"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

ben ne zamn zayıflıycam ya :( evleneli daha 9 ay oldu aldıgım kilo toplamda 20 kilo 80 kilo oldum en son kafayı yiycek gibiydim diete basladım 3 haftada 6.5 kilo verdim daha 14 kilo var gidecek inşlh ama akşama kadar evden cıkamıom tek sorunum bu hiç bi sosyal yasantım yok :( ama gidecek inşlhhh :44:
hoş geldin çok kilo almışsın 9 ayda ama çok yerleşmeden verirsin dikkat edersen ve spor
slm kızlar :16: bugün çook mutluyum 1300 gr gitmiş salıdan beri :52::52::52::52::52::52:

sabahtan beri ağzım kulaklarımda geziyorum :52::52:

nasıl mutlu oldum anlatamam şükürler olsun :21: gidecek gidecek eninde sonunda gidecek bu kilolar :31: yarın akşam arkadaşlar gelecek çiğ köfte

yapılacak yarınıda atlattım mı yırttım demektir :31:

sabah kahvaltım : 2 kaşık çökelekle yapılmış çökelek salatası 2 dilim ekmek 1 elma yeşil çay

ara: 2 ceviz ,1 elma ,1 tane badem şekeri

öğle yemeğim : sirkeli balık ,salata ,2 dilim ekmek ,1 bardak ayran ,
yani maşallah ne diyeyim:nazar: ben gr olarak veriyorum bu ara ama sen baya iyi gidiyosun öğünlerin çok ölçülü
Cok iyi gidiyorsun canım valla süpersin...dedigin gibi yarınıda atlattın mı cok iyi olur.
Isırganı tavsiye eden arkadaslara cok tesekkür ederim.Bugun tartı bana 70.3 gösterdi.
Yediklerime 2 ceviz eklendi.
canım senin tartımı bozuk acaba dün 75 leri gördüm dedin bi günde şiş o kadar olurmu? ısırgan ödemimi atıyo ne oluyo acaba
Selamlar kizlar bugun askadas geldi sozde yuruyuse cikacaktik hava soguk cikamadik ve en kotusu tepside kumpir yaptik bugun yediklerim
SABAH,1.5dlm ekmek,1dlm peynir,2zeytin
ARA.1portakal
OGLE,kemikli et 4tane
AKSAMDA,koca 3 dilm kumpir,2bardak kola cokmu kizlar yaa?

canım afiyet olsun yarın az ye mutlaka dengele bi şekilde yürüyüşde iyi gelir

bende yarın arkadaşlara kahvaltıya davetliyim börek çörekler yiycem garanti artık akşam yemem napiiim
bugün 4 kaşık makarna 5 kasık nohut yemeği yarım kase antep fıstığı 1 incir

aslında ayran detoksu yapmak istiyorum geçen yıl yapmıştım 2 kilo vermiştim sonrada almadım aynı saydım yerimde. uzun zamandır 69-68 arası gidip geliyorum yapmak istediğim diyetleri beceremiyorum spora vaktim gerçekten yok ancak akşamları yorgun argın yapacağım leslie yi bu salı söz verdim kendime 67 görülecek tartıda az kaldı zaten :26::26:

biraz kola fazla olmuş canim bu saatten sonra bişey yemezsen bide spor yaparsan toparlarsin ekmek yerine patates yemişsin

Evet canim keske zero bari olaydi kola ,yarim saat tempolu lesliele yurudum.fazla kacirma canim sende

Iyi akşamlar herkese gündüz hiç bakamadim şimdi kızımı uyutuyorum bugün daha spor yapamdim yapabilirsem evde leslie ile yuruyecem. Bugun yediklerim
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 zeytin dometes salatalık 1 çay kaşığı yağ ve bal öğle 1 kase mercimek çorbası ekmeksiz akşam üzeri gorumcemdeydik orda şekersiz çay gözlemeden bi lokma aldım 2 parça peynir yedim akşam canım bişey istemedi. Benim tartida hiç fark yok moralim çok bozuluyor

