Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

9 Ağustos menü
Sabah 9.00 1 dilim yufka ekmek 1 dilim peynir 1 fincan çay 2 zeytin 1 kaşık sebzeli omlet 1 kaşık tahin pekmez
Saat 11.00: 1 fincan Türk kahvesi
Saat 15.30: 1 tabak domatesli spagetti 1 kase mercimek çorbası
Saat 18.00: 1 fincan Türk kahvesi +1 kuru incir
Saat 20.00: 1 küçük eker marka sade kefir
Spor: spor yok ama işyerinde saat 9.30 dan gece 10 a kadar sadece bunları yemek için oturdum ayağımın altı sızlıyor 😢
Emzirmeye devam
Ellssa Ellssa Yawrukush Yawrukush Boncuk2307 Boncuk2307

Günaydınn 🌞👑
Benim için yeni bir dönem:) hedefe varana kadar su koyvermek yok inşallah. Ben biraz metabolizmamdan bahsedeyim xunku size garip gelebilir
Çoğunlukla gluten alerjim olduğunu düşünüyorum çünkü en ufak bir ısırınca bile hamile gibi şişiyorum . Kırmızı et alerjim de var . Yumurtaya şöyle ki tazeyse bir şey olmuyor ama bayatsa mahvediyor deli gibi alerji yapıyor. Tuzlu pastalar var ya gecen gün 2 tane yedim gözümün üzeri kabardı.
Velhasıl kelam alerjik biriyim
Kahvaltı ogunu yaptığımda günüm berbat geçiyor
Ne kadar az yersem o kadar enerjik ve mutlu geziyorum bedenim artık yemek olayını çok sevmiyor hep de aç gözlülükten yiye yiye bu hLe geldim
Bundan böyle dikkat etmek istiyorum
Şimdi 3 oğün ye vb şeyler diyenler olacaktır yiyemiyorum bocımm ne kadar az o kadar iyi
..
Ama az yedin diye vucut depoluyor vs vs evet bunu da biliyorum ama her vucut aynı değildi r ben öğünler arasında en az 15-16 saat koymazsan ağrılarım falan oluyor ilaç kullanmak durumunda kalıyorum
.
İşte bu şekilde 😊🙃

Henüz onay gelmedi ama ben yine de yukleyeyim fotoyu :)
20250810_080838.webp

Tatil dönüşleri başladı 🥰 hoş geldin canm 🌼 bir yerden başlamak lazım sabah ilk iş tartıyla yüzleş belki de korktuğun kadar yoktur 😘
Hosbuldumm canım baya şiştim gibi hissediyorum ama hızlı gelen hızlı gider diyorum 🤭 du bakalım tartıda kaç cikcam
Buralarda miydin hoşgeldin güle güle git diyelim gecikmeli. Bende kayserideyim
Yarın da ben senin memlekete geliyorum 😂
Ah sagol canım 🤭 hatta çocuklar hastalanınca şehir hastanesine getirdik içimden de geçtin nerde acaba diye

9 Ağustos menüm Boncuk2307 Boncuk2307
Yawrukush Yawrukush
Ellssa Ellssa
Sabah kahvaltısı 10 da
Haşlanmış yumurta 1 adet,2yk menemen,1tb ekmek, kapya biber,

12
bir tavuk but

15 16 da
Bir dilimkıbrıs tatlı,biraz tarhana,bir kase çerez karışık, bir elma,bir dilim karpuz
Askam 18
Iki içlik köfte
Akşam yürüyüşü 8 bin adım
Screenshot_20250810-091242_Samsung Health.webp

Back
X