"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

maşallah size ne güzel yürümüşsünüz sen kafaya koydun bu hafta birinci olcaksın sanırım..

Kafaya kilo vermeyi koydum canım yaza kadar incelmek istiyorum 6lı rakamları görmek istiyorum belki birincide olurum bu hafta:34: birinci olmasamda en az 500gram vermeliyim bu hafta vermem lazım

Iyi geceler hanimlar misafirlikten geldim bebisi uyut derken bu saat oldu,yediklerim,2 kek,2orta pogaca,esimde simdi kisir yapti 1kasik yedim 1isirikta tursu tuttum kendimi

ne oluyorsa bu davetlerde oluyor Allah tan işe dönünce bu gelmeler gitmeler azalacak bu sayede biraz daha az hamur işi yemiş olacağım ben çalışırken daha rahat diyet yapıyorum

spor yapan herkese hayranım ne güzel yürüyüşler yapılıyor maaşallah darısı başıma. ev yemek bebekle ilgilen derken yürüyüşe vaktim kalmıyor :50: bir çözüm getirmem gerek bu duruma

günaydın kızlar iyi haftasonları bakalım geldik haftanın sonuna hadi hayırlısı inşallah çok kaçırmayız yediklerimizi kahvaltımı yaptım birazdan sporumu yapıp annemlere gidicem

kahvaltı klasik

2 dilim ekmek 5 tane zeytin 3 dilim peynir biraz reçel şekersiz çay:27:

slm kızlar :16: bugün çook mutluyum 1300 gr gitmiş salıdan beri :52::52::52::52::52::52:

sabahtan beri ağzım kulaklarımda geziyorum :52::52:

nasıl mutlu oldum anlatamam şükürler olsun :21: gidecek gidecek eninde sonunda gidecek bu kilolar :31: yarın akşam arkadaşlar gelecek çiğ köfte

yapılacak yarınıda atlattım mı yırttım demektir :31:

sabah kahvaltım : 2 kaşık çökelekle yapılmış çökelek salatası 2 dilim ekmek 1 elma yeşil çay

ara: 2 ceviz ,1 elma ,1 tane badem şekeri

öğle yemeğim : sirkeli balık ,salata ,2 dilim ekmek ,1 bardak ayran ,

Son düzenleme:
ben ne zamn zayıflıycam ya :( evleneli daha 9 ay oldu aldıgım kilo toplamda 20 kilo 80 kilo oldum en son kafayı yiycek gibiydim diete basladım 3 haftada 6.5 kilo verdim daha 14 kilo var gidecek inşlh ama akşama kadar evden cıkamıom tek sorunum bu hiç bi sosyal yasantım yok :( ama gidecek inşlhhh :44:

ben ne zamn zayıflıycam ya :( evleneli daha 9 ay oldu aldıgım kilo toplamda 20 kilo 80 kilo oldum en son kafayı yiycek gibiydim diete basladım 3 haftada 6.5 kilo verdim daha 14 kilo var gidecek inşlh ama akşama kadar evden cıkamıom tek sorunum bu hiç bi sosyal yasantım yok :( ama gidecek inşlhhh :44:

hoş geldin canım kolay gelsin ,,ümitsizliğe kapılama sağlıklı beslenerek verirsin inşallah ..bende senin gibi evliliğimin ilk 9 ayında 12 kilo aldım hiç veremeden birde hamile kaldım çok zor oluyo yerleşen yağlar çok zor gidiyo kilo vermeden sakın bebek düşünme derim

iyi aksamlar kızlar bugun topige ara ara girdim ama yazamadım. :(
sabah ac karnına 1 kuru incir,2 bardak ılık su
35 dk yürüyüş,40 dk aletler.
Bugun kahvaltı edemedim dısarı cıkmam gerekti...
1 bardak ısırgan cayı,2 dilim peynir,4 sarma 12:00 de 1 cay bardagı corba,1 türk kahvesi
13:00 de 1 tabak kuru fasulye,4 kasık bulgur pilavı,1 catal tavuk.
1.5 litre su.
Bugun böyle sacma sapan gecti....

