Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
9 Ağustos menü
Sabah 9.00 1 dilim yufka ekmek 1 dilim peynir 1 fincan çay 2 zeytin 1 kaşık sebzeli omlet 1 kaşık tahin pekmez
Saat 11.00: 1 fincan Türk kahvesi
Saat 15.30: 1 tabak domatesli spagetti 1 kase mercimek çorbası
Saat 18.00: 1 fincan Türk kahvesi +1 kuru incir
Saat 20.00: 1 küçük eker marka sade kefir
Spor: spor yok ama işyerinde saat 9.30 dan gece 10 a kadar sadece bunları yemek için oturdum ayağımın altı sızlıyor
Emzirmeye devam EllssaYawrukushBoncuk2307
Günaydınn
Benim için yeni bir dönem:) hedefe varana kadar su koyvermek yok inşallah. Ben biraz metabolizmamdan bahsedeyim xunku size garip gelebilir
Çoğunlukla gluten alerjim olduğunu düşünüyorum çünkü en ufak bir ısırınca bile hamile gibi şişiyorum . Kırmızı et alerjim de var . Yumurtaya şöyle ki tazeyse bir şey olmuyor ama bayatsa mahvediyor deli gibi alerji yapıyor. Tuzlu pastalar var ya gecen gün 2 tane yedim gözümün üzeri kabardı.
Velhasıl kelam alerjik biriyim
Kahvaltı ogunu yaptığımda günüm berbat geçiyor
Ne kadar az yersem o kadar enerjik ve mutlu geziyorum bedenim artık yemek olayını çok sevmiyor hep de aç gözlülükten yiye yiye bu hLe geldim
Bundan böyle dikkat etmek istiyorum
Şimdi 3 oğün ye vb şeyler diyenler olacaktır yiyemiyorum bocımm ne kadar az o kadar iyi
..
Ama az yedin diye vucut depoluyor vs vs evet bunu da biliyorum ama her vucut aynı değildi r ben öğünler arasında en az 15-16 saat koymazsan ağrılarım falan oluyor ilaç kullanmak durumunda kalıyorum
.
İşte bu şekilde