Bozma canim moralini bendede yok bi fark ama yola devam

hoş geldin çok kilo almışsın 9 ayda ama çok yerleşmeden verirsin dikkat edersen ve spor

yani maşallah ne diyeyim:nazar: ben gr olarak veriyorum bu ara ama sen baya iyi gidiyosun öğünlerin çok ölçülü

canım senin tartımı bozuk acaba dün 75 leri gördüm dedin bi günde şiş o kadar olurmu? ısırgan ödemimi atıyo ne oluyo acaba

bende yarın arkadaşlara kahvaltıya davetliyim börek çörekler yiycem garanti artık akşam yemem napiiim

aslında ayran detoksu yapmak istiyorum geçen yıl yapmıştım 2 kilo vermiştim sonrada almadım aynı saydım yerimde. uzun zamandır 69-68 arası gidip geliyorum yapmak istediğim diyetleri beceremiyorum spora vaktim gerçekten yok ancak akşamları yorgun argın yapacağım leslie yi bu salı söz verdim kendime 67 görülecek tartıda az kaldı zaten :26::26:

hayırlı geceler kızlar..

bugün arkadaşla çocukları tiyatroya ordan bir alışveriş merkezine götürdük oynadılar yemek felan derken baya yorulmuşum gözlerim kapaıyor hemen menümü yazıp yatıcam..

sabah
menemen
1 bucuk tam buğday
beyaz penir az
2zeytin
2 sosis

öğlen ikindi arası
nuggets patates ve milkshake

bir kahve

azıcık cips

1 tane ceviz

başkada bişey yok daha ne olsun değilmi..

2 litre su 1 yeşilçay

1 saat yürüyüş vede bugün dağ bayır baya bi yürüdük..

Cok iyi gidiyorsun canım valla süpersin...dedigin gibi yarınıda atlattın mı cok iyi olur.
Isırganı tavsiye eden arkadaslara cok tesekkür ederim.Bugun tartı bana 70.3 gösterdi.
Yediklerime 2 ceviz eklendi.
saol canım ama kendi kendime nazar değdirdim galiba akşam misafir bastı 2 dilim kek yedim .:18: ben ısırganı atlamıştım nasıl tavsiye etmişti arkadaş
Oylemidir bu haftada veremicem bu gidiste ,sen harika gidiyorsun masallah

Evet canim onunda var tabi etkisi

En azindan cok yememisin canim
saol canım

canım benim kilom çok olduğu için çok çok veriyorum sizin kilolarınıza gelince bende azar azar vereceğim..gr veriyorum deme ayda 2 kilo bile gitse kar kardır demi önemli olan kalıcı kilo vermek hızlı veren hızlı alır

hayırlı geceler kızlar..

bugün arkadaşla çocukları tiyatroya ordan bir alışveriş merkezine götürdük oynadılar yemek felan derken baya yorulmuşum gözlerim kapaıyor hemen menümü yazıp yatıcam..

sabah
menemen
1 bucuk tam buğday
beyaz penir az
2zeytin
2 sosis

öğlen ikindi arası
nuggets patates ve milkshake

bir kahve

azıcık cips

1 tane ceviz

başkada bişey yok daha ne olsun değilmi..

2 litre su 1 yeşilçay

1 saat yürüyüş vede bugün dağ bayır baya bi yürüdük..
oh ne güzel gezmişsiniz yediklerinide yakmışsındır merak etme canım

Evet canım 75 kg-70.3 kg gösterdi tartı.Ayaklarım,ellerim yüzüm şişti.
Ayakkabılarım ayagıma girmiyordu. :(
Aldıgım ilacı yarıma düşürdük,ısırganıda 2 kez içtim.Biraz daha var ama o kadar şiş degilim.

saol canım ama kendi kendime nazar değdirdim galiba akşam misafir bastı 2 dilim kek yedim .:18: ben ısırganı atlamıştım nasıl tavsiye etmişti arkadaş

saol canım

canım benim kilom çok olduğu için çok çok veriyorum sizin kilolarınıza gelince bende azar azar vereceğim..gr veriyorum deme ayda 2 kilo bile gitse kar kardır demi önemli olan kalıcı kilo vermek hızlı veren hızlı alır

Olsun canım 2 dilim kekten cok gec saatte yemediysen birşey olmaz.
Isırgsnı aktardan aldım,demleyerek içiyorum.