slm kızlar :16: bugün çook mutluyum 1300 gr gitmiş salıdan beri :52::52::52::52::52::52:

nasıl mutlu oldum anlatamam şükürler olsun :21: gidecek gidecek eninde sonunda gidecek bu kilolar :31: yarın akşam arkadaşlar gelecek çiğ köfte

sabah kahvaltım : 2 kaşık çökelekle yapılmış çökelek salatası 2 dilim ekmek 1 elma yeşil çay

Cok iyi gidiyorsun canım valla süpersin...dedigin gibi yarınıda atlattın mı cok iyi olur.
Isırganı tavsiye eden arkadaslara cok tesekkür ederim.Bugun tartı bana 70.3 gösterdi.
Yediklerime 2 ceviz eklendi.

iyi akşamlar kizlar bugün pek gelen olmamiş topige bende sabah 27 dk bisiklet ordan annemlere 20 dk yürüdüm annemle gezmeye gittik oda 1saat sürdü gezdik bugünki sporum yediklerime gelince

öğle

2 dilim ekmek 1 tabak etli kuru fasulye 3yk yogurt domates salatalik

ara

3 tane diyet bisküvi

aksam

3 yemek kaşigi pilav 3 yemek kaşigi kuru fasulye 2 yk yogurt yedim bakalim aksami görücez abur cubur saati geliyo

Selamlar kizlar bugun askadas geldi sozde yuruyuse cikacaktik hava soguk cikamadik ve en kotusu tepside kumpir yaptik bugun yediklerim
SABAH,1.5dlm ekmek,1dlm peynir,2zeytin
ARA.1portakal
OGLE,kemikli et 4tane
AKSAMDA,koca 3 dilm kumpir,2bardak kola cokmu kizlar yaa?

günaydın canım sıkıntı yapma akşamki bi ısırık turşu su tutmuştur su biraz bol iç

Oylemidir bu haftada veremicem bu gidiste ,sen harika gidiyorsun masallah

gülcan spor yapamadinya canim ondandir ondan verememişsindir spor yapmaya çaliş

Evet canim onunda var tabi etkisi

iyi aksamlar kızlar bugun topige ara ara girdim ama yazamadım. :(
sabah ac karnına 1 kuru incir,2 bardak ılık su
35 dk yürüyüş,40 dk aletler.
Bugun kahvaltı edemedim dısarı cıkmam gerekti...
1 bardak ısırgan cayı,2 dilim peynir,4 sarma 12:00 de 1 cay bardagı corba,1 türk kahvesi
13:00 de 1 tabak kuru fasulye,4 kasık bulgur pilavı,1 catal tavuk.
1.5 litre su.
Bugun böyle sacma sapan gecti....

En azindan cok yememisin canim

Selamlar kizlar bugun askadas geldi sozde yuruyuse cikacaktik hava soguk cikamadik ve en kotusu tepside kumpir yaptik bugun yediklerim
SABAH,1.5dlm ekmek,1dlm peynir,2zeytin
ARA.1portakal
OGLE,kemikli et 4tane
AKSAMDA,koca 3 dilm kumpir,2bardak kola cokmu kizlar yaa?

biraz kola fazla olmuş canim bu saatten sonra bişey yemezsen bide spor yaparsan toparlarsin ekmek yerine patates yemişsin

Iyi akşamlar herkese gündüz hiç bakamadim şimdi kızımı uyutuyorum bugün daha spor yapamdim yapabilirsem evde leslie ile yuruyecem. Bugun yediklerim
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 zeytin dometes salatalık 1 çay kaşığı yağ ve bal öğle 1 kase mercimek çorbası ekmeksiz akşam üzeri gorumcemdeydik orda şekersiz çay gözlemeden bi lokma aldım 2 parça peynir yedim akşam canım bişey istemedi. Benim tartida hiç fark yok moralim çok bozuluyor

Son düzenleme:
Back
X