- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
haklısın canım ben o termal etlete bi bakim çok teşekkür ederim..
evet olabilir.. sana kolay gelsin canım..
Rica ederim canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın canım ben o termal etlete bi bakim çok teşekkür ederim..
evet olabilir.. sana kolay gelsin canım..
5 Günde 3 Kilo Çok azimliyim çok gaza gelmiş durumdayım
Anlamadım bende canım kg mu aldım bilmiyorum.Tartı sürekli farklı gösteriyor sabah tartıldım yürüyüşten sonra 71.3 cıktım.Ellerim şiş,yüzükten belli.Yarın yürüyüşe gitmicem tartıda ne olcak bakalım...Bilemiyorum aldım mı verdim mi????
Sporumu yaptımda evin işine yeni baslıycam.
sağolasın canım iki göğsümün arası canım üşüttüm galiba ani hareketlerde felan çok ağrıyor..
herkese günaydın mutlu sağlıklı bir hafta olsun hepimize
dün hiç uğrayamadım yogundu evde çocuklarla sabahta uyuya kalmışız işe bi saat geç kaldım. arkadaşlardan kaldığım bir dilim ekmek 5 zeytin ve bir üçgen peynirle kahvaltımı yaptım. yarın buyuk gün ama ben tartıdan hiçççç ümitli değilim bakalım ne olacak
Cok saglıklı oldugunu düşünmüyorum.Azminiz daim olsun.Bütün topiklere yazıyorsunuz sanırım.
Sisligin inmemiş demekki kilo aldığını sanmam yürüyüşte şişkinlik yapiyo bir iki gun ara verince geciyo
Çok geçmiş olsun canım yuruyuslerde üşütüyo insan iyi yapmışsın bugün dinlen biraz toparlarsin regl doneminde de insanın bünyesi daha hassas oluyo cabuk hastalaniyo
sağolasın canım iki göğsümün arası canım üşüttüm galiba ani hareketlerde felan çok ağrıyor..
Bilemedim aslında vücudumun dengesi sastı.Tempolu yürüyüş epeydir yapmamıştım,yürüyüşe baslayınca vücudum sasırdı herhalde :)))
Gezmeye gidip gelirken,market alışverişlerine giderken yürüyorum ama yürüyüşte yürüdügüm gibi degil....2 gün yürüyüşe gitmeyeyim bakalım ne olcak ?
Bilemedim aslında vücudumun dengesi sastı.Tempolu yürüyüş epeydir yapmamıştım,yürüyüşe baslayınca vücudum sasırdı herhalde :)))
Gezmeye gidip gelirken,market alışverişlerine giderken yürüyorum ama yürüyüşte yürüdügüm gibi degil....2 gün yürüyüşe gitmeyeyim bakalım ne olcak ?
canım geçmiş olsun benimden tam senin dediğin yer agrıyor dediğin gibi üşütüyoruz galiba terleyip soğuyoruz
sağolasın canım zaten hep regilime bir hafta kala hastalanıyorum![]()
![]()
Kahvaltımı ara öğünlerimi öğlen yemeğimi akşam yemeğimi yiyorum vaktinde akşamları yürüyüş yapıyorum bunun neresi sağlıksız ?
Ayrıca diyetle ilgili her yere yacabileceğimi düşünüyorum (kilo vermek ile ilgili) rahatsız etti sanırım sizi !!
Günaydın canım...Tartıya birkac gün kala motivasyon düştü topikte....Kızlar azminizi kaybetmeyin toparlanın yarını bekleyin.....
Aysecim sende güzel beslendin aslında niye umutlu degilsin.
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine![]()
canım geçmiş olsun benimden tam senin dediğin yer agrıyor dediğin gibi üşütüyoruz galiba terleyip soğuyoruz
sağolasın canım zaten hep regilime bir hafta kala hastalanıyorum![]()
![]()
Beni rahatsız eden bir durum olmadı!!!Siz niye böyle karsı ataga gectiniz onuda anlayamadım.
Azminiz daim olsun.Yazdıgınız 2-3 cümleden biz sizin ne yediginizi,ne ictiginizi bilemeyiz herhalde degil mi???
Yazdıdınızdan yola cıkarak 5 günde 3 kg gitmesi bana göre cok saglıksız,3 kg yagdan gitmesi mümkün degil!!!Gittiysede yolunuz acık olsun.!!!!