birazdan lesliyle yürüyeceğim umarım artı olarak dönmesler :26:

akşam yemeğim: 6 kaşık bulgur pilavı üzerine 2 kaşık yahni 2-3 kaşık salata ,sarımsaklı yoğurtlu ıspanak borani

buraya yazıncaa aslında çok değilmiş yaaa :26: ama sanırım sarımsak gaz yaptı acayip şiş hissediyorum kendimi :50:

bence menünüz çok güzel

Kızlar bunu yapmayın bosuna kendinizi kandırmayın...Hatırlıyorsanızz diger topikte sizden alıp bizim bir tanıdıga vermiştim.Tüp bebek icin kg vermesi gerekliydi.Bu karısım vücuttan su atıyormuş birkac gün sonra kg geri geliyormuş.İceeigindeki malzemeler bagırsakta dolgunluk yapıp dıskılamayı kolaylastırıyormuş.:5:

eskiden bende yapmıştım ertesi günü herşeye saldırıyorsun ve rutin giden düzenin bozulup motivasyonun çok etkileniyor

taylan kümeli yağsız mısır patlamasını atıştırmalık öneriyor ama 3 kase biraz fazla olmuş ben de bir tatdım mı durduramam kendimi yaa hiç ağzıma sürmeyeceğim yada böyle 3 kase ancak keser bugün sporu ve suyu arttırarak dengelersiniz

ben 7-8 aydır evdeyim doğumdan 1 ay önce evde olmaya başladım bebeğim 6,5 aylık oldu. işlere evden devam ettim bilgisayarla uzak bağlantıyla işten tamamen elimi eteğimi hiç çekemedim ama artık dönmem gerekiyor ilk etapta yarım gün gideceğim ama bebeğimi bırakmayı hiç istemiyorum bu şekilde de artık işlerimi kontrol edemiyorum yine de çok şükür bu kadar zaman onunla olabildim bende çalışmayı seviyorum ama söz konusu çocuklarım olunca onlardan ayrılmak beni çok üzüyor çalışan her anne aynı duyguyu taşıyor sanırım

Kahvaltım:bir domates bir k.k.kadar peynir bir dilim ekmeğe sürülmüş krem peynir bir dilim ekmek 3zeytin kendimi frenledim.evimi supurdum 40-45 dakika sürdü şimdi keyif kahvesi içiyorum sonra oğlusu almaya okula gidicem biraz yürüyüş olucak bana sonra gelince kalan temizliğimi bitiririm her taraf toz içinde derleyip toparlamam lazım bide yerleri silersem süper olucak:ssz:

Back
X