Gunaydin kizlar bugun annemlere gidicez 2gun yokum saliya azcikta olsa vermek istiyorum opuyorum hepinizi

iyi pazarlar kızlar dün akşam yemedim abur cubur 2 3 tane cips 1 küçük kasede çikolatalı puding yedim ara öğün olarak ama bugünü bilmiyorum dışarda yiycez öğlen akşamda çiğ köfte az yiycem ama başka çarem yok:31:

Günaydın kızlar nasılsınız?
Kahvaltım;2 yumurta,5-6 dilim sucuk omlet,2 zeytin,2 dilim peynir,2 dilim ekmek....
Dün aksam 1 avuc cekirdek yedim.

günaydın kızlar sabah yürüyüşümü yaptım geldim güzel bir kahvaltı yaptım ve bırazdan ortalığı süpürücem bi size bakim dedim.. herkese mutlu pazarlar..

Ara 1 dilim cikolata soslu kek,1 türk kahvesi,1 avuc leblebi
17:00 2 dilim pizza,10 tane patetes kızartma,2 tavuk,2 bardak ananas suyu.Şimdi 1.5 saat eliptik yapacagım...1 saat dayanıyorumda 1.5 saat dayanabilcek miyim bakalım!!!

hayırlı akşamlar kızlar..

menüm

sabah
2 tane çicek ekmek az lavaş
kaymak bal
sucuklu omlet
2 sosis

ara
yarım elma

akşam 3 bagget
1 kaşık pilav
salata

3 litre su

1 saat yürüyüş

iyi akşamlar hanımlar

bu sabah bi akrabamıza kahvaltıya davetliydik gözüm dönmüş gibi peynirli pide yedim abartmıyorum ya 10 ya 15 dilim saat 11 de yedik ve ben halaaa tokum hiç bişey yemedim o saatten bu yana lessli 3mil yaptım akrabamızın bahçesinde biraz yardım ettik odun falan kıydık yaptığım tek harekette bu yarın 2 saat yürüsem anca rahatlarım pöff pöff ppöfff

bugünkü yediklerim

kahvaltı aslında öğle 12de yedim çünkü

2 dilim ekmek kıymalı yumurta reçel pekmez 1 dilim peynir

ara

3 tane diyet bisküvi

akşam dışarda yedik

pilav üstü tavuk ne kadar yediğimi bilmiyorum pilavın hepsini yemedim 1 bardak ayran

2 saat sonra

yarım lavaş 4 5 tane çiğ köfte 2 bardak ayran

ara

2 bardak şekersiz çay 1 dilim kek

bugün karışık ve fazla oldu yediklerim:26: geç kalktık bide dışarda olunca:17:

iyi akşamlar hanımlar

bu sabah bi akrabamıza kahvaltıya davetliydik gözüm dönmüş gibi peynirli pide yedim abartmıyorum ya 10 ya 15 dilim saat 11 de yedik ve ben halaaa tokum hiç bişey yemedim o saatten bu yana lessli 3mil yaptım akrabamızın bahçesinde biraz yardım ettik odun falan kıydık yaptığım tek harekette bu yarın 2 saat yürüsem anca rahatlarım pöff pöff ppöfff

arada olur canım üzme kendini haftasonu olunca denge bozuluyor yarın toparlarsın :6:

Günaydın kızlar güzel az kalorili bol eksili bir hafta olsun hepimiz için. Hafta sonu ugrayamadim arada bir girdim baktım ama bişey yazamadım malum eşim evde olunca bazen zor oluyo.hafta sonunu saçma sapan menulerle geçirdim.cumartesi güzel bir kahvaltı yaptım abartmadan öğlen salata yedim.bir sosis bir dilim ekmek yedim.aksam 1tabak makarna yedim 1 fincan sütlü nescafe ictim ve 4 kucuk kare bitter yedim.pazar günü yine güzel ve dozunda bir kahvaltı yaptım ara olarak bir fincan sütlü nescafe içtim bir kase tuzlu fıstık yedim.ogle yemegi tavuk patates fırında yarım tabak bir kasede bulgur pilavı yarim kase yoğurt yedim ekmek yemedim.aksam yemegi yemedim onun yerine 3.5 küçük muz (toplasan bir tane büyük muz eder heralde) yedim bir sütlü nescafe ve yarım paket bitter çikolata yedim.bir ısırıkta sosis.ne kadar saçma sapan beslenmisim :37:
Birazdan kahvaltı yapıcam yarın büyük gün kızlar bakalım kim birinci olucak:10:

Back
X