Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar dun aksam bir arkadasimla yemege gidelim diye sozlesmistik, aa bir baktim bir suru arkadasim orada.Bana supriz dogum gunu kutlamasi yapmislar.Cok keyifli gecti oyuzden takima gelip yazamadim.Hemen dunku menumu yazayim.
Cuma Menum
Sabah 6:45te (550kalori)
IMG_9850.webp

Ara Ogun 1hurma ve 5findik (100kalori)

Oglen saat 2de (aksam arkadasimla bulusacagim diye az yedim, 2.resimde ne kadar yedigimi gorebilirsiniz 250kalori)
IMG_9861.webp

IMG_9862.webp

Aksam 8de (600 kalori yine hepsini yemedim ve dilim pasta aldi arkadaslarim sadece ayip olmasin diye bir catal tadina baktim.)
IMG_9863.webp
IMG_9864.webp

Su: 2lt oldu.
Spor:11.800 adim
IMG_9872.webp

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
sibel_84 sibel_84

Canim kirmizi takim bu hafta yine beraberiz🤩Gecen hafta eksildik, kilolardan biraz daha kurtulduk, bu haftada hepimiz icin guzel bir hafta olacak eminim.🙏
Bazen diyete uzun sure devam edince motivasyonumuz azaliyor, devam etmekte zorlaniyoruz, ya da ozel gunler oluyor istemesekte diyetimizi bozuyoruz, ya da stresli bir donem geciriyoruz diyete odaklanmak zorlasiyor, bazende amaaan biktim diyet yapmaktan yeter bee, zaten 1kere geliyoruz dunyaya deme perilerimiz geliyor, bazen tum suc hormonlarimizin oluyor🤭 onlar tetikliyor bir seyler yemek istiyoruz.Tum bu hislerinizi cook iyi anliyorum, ve aynilarini bende yasiyorum, ama kendimi zorlayip devam etmek icin ugrasiyorum.Bazen buradan bir arkadasimin mesaji, yazdigi menusu destek veriyor bana, bazen gardiropta giyemedigim kiyafetlere bakip, onlari giymeye yaklasmis olmak motive ediyor, bazen birileri aa sanki zayiflamissin, diyet mi yapiyorsun dediklerinde motive oluyorum, bazen yasimi-sagligimi dusunuyorum ve bu buyuk-itici bir etken oluyor, bazende aferin sana Ozge bak ac kaliyorsun, zorlaniyorsun ama yilmiyorsun, devam et guzelim deyip kendi sirtimi sivazliyorum.Biraz tuhaf bir balkon konusmasi oluyor farkindayim😅🤭Ama demem o ki, hergun birbirimize destek olarak, kendimizi motive etmenin bir yolunu bulup, kilolarimizdan gercekten kurtulmak istiyorsak, bunu basaracagiz.Ben hepimize inaniyorum, sizde kendinize inanin..Hem ne demis buyuklerimiz uc kurus fazla olsun, kirmizi olsun be yaaaa🤭Yayaya sasasa kirmizi takim cook yasa🎉🥳
Haydi benim cekirgelerim, haydi benim guzel takim arkadaslarim, aci yookkk🥰
Ellssa Ellssa tomrs tomrs Lotus1234 Lotus1234 P Pembepilates
armin83 armin83 P pocoyoo

Günü kapadım hanımlar. Akşam acikirsam bir kahve içerim.
Sadece öğle ile akşam menulerinin yerini değiştirdim. 3. Gün yazan yer menüm
Adım sayım da 8700
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Yawrukush Yawrukush

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-09-17-01-30-317_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-08-09-17-01-30-317_com.android.chrome.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_20250809_170120.webp
    IMG_20250809_170120.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 2
Merhabaasssss. gezegenfeza gezegenfeza ismini arattım ve beni buraya yolladı. Ben eski adıyla babycat sonra adımı lonely single girl yapmıştım. Gezegencim hatırlar. Monilerle aynı gruptaydik.
Şimdi yine ibreyi zorlandığım için kendimi burada buldum.

Sibelcim çok kısmadın mı sencede. Kilo verdikten sonra normale nasıl döneceksin.
Normalin bu mu olacak anlamadım.
Detox mu bu
İsveç diyetine başladık canım oğlumla. Ayın 23 ünde düğün var. Ne kadar verebilirsin kardır.
Ha şu da var acikmiyorum da ... Kahve bayağı yok tutuyor

Back